Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6703497 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

abi hemde nasıl. ailem dalga geçer oldu artık canlı yayında inşaatı izllerken görüklerinde ruh sağlığımdan şüpheleniyorlar :)
normal değiliz ki zaten,hepimiz sakatız  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi
Vodafone Arena 21 Ekim 2014

Çevrimdışı ahmetx

yeni inönü fotoları öğlen 12-14 arası çekmesi lazım,artık gölge boyu baya uzadı numaralı tarafı net görünmüyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi kendi sahamızda oynamamız gereken maçı cezalı olmamamıza rağmen ankarada seyretmeye gidince inönü stadını ne kadar özlediğimi orada birkez daha anladım inan stat bitsin inşaat  İ  sini takip etmem gibime geliyo :icool: :icool: :icool:
basket arena yapmaya kalksınlar göreceğim seni ,kendini başrollerde bulursun gene değerli kardeşim. :lol:

Çevrimdışı Efe

eski açık tablayı daha da uzatıyorlar ,çok büyük tabla olacak . :)
evt abi onde kalipli duruan kolon onemli onuda icine katacaklar hatta tumunude katabilirler yan tarafin yarim yarim betonlarlar ay sonuna kadar eski acikta yapilacak en onemli is bu tabla ve arkadaki sutunlar bunlar bitsin yeterli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

evt abi onde kalipli duruan kolon onemli onuda icine katacaklar hatta tumunude katabilirler yan tarafin yarim yarim betonlarlar ay sonuna kadar eski acikta yapilacak en onemli is bu tabla ve arkadaki sutunlar bunlar bitsin yeterli

aynen daha fazla ilerleyemeyecek zaten, yeni temel atılacak kısım yükselecek mecburen

Çevrimdışı Efe

Obitas yine iyi demir ormus ciceklerde eski acigi istiyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

koskoca DHA yaptığı çekimdeki kalitesizliğe bakarmısınız insan izlerken kör olur  :akuma: :akuma: :akuma:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ahmet türker

abi hemde nasıl. ailem dalga geçer oldu artık canlı yayında inşaatı izllerken görüklerinde ruh sağlığımdan şüpheleniyorlar :)
yalnız sen mi değerli kardeşim ,gelen geçen kafa buluyor ,stadı bitirdin mi, daha bitiremedin mi ,orda çalışsan bu kadar yorulmazdın gibi  . :lol:

Çevrimdışı Efe

aynen daha fazla ilerleyemeyecek zaten, yeni temel atılacak kısım yükselecek mecburen
agirligi ay basi temel bolumune verecekelr orasi yukselmeye baslayacak bence numarali yeni acik tarafiyla beraber
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 17:00:07
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Eski açıkta kameranın önüne doğru yaklaşan 2.kat testere kirişlerinin yaslanacağı sütunlar (kolonlar) yapılmadan iskeleler kuruldu.
Orayı anlayamadım.
Sütun (kolon) olmadan testere kirişleri mi yapacaklar.
Yoksa iskeleler varken sütunları(kolonları) mı yapacaklar.

Her ikisi de çok mantıksız. Biris açıklayabilir mi?
@atilla_metu abi orası artık çatı kolonlarına bağlanmıyor testere kiriş yapılıp üstten tribün kolonlarıyla birleşecek  :super:

Çevrimdışı FARUK

Eski açıkta kameranın önüne doğru yaklaşan 2.kat testere kirişlerinin yaslanacağı sütunlar (kolonlar) yapılmadan iskeleler kuruldu.
Orayı anlayamadım.
Sütun (kolon) olmadan testere kirişleri mi yapacaklar.
Yoksa iskeleler varken sütunları(kolonları) mı yapacaklar.

Her ikisi de çok mantıksız. Biris açıklayabilir mi?

hocam arkaya yaslanmayan ilk testerede iskele kuruluyken alttaki kolonda kalıplandı
sonraki 2 lide (son betonlanan ikili bugün kalıpları çıkarılıyor yanlış görmüyorsam) alttaki kolon hazır olarak kondu ve kalıplanıp betonlandı sonra iskelesi kuruldu
şuan çalışmaya başladıklarıda 2 testerede aynı şekilde önceden betonlandı
şuan kamera önüne denk gelen 2 testere iskelesinin alt tarafı iskelesi henüz konmadı sanırsam
diğer ikisi yapılana kadar hallederler orayı

Çevrimdışı If Else

17 - 21 Ekim | 4 Günlük Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı siyah-1903

dha helikopteri...

muhteşem görünüyor
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı siyah-1903

"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 17:06:50
ben mustafanın fotoğraflarına şimdi baktım eski açık numaralı arası gro beton dökülmüş  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc @FARUK hocam ve @Efe abi dökülen beton numaralının sırtını yasladığı duvara kdar mı döküldü ?? Birde bundan sonra yapılacak işlem nedir sizce oranın temel betonunu hazırlayıp çıkacaklarmı artık yoksa orayı bekletip numaralı eski açığı tamamlayıp en son mu yapılacak ???

Çevrimdışı siyah-1903

Çevrimiçi Necmi

Değerli arkadaşlar ben de aranıza katıldım, gece gündüz stadyum düşünür oldum. D.haber ve wow'dan sonra nereye kayboldunuz derken buldum  :sevinc bu arada adminler yan yatmış avatarımı düzeltebilir mi rica etsem?
:hosgeldin

Çevrimdışı FARUK

ben mustafanın fotoğraflarına şimdi baktım eski açık numaralı arası gro beton dökülmüş  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc @FARUK hocam ve @Efe abi dökülen beton numaralının sırtını yasladığı duvara kdar mı döküldü ?? Birde bundan sonra yapılacak işlem nedir sizce oranın temel betonunu hazırlayıp çıkacaklarmı artık yoksa orayı bekletip numaralı eski açığı tamamlayıp en son mu yapılacak ???

evet arkaya kadar yaslanıyor mabet foto paylaştı bugün orada görünüyor.
temel hemen başlamak zorunda ve yükselmeli
çünkü eski açık kamera önündeki yer de bitince tabla atılabilecek yer kalmıyor.

Çevrimdışı ahmet türker

agirligi ay basi temel bolumune verecekelr orasi yukselmeye baslayacak bence numarali yeni acik tarafiyla beraber
eski açıkla numaralı birleşse bitti gözüyle bakacağım kardeşim. :)

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı Anil

daha önce kesin sorulmuştur ama, türkiye liglerindeki statların diklik derecelerinin olduğu bir çalışma var mıdır ? yada örnek olarak tam bizim statın derecesinde olan bir stat varmıdır şuan bakabileceğim _?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 17:21:48
teşekkürler @FARUK hocam forumun eli ayağı oldun vallahi :)

Çevrimdışı ahmet türker

eski açıktaki emekçiler de oraya kayacak herhalde faruk kardeşim.

Çevrimdışı FARUK

daha önce kesin sorulmuştur ama, türkiye liglerindeki statların diklik derecelerinin olduğu bir çalışma var mıdır ? yada örnek olarak tam bizim statın derecesinde olan bir stat varmıdır şuan bakabileceğim _?

benzerlik açısından toki nin üst tribün dikliği çok yakın bizimkine oda c90 görüş açılı yapıldı sanırım