Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678553 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yanlış görmüyorsam numaralıda da beton var eski açık tabla yalan oldu heralde :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Laf tam anlamıyla aklımda kalmamış aceleyle yazdım misfirlikteyim yakın bir zamanda bu gibi sorunlar kalmayacak bu gidişle

Haydaaa bi duyummu aldın yoksa :D

Çevrimdışı Efe

eski acik numarali kosesi temele hazirlaniyomus bunun dısinda birsey yok yani eyw.  :eyes

olmamı yeni açıkta testere kirişler kalıplanıyor tablasıyla beraber betonlanacak bir bölüm olarak eski açıkta tabla vardı bu gece ama bitti mi bilmiom numaralıda 2.kat loca tablası için hazırlık başladı yeni açıkta numaralı dönüşü için kalıp iskele işleri sürüyor eski açıkta kirişler dikiliyor daha ne  olsun  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

stat ta vodafone reklam çekimi vardı

edit camiasında "chroma key" olarak geçer bu olay... sanırım yeni reklam filminde kule tarafının bitmiş gibi, taraflarlarla doluymuş gibi yapabilirler animasyonla.. hadi bakalım heyecanlandım :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Laf tam anlamıyla aklımda kalmamış aceleyle yazdım misfirlikteyim yakın bir zamanda bu gibi sorunlar kalmayacak bu gidişle
seninki dert mi benim derdim yanımda... evdeki kedi olacak garfield kılıklı şey göbeğimden inmiyor ki. yazmayı geç bazen okutmuyor bile. öteki de yanımda yatıyor. o gitcek öteki gelecek göbeğe. diyete başladım bunlar yüzünden. düzeltmek için demedim sadece aklıma geldi.

Çevrimdışı TØLGA

olmamı yeni açıkta testere kirişler kalıplanıyor tablasıyla beraber betonlanacak bir bölüm olarak eski açıkta tabla vardı bu gece ama bitti mi bilmiom numaralıda 2.kat loca tablası için hazırlık başladı yeni açıkta numaralı dönüşü için kalıp iskele işleri sürüyor eski açıkta kirişler dikiliyor daha ne  olsun  :D
sagol efe abi sende olmasan napcez valla :D dalga gcmeye calisoyolar hala soruda soramioz artik :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Salih A.

edit camiasında "chroma key" olarak geçer bu olay... sanırım yeni reklam filminde kule tarafının bitmiş gibi, taraflarlarla doluymuş gibi yapabilirler animasyonla.. hadi bakalım heyecanlandım :D
her lansmana bir reklam çekimi yapılıyor 3. lansman için ekim demişlerdi ama reklam daha yeni çekiliyor muhtemelen kasım da ki derbiden sonra olacak
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı combomaxs

Kamerada karsida ole bi isik var ki gorunmuyor

Çevrimdışı Efe

numaralı ve eski açıkta tablaların demir örme işlemi bitmemiş daha o yüzden bu gece tabla betonu olmayacak yüksek ihtimal numaralı eski açık ve yeni açık tablalar hafta sonu betonlanacaklar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

yanlış görmüyorsam numaralıda da beton var eski açık tabla yalan oldu heralde :D
Yok Efe eski açık tablada çalışmalar bitmedi bu gün gün boyunca izledim. Numaralı tarafında demir işlemi bitmek üzere ama.

Çevrimdışı combomaxs

Çevrimdışı Efe

yeni açıktaki sütunlarda da çoğalma var ama karşıdan foto alamadığımız için kaç adetler göremiyorum gözlerim o kadar gelişmiş değil süperman lazım  :D
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2014, 22:34:50 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yok Efe eski açık tablada çalışmalar bitmedi bu gün gün boyunca izledim. Numaralı tarafında demir işlemi bitmek üzere ama.

fotoları yakından inceledim pc den şimdi hafta sonuna numaralı ve eski açık yeni açıktada yine hafta sonu beton olur gibi görünüyor olsun iyi gidiyorlar  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ilhan

yeni açıktaki sütunlarda da çoğalma var ama karşıdan foto alamadığımız için kaç adetler göremiyorum gözlerim o kadar gelişmiş değil süperman lazım  :D
Evet orası da kameranın kadranına girmek üzre.Hatta az buçuk girdi bile diyebilirim.

Çevrimdışı ahmet türker

sagol efe abi sende olmasan napcez valla :D dalga gcmeye calisoyolar hala soruda soramioz artik :evillol:
dalga geçmek için değildir değerli kardeşim, seni sevdikleri için takılıyorlardır. kafana takma seninle ilgilenmeseler daha mı iyi olurdu .. :)

Çevrimdışı Efe

bu geceden itibaren istanbul ve marmara yağışın etkisine giriyor 2 gün yağmur geçişleri olacak çalışmalar çok etkilenmez tahminimce olsun yağsın suya çok ihtiyacı var istanbulun :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

tam kameranın önündeki tablalanmayan kısım kolonun kalıplarının sökülmemesinden  dolayımı öyle bırakıldı yoksa projede orda bişey mi var.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

tam kameranın önündeki tablalanmayan kısım kolonun kalıplarının sökülmemesinden  dolayımı öyle bırakıldı yoksa projede orda bişey mi var.

geç kalıplandı o kolon daha kalıbı sökülmedi yarın sökülür be kalıp onada ulaşır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

mustafa nerelerde bu arada.hasta falan mı yoksa.taşındıktan sonra pek uğrayamaz oldu .
İsmet Yarkın ONUR

Vodafone Arena 16.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ilhan

mustafa nerelerde bu arada.hasta falan mı yoksa.taşındıktan sonra pek uğrayamaz oldu .
Mustafa kardeşimiz rahatsız biraz.

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi video icin beni bekliyordu geldim abi koyabilirsin :bigstar: :bigstar:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

Mustafa kardeşimiz rahatsız biraz.
görüşenler geçmiş olsun dileklerimizi iletsin lütfen.onun hakkı ödenmez.
İsmet Yarkın ONUR