Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6670526 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

2
Yeni açık en köşeyi göremiyorum ama fotoğraftan göründüğü kadarıyla diğer taraflarda pek fazla çalışan yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

abi eski açık yırtığa rampa yapmışlar arka rampadan inen yolu da oraya çevirmiş gibi görünüyor
@bjk_mabet e soralım var mı böyle birşey :)
evet aynen öyle olmuş,demek ki arenada boşluk kalmayacak  :sevinc
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

evt samet yukarida soylemistim cok iyi gidiyorlar bu ay sonuna kadar iyi is cikacak gibi gorunuyor yeni acikta 3 tabla atmalari lazim 16 gunde yapabilirlerse buyuk is cikarmis olurlar
bence obitaş üst kirişlerde zorlanmayacak  :bandit: @Efe

Çevrimdışı ONUR KOLCU

evt samet yukarida soylemistim cok iyi gidiyorlar bu ay sonuna kadar iyi is cikacak gibi gorunuyor yeni acikta 3 tabla atmalari lazim 16 gunde yapabilirlerse buyuk is cikarmis olurlar

havalar böyle giderken ne kadar yol alırsak o kadar iyidir , kış şartlarında otomatik olarak işler yavaşlayacak.. kasım ortasına kadar aksilik olmazsa havalar cok soğumaz yağmur olur sadece.. İnşallat iyi yol alırız bu sürede..

Çevrimdışı quentine83

bir iki günde olan gelişmelerden sonra daha 80-90 gün olduğunu düşünürsek bitme ihtimali yüksek.ama beni korkutan üst kat testere kirişler.eski açığa baya oldu başlayalı üst testereler hala bize doğru gelemedi.baya bi zaman alıyor demekki.yada az eleman var oradan anlayan...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

bence obitaş üst kirişlerde zorlanmayacak  :bandit: @Efe
ust kirislerde yeterli eleman kullanildigi zaman kisa surede oruldugu ortada cicekler diger bolumleri bitirmek icin ust kat testerelere az eleman cikariyor onlarda isleri kolayladiktan sonta daha fazla elemanla hemen bitirir kirisleri kirisler en az zaman alan is aslinda 1 ay sonra  daha net gorulecek alt katlar bittimi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ust kirislerde yeterli eleman kullanildigi zaman kisa surede oruldugu ortada cicekler diger bolumleri bitirmek icin ust kat testerelere az eleman cikariyor onlarda isleri kolayladiktan sonta daha fazla elemanla hemen bitirir kirisleri kirisler en az zaman alan is aslinda 1 ay sonra  daha net gorulecek alt katlar bittimi
Pek katılmıyorum Efe. Kapalı ve Eski açıktaki üst kat testereler hafriyatı çıkartırsak en fazla vakit alan kısımlardı ve hala da öyle. Orada özel ekip çalıştığını ve herkesin oraya çıkartılmadığını biliyoruz. Bu yüzden vakit alıyor zaten.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Pek katılmıyorum Efe. Kapalı ve Eski açıktaki üst kat testereler hafriyatı çıkartırsak en fazla vakit alan kısımlardı ve hala da öyle. Orada özel ekip çalıştığını ve herkesin oraya çıkartılmadığını biliyoruz. Bu yüzden vakit alıyor zaten.

kapalı tribün ve suan yapılan eski açık tribününde aceleye gerek olmadıgı için fazla ekip çalışmadı kaba inşaatta sadece o bölgeler kalırsa illakı fazla egitimli ekip çalışacaktır..

kapalı ve eski açıkta başkaları ne kadar hızlı gidiyo desin diye fazla adam çalıştırmaya gerek yoktu cunku diger yerler yapılırken yetişeceği için suan ki durumda görüldüğü gibi.

Çevrimdışı melih

Bayramdan önce yakalanan hızdan bayağı uzağız galiba.

Bir kaç gündür bakıyorum personel sayısında da düşüş var gibi
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Caner

Bayramdan önce yakalanan hızdan bayağı uzağız galiba.

Bir kaç gündür bakıyorum personel sayısında da düşüş var gibi

Bence şu an tam bayramdan önceki hızdayız.

Çevrimdışı SDemirsoy

Bence şu an tam bayramdan önceki hızdayız.
:ok: aynen bende öyle düşünüyorum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kapalı tribün ve suan yapılan eski açık tribününde aceleye gerek olmadıgı için fazla ekip çalışmadı kaba inşaatta sadece o bölgeler kalırsa illakı fazla egitimli ekip çalışacaktır..

kapalı ve eski açıkta başkaları ne kadar hızlı gidiyo desin diye fazla adam çalıştırmaya gerek yoktu cunku diger yerler yapılırken yetişeceği için suan ki durumda görüldüğü gibi.
Yinede kolon veya tabla betonlamaktan daha zor bir iş olduğunu ve aynı anda iki üçten fazla  testere kirişi çalışması yapılamayacağını düşündüğüm için bu kanıya vardım. Kalıplaması ayrı dert, betonlaması ayrı dert. Diğer yapılan işlerle karıştırmayalım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı manyak1903

Ben şunu merak ediyorum.Yeni Açık tribünün eski dışarıdan olan yüksekliği ile şu anki olacak yükseklikleri.Bilgisi olan yazabilirse sevinirim.
Zemini indirdiğimiz için oradan bir kazanımımız var.Dış yüksekliğinde ne gibi bir durumdayız onu merak ettim.

bir de @SaLVaDoR  sana sorum olacak.1 ay kadar öncesinde , tam bilmiyorum , 90 dan geriye doğru sayıyordun.O süreyi toplam kaba bitiş olarak mı sayıyordun ?

@bjk_mabet daha önceden bir soru sormuştum ihalelerin süresini hiç geçtik mi diye.O soruma cevap verdiysen , evet vermiştim dersen cevabını bir arayacağım.mention kullanmamışsın galiba arada kaynamış olabilir : ) yok hatırlamıyorsan tekrar sorumu arayıp ,yineleyeceğim de :D

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimiçi murat

katılıyorum.stad 4 koldan eşit yapılsaydı üst kat testere kirişler çok daha hızlı yapılabilirdi.bu şekilde tek ekip bir yandan başladı öyle gidiyor ekibin hızı eski açığın köşe ve numaralı inşaatına göre hızlı gidiyor.

Çevrimdışı SDemirsoy

Ben şunu merak ediyorum.Yeni Açık tribünün eski dışarıdan olan yüksekliği ile şu anki olacak yükseklikleri.Bilgisi olan yazabilirse sevinirim.
Zemini indirdiğimiz için oradan bir kazanımımız var.Dış yüksekliğinde ne gibi bir durumdayız onu merak ettim.

bir de @SaLVaDoR  sana sorum olacak.1 ay kadar öncesinde , tam bilmiyorum , 90 dan geriye doğru sayıyordun.O süreyi toplam kaba bitiş olarak mı sayıyordun ?

@bjk_mabet daha önceden bir soru sormuştum ihalelerin süresini hiç geçtik mi diye.O soruma cevap verdiysen , evet vermiştim dersen cevabını bir arayacağım.mention kullanmamışsın galiba arada kaynamış olabilir : ) yok hatırlamıyorsan tekrar sorumu arayıp ,yineleyeceğim de :D

dış yükesklikte pek fark yok  net ölçüleri bilmiyorum ama çatıdan sonra yükseklik eskisine göre daha fazla olacak @manyak1903

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Kamerada eski açık üst testere kiriş kalıbı göründü hayırlı olsun :) :)

Çevrimdışı selçukaras

Evt simdi fotoya iyice yakından baktim cikis kapsinin girisine ve cikisina toprakla duzenleme yapilmis ve rampadan ona dogru egim veriliyor giris cikis bay pas ediliyor ve numarali eski acik birlesimi icin heran gibi en gel kalmiyor artik :claps:

bjk_mabet in çektiği video da zaten görünüyordu o çıkışa rampada toprak  koydukları. eski açık numaralı köşe çıkışı çektiği video da

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Tolga

numaralı eski açık birleşecek gibi nihayet :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sutlas

Numaralı ve eski açık kesin birleşiyor mu, daha 20 gün var diyorlardı  :saeek:

Çevrimdışı frkndgnr

Allah pasoligden sorumlu kişilerin belasını versin kaç saattir sıradayız sistem ağrızalı diyolar yazık

Çevrimdışı yigitcan1903

Allah pasoligden sorumlu kişilerin belasını versin kaç saattir sıradayız sistem ağrızalı diyolar yazık
İnternetten alınabiliyor sanırım

Çevrimdışı quentine83

saat 3 ten beri çalışma yok.erke mi paydos ettiler.arkalara mı geçtiler.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Yinede kolon veya tabla betonlamaktan daha zor bir iş olduğunu ve aynı anda iki üçten fazla  testere kirişi çalışması yapılamayacağını düşündüğüm için bu kanıya vardım. Kalıplaması ayrı dert, betonlaması ayrı dert. Diğer yapılan işlerle karıştırmayalım.
tabladan dahami zor :icool:
yapmayin lutfen tabla kolon isleriyle beraber 30 kisinin calismasiyla falan 1 hafta 10 gunde anca bitiyor testere kirislerinde 30 kisi bi anda calissin bakalim kac tanesi kac gunde bitecek yorumlariniz genelde olumsuz ama sizde stadin teibun kabasinin ocak ayi icinde bittigini goreceksiniz insallah :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

yeni açığı ben 60 sayıyordum araya bayram vs girdi aksamalar oldu... tüm kaba için şuan 90 sayılıyor... sarkmalar olur 10-15 gün @manyak1903