Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6708178 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi 11 kolonu 1 aydır dikiyorlar kapalının o taraftaki valla böyle çalışırlarsa ben umutlu  değilim o kadar ama.. en başta bu hızı gösterselerdi umudum olurdu ama  ben sadece tribün kabasını bitirsinler  onada razıyım otoparkı çatı kurulurken de yaparlar..
bayramdan sonra koydukları tablalara bakarak hesaplıyorum ,75-80 gün sonra biter gibi geliyor dğerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta calismami varmis kim demis aaa falan :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Ne yazıcamı bilemedim :) bugün kabataşta sigara almaya giderken :)
bize onlardan daha yakınsınız diye yaz . :lol:

Çevrimdışı Efe

bayramdan sonra koydukları tablalara bakarak hesaplıyorum ,75-80 gün sonra biter gibi geliyor dğerli kardeşim. :)
tribun bolumu bitecektir abi ama arka kisim subata sarkat abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Deniz

Askerde gün sayar gibi gün sayıyoruz ama biliyoruz ki o gün elbet gelecek ,o gece bu gece diyecez,ertesi gün stadın açılacağını bilecez uyuyamayacaz sabaha kadar burada konuşacaz sabah olur olmaz semte koşacaz maç saatini bekleyecez..Bitecek bu hasret..

İyi geceler :bye:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

tribun bolumu bitecektir abi ama arka kisim subata sarkat abi
ben arka kısmı hiç hesaba katmıyorum değerli kardeşim , çatı yapımı için tribünlerin bitmesi hesabını yapıyorum. :)

Çevrimdışı ahmet türker

Askerde gün sayar gibi gün sayıyoruz ama biliyoruz ki o gün elbet gelecek ,o gece bu gece diyecez,ertesi gün stadın açılacağını bilecez uyuyamayacaz sabaha kadar burada konuşacaz sabah olur olmaz semte koşacaz maç saatini bekleyecez..Bitecek bu hasret..

İyi geceler :bye:
gerçektende değerli kardeşim, o gece uyku ilacı içmek lazım yoksa uyuyamayız. :)

Çevrimiçi Necmi

Ne yazıcamı bilemedim :) bugün kabataşta sigara almaya giderken :)
tecavüzcüler geldi diyebilirsin :D bunlar otobüslemi gelmişler uçak gönderseydik yorulmasalardı :alala:

Çevrimdışı Efe

ben arka kısmı hiç hesaba katmıyorum değerli kardeşim , çatı yapımı için tribünlerin bitmesi hesabını yapıyorum. :)
o hesap 81 gun abi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

tecavüzcüler geldi diyebilirsin :D bunlar otobüslemi gelmişler uçak gönderseydik yorulmasalardı :alala:

THY Dortmund kaplamalı uçakla getirdi, ama stada giderken kullanmak için kendi otobüslerini yolladılar. @Necmi

Ekleme: BVB Dortmund Kaplamalı THY uçağı
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2014, 00:50:38 cagdas44 ]

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

@Necmi abi duyduk ki gazete için startı vermişsin..

Çevrimdışı Fatih

Takim ucakla geldi abi... Malzemeleri otobusle gonderdiler...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

@Deniz kardeşim sen ona Şubat ortalarına doğru de. :tabe:
Ben o kadar iyimser değilim martı görecek gibi duruyor ağırlığı öne verip bir an önce tribün kısmını bitirseler bari çatıya engel olmasa

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

Takim ucakla geldi abi... Malzemeleri otobusle gonderdiler...
malzeme derken deri pantolon kamçı falanmı :D

Çevrimdışı toedeyou

Yeniacik numarali kose demir orumu bugun cok hizli idi eger bu sekilde diger tablalarida orseler 1 ay sonra testere kirislerinden baska on tarafta isleri kalmaz.2015 i gormeden Obitas konteyner lari goturmeye  baslar bu da benim tahminim

Çevrimdışı ALI RIZA

fantazi günü bugün dortmunt için ama liglerinde çok kötüler...! vurdukları gol olur inşallah  :bandit:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı toedeyou

@Necmi abi gece calismalari basladimi yoksa yeni emekciler mi bekleniyor?

Çevrimdışı ahmet türker

malzeme derken deri pantolon kamçı falanmı :D
zincir, palaska ,çekme halatı . :kop:  :kop:

Çevrimdışı sallapati

partizanı farklı yeneceğiz.. iddaa oynayanlar handikaplı bassınlar  :bandit: