Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678570 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

görüşenler geçmiş olsun dileklerimizi iletsin lütfen.onun hakkı ödenmez.

ysariusta

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 16.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100

eline sağlık

Çevrimdışı frkndgnr

Obitaş üst kat kiriş yapmamak için yemin mi etti

Çevrimdışı Deniz

Onları bir anda yapacak bence  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan

Yooo çalışıyor emekçi kardeşlerimiz, pek yakında şekil alır emekleri.

Çevrimdışı Efe

time lapsede kaçtane adam üst kat testerelerde çalışıyor obitaş bayramdan sonra baya hızlandı yaptığı tablalar çok büyük o yüzden ilerleme yokmuş gibi görünüyor ama baya çalışan var bu ay sonuna kadar bu tablaları bitirecekler numaralı dönüşünüde bitirirlerse büyük iş çıkar  ortaya daha 15 gün var bakalım neler yapacaklar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bugünde harika çalışma olmuş time lapsede herşey ortada bu ay sonuna iyi gelişme olacak kasımla beraber yeni açıktada numaralıda da 2.kat testereler tam anlamıyla yapılmaya başlanır stad bitişe hızla gidiyor :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı berk_bjk

Obitaş bence de başlayınca hızlı yapacak üst testere kirişlerini öyle bir hava var

ysariusta

• Ziyaretçi

time lapsede kaçtane adam üst kat testerelerde çalışıyor obitaş bayramdan sonra baya hızlandı yaptığı tablalar çok büyük o yüzden ilerleme yokmuş gibi görünüyor ama baya çalışan var bu ay sonuna kadar bu tablaları bitirecekler numaralı dönüşünüde bitirirlerse büyük iş çıkar  ortaya daha 15 gün var bakalım neler yapacaklar :)
@Efe geçen cumartesi ben testerelerde 9 kişi saymıştım. 9 kişi de kalıplarda vardı. Obitaş pazartesi döndü izinden biraz daha fazla olabilir

Çevrimdışı Oktay

Yanliz yeni açık son kat testere kirişi ile kapalı-eski açık-numaralı  son kat testere kirişleri farklı imalat

Çevrimdışı Efe

@Efe geçen cumartesi ben testerelerde 9 kişi saymıştım. 9 kişi de kalıplarda vardı. Obitaş pazartesi döndü izinden biraz daha fazla olabilir

abi bi kaç günde ördüler zaten yarısına kadar testereleri kalıplamaya bile başladılar bundan iyisi olmaz zaten diğer bölümlerde de kalıp ve kolon çalışmaları var şuan için iyi gidiyorlar bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yanliz yeni açık son kat testere kirişi ile kapalı-eski açık-numaralı  son kat testere kirişleri farklı imalat

numaralıda da yeni  açığa benzer bi imalat olacak 3.kat tablasına kadar yapılıp sonra arkaya uzanacak bazı kirişler numaralıda da
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

numaralıda da yeni  açığa benzer bi imalat olacak 3.kat tablasına kadar yapılıp sonra arkaya uzanacak bazı kirişler numaralıda da
Eyvallah düzeltmen için tşk  :ok:

Çevrimdışı Deniz

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  9 sn.10 saniye önce
yeni eve gelebildim 15 dk içersinde videoyu yüklüyorum...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

ben hep bu adamın tweeterini 10 saniye içinde yakalıyorum yoksa mabet ben miyim  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Oktay

ben hep bu adamın tweeterini 10 saniye içinde yakalıyorum yoksa mabet ben miyim  :bandit: :bandit:

Bilinç Altın'da mabete çok hayranlık besliyosun demekki  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Sevilmeyecek gibi biri değil abi  :D

Çevrimdışı Efe

kesinlikle değilsin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Enginlere sığmam taşarım  :D
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

bende senin yazını siliyorum terminatör müyüm  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ilhan

Bende görür Görmez sevdim  :evillol:
Darısı başımıza derler bizim oralarda  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz