Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681446 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı siyah-1903

Keyfi değil mecburi yapıyoruz o eğimi.39 derece yapmazsak C90 a uymaz açı.Toki aranerada da önceden eğim 32 dereceydi C60 a göre yapılıyordu ama sonra projeyi değiştirdiler ve 37 dereceye kadar çıktılar C90 yaptılar.Bizim de tribünlerin oraya sığmasının koşulu 39 derece yapmaktı öyle yapıldı.

:D sizin kadar hakim olmasam da elbette biliyorum hocam, 1 yıldan fazladır takip ettiğim için önceki 2 forumda da bulundum.. kastım şuydu, evet dik olacak, evet zorunlu olarak böyle ama bu durumu yüceltmeyin, biliyorsunuz ki bizim üst tribünlerde izleyenler ciddi çılgın adamlar.. düşecekler diye korkuyorum
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı tayfun

SIMSEK: FUTBOL KULUPLERINE SAGLANAN VERGI AVANTAJLARINI KALDIRMAYI PLANLIYORUZ- BLOOMBERG HT                       

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Deniz

:D sizin kadar hakim olmasam da elbette biliyorum hocam, 1 yıldan fazladır takip ettiğim için önceki 2 forumda da bulundum.. kastım şuydu, evet dik olacak, evet zorunlu olarak böyle ama bu durumu yüceltmeyin, biliyorsunuz ki bizim üst tribünlerde izleyenler ciddi çılgın adamlar.. düşecekler diye korkuyorum
Hocam bizde sakat çok  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kaanzor

Herkese merhaba yeni üye oluyorum ama, wowda kapalının boyunu ölçmek için saha içerisindeki kamyonları paintle yan yana dizip kapalının boyunu ölçmeye çalışan arkadaşların zamanından beri sizleri takip ediyorum donanımdada takibe devam ettim her gün..Diğer forum sitelerine nazaran Git gide forumda seviye düzeyi yükseliyor bu gerçekden çok güzel bir şey...İstanbulda yaşamadığım için kombine alıp kulübüme destek olamıyorum ama uzun süredir kafamda kurduğum ve gerçekleştirmek için çaba sarfettiğim Beşiktaş JK kongre üyeliği için çarşamba günü İstanbula evraklarımı götüreceğim ve Kongre üyesi olacağım üyelik parasını peşin vereceğimki stadın bir testere kirişinde bizimde katkımız olsun :)

:hosgeldin :hosgeldin
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı TURKahvesi

ben Fikret başkanın yerinde olsam özellikle kapalı üst tribün gibi dik olan yerlere lunaparklarda hız trenlerinin koltuk güvenliğini sağlayan sistemden yerleştirirdim  :evillol:  :lol:

Çevrimdışı yldrmaydn

diklik arttı ama basamak genişlikleri de arttı ve ekstra sıra aralarına korkuluklar vs. gelecek yani eskisi kadar yoğun kalabalık insan olmayacak o yüzden üst kattaki çılgın adamlardan biri olarak söyleyebilirim ki eskisi gibi tehlikeli bir ortam olmayacaktır. bir de o dönemki profil de kalmayacaktır zaten.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2014, 15:42:26
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Pazar günü Ankara da buluşacağımız ekip bi ses versin nerede nasıl bi plan var...
@bjk_mabet abi ben maçta yokum malum passo ligi laneti yüzünden ama maç öncesi mangalda varım :)

Çevrimiçi Necmi

Herkese merhaba yeni üye oluyorum ama, wowda kapalının boyunu ölçmek için saha içerisindeki kamyonları paintle yan yana dizip kapalının boyunu ölçmeye çalışan arkadaşların zamanından beri sizleri takip ediyorum donanımdada takibe devam ettim her gün..Diğer forum sitelerine nazaran Git gide forumda seviye düzeyi yükseliyor bu gerçekden çok güzel bir şey...İstanbulda yaşamadığım için kombine alıp kulübüme destek olamıyorum ama uzun süredir kafamda kurduğum ve gerçekleştirmek için çaba sarfettiğim Beşiktaş JK kongre üyeliği için çarşamba günü İstanbula evraklarımı götüreceğim ve Kongre üyesi olacağım üyelik parasını peşin vereceğimki stadın bir testere kirişinde bizimde katkımız olsun :)
:hosgeldin konuya öyle girdinki kamyonları koyup ölçen bendim diyeceksin sandım :evillol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2014, 15:44:40
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
SIMSEK: FUTBOL KULUPLERINE SAGLANAN VERGI AVANTAJLARINI KALDIRMAYI PLANLIYORUZ- BLOOMBERG HT                       

iki açıklaması var bunun 1. futbol bitirilmek isteniyor  2. sıcak para bitti ekonomi sallanıyo kaynak yaratmaya çalışılıyor.

ysariusta

• Ziyaretçi

Kulüpler yasası değişmeden yapamazlar. Vergilendirme kısmında teberrulu bilet hakkımız var. Derneksek yaparız. Engel olamazlar. Kanun değişirse de, statları kulüplere satmak zorundalar. Hadi biz aldık, Fener alır. Galatasaray nasıl yapacak? Anadolu kulüpleri nasıl yapacak? Futbolu bitirmeye ant içmiş bunlar

Çevrimiçi Necmi

merak etme bağlarız yukardakileri sonuçta altta 20. sıradayız düşen olursa :o_o:

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin   :)

Çevrimiçi Necmi

Kulüpler yasası değişmeden yapamazlar. Vergilendirme kısmında teberrulu bilet hakkımız var. Derneksek yaparız. Engel olamazlar. Kanun değişirse de, statları kulüplere satmak zorundalar. Hadi biz aldık, Fener alır. Galatasaray nasıl yapacak? Anadolu kulüpleri nasıl yapacak? Futbolu bitirmeye ant içmiş bunlar
gs ye hediye ederler :bandit: anadolu kulüplerinede hediye ederler biz ve fener parasıyla satın alırız :bandit:

Çevrimdışı Buğra

:hosgeldin konuya öyle girdinki kamyonları koyup ölçen bendim diyeceksin sandım :evillol:

Yok abi ama komik bir durumdu  :D

Çevrimdışı Yakup

iki açıklaması var bunun 1. futbol bitirilmek isteniyor  2. sıcak para bitti ekonomi sallanıyo kaynak yaratmaya çalışılıyor.

ya da dünyada yıllardır uygulanan ama senin ülkende uygulanmayan (uygulanması gereken) kanunun gerçekten uygulanmak istenmesi. Bu uygulanırsa tokispor kepenk indirmeye bir adım daha yaklaşır  :lol: :lol: bize zararı olmaz mı bize de olur. ama atlanılmaması gereken durum tokispor daha önce bu aftan yararlandı bu sefer devlet affetmedi.

Ülkem adına zararı artık yıldız oyuncu getiremezsin. Yada getirmek için vergileri kulüpler cebinden öder. ama bunu nasıl yansıtırlar derseniz vergi kaçırarak  :lol:

Çözüm yolu mu ? Öz kaynaklarına dönecek herkes. Bu durumda geleceğin takımını kurmak adına yola çıkan biz diğerleri kadar etkilenmeyiz. köyttür , şınaydırdır , kostanttır falan o zaman görürüm ben diğer renklileri.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@Necmi ab o @manyak1903 tü kamyonları koyarak ölçen :)

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaşlar ,

Varşova stadından estanteneler , stad fena değildi kanımca ama scorboard iyidir .

Çevrimdışı ahmetx

gs ye hediye ederler :bandit: anadolu kulüplerinede hediye ederler biz ve fener parasıyla satın alırız :bandit:
öyle değil Necmi abi gs yede gıcıklar stadyum açılışını unuttun galiba :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yavvuzz

3.foto buda stadın dıştan görünümü , full ışıklandırma olduğu için istedikleri yazıyı yazıyorlarmış .

Çevrimdışı KUMANOVALI

:hosgeldin
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı yigitcan1903

Efsaneydi o
Kimse çıksın ortaya  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi ab o @manyak1903 tü kamyonları koyarak ölçen :)
:kop: :kop:  @manyak1903 bak sakın burda ölçme o zaman karışmam tefe koyarım  :evillol: