Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6683032 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

kaçınılmaz sonu geciktirmeye çalışıyor :evillol: :evillol:
Valla anlamadım abi kusura bakma  :D

Çevrimiçi Necmi

testere kirişler maliyeti ne kadar _? sanayi gidip kalıpçıya ebatlarını verseler 1 hafta da çıkartır... getirsinler fazladan zarar ne kadar olacak _? :akuma:
siz sakın inşaat falan yapmaya kalkmayın batarsınız elinde kalıp varken 3-4 defa kullanmak için kalıpmı yapılır. o kalıbın takımı 20000 den aşağı mâl olmuyordur sadece o değilki o oranda iskele sayısınıda arttıracaksın ama bunları yaparken zamandanda kazanmayacaksın sonuçta kalıbı bir günde bağlayıp gece betonlayıp ertesi gün söküyorsun orda sıkıntı alt iskelelerinin yapımı ve demirlenmesi onlar hızlı olsa eldeki kalıplar fazlasıyla yeter

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Valla anlamadım abi kusura bakma  :D
Deniz diyorum benim bulunduğum yere maça gelmemek için kıvırıyor eninde sonunda denk geleceğiz :evillol: :evillol: :evillol:
anlaması gereken anladı :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Deniz diyorum benim bulunduğum yere maça gelmemek için kıvırıyor eninde sonunda denk geleceğiz :evillol: :evillol: :evillol:
:evillol: Totemdir abi belki
Puan kaybedersek üstüne kalmasın  :D

insallah timsah arena  nasil begendin sanirim
Yeri vs çok güzel,  Türkiye'nin en güzel 2. Stadı diyebilirim :)

Çevrimiçi Necmi

:evillol: Totemdir abi belki
Puan kaybedersek üstüne kalmasın  :D
yanlız olası bir puan kaybında Angaralıların bizden çekeceği var :evillol:

Çevrimdışı Efe

Yeri vs çok güzel,  Türkiye'nin en güzel 2. Stadı diyebilirim :)
herkesin ortak fikri 1 vodafone arena 2 timsah arena olarak olusmaya basladi hayirli olsun 2 stadta ben ikisinde de mac seyredebilicem insallah eger karta kisit koymazlarsa olmadi avrupa maci olursa ozaman gidecegim  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yatoraya

BeşiktAŞK!

Çevrimdışı yigitcan1903

Edremit'e beklerim ;]
Vaayy tekelleşmişiz burda da   
Passoligden beteriz :evillol:
Eyvallah hocam inşallah

[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2014, 18:26:15 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Son silici el @SaLVaDoR  :evillol:
El dedin de el irtibat @SDemirsoy nerde en son seferberlik kağıdı gelmişti @Necmi abi onu askerlik şubesine yollamıştı ve takma kafana git bir askerlik şubesine aydınlatırlar seni demişti gidiş o gidiş  :kop: :kop: :kop: :kop:  :kop: :kop: :kop: @Necmi abi

Çevrimiçi murat

Gökhan Öğüt’e öğrencilerden ilginç sorular da geldi. Vodafone adının sadece bir kulüp ile anılmasının pazarlama stratejisi açısından bir tehdit olup olmadığı soruldu. Öğüt bu soruya “Biz Beşiktaş’ın stad projesine tabir yerindeyse topraktan, inşaat aşamasında girdik. Burada dijital teknoloji alanında ilkleri gerçekleştireceğiz. Burayı dijital dönüşüm ile neler yapılabileceğini gösterebileceğimiz bir anıt olarak görüyoruz” şeklinde yanıt verdi. Öğüt, algının sürekli gözlemlendiğini de belirterek, “Sonuçta hayat seçimlerden oluşur. Birini seçersiniz. Biz üç kulübede sınırlı imkanlarla destek olmaktansa, bir seçim yaptık. Bunun negatif etkisi olup olmadığına da bakıyoruz elbette. Ancak olacağını düşünmüyoruz” şeklinde devam etti.
Dün ikinci hattımı da vodafone a taşıdım.türkcellden aradılar neden hattınızı taşıdınız diye bende uzun uzun anlattım bunu merkeze ileteceğim filan dedi.bence vodafon bu işten hiçbir şekilde zarar etmez.işi sadece türkiyeyle sınırlı olsa belki sekine bilirlerdi ama dedikleri gibi global düşündükleri için bu işten karlı çıkarlar.prestij  :claps:

Çevrimdışı Oktay

@Oktay sen olmadan mangal olmaz mutlaka bekliyoruz. 
@aktar_ismail bi aksilik olmazsa gelicem yanlız @Necmi abiden ricam yolculuk işini bi şarta bağlasın yolda taşkınlık , sürat vs vs yapılmasın bu konu kesin bir mutabakata bağlansın

Çevrimdışı Efe

zannediyorum numaralıya beton atılacak temizlık yapılıyor galiba tabla üzerinde tabi yanlışta görüyo olabilirim mustafa nerdeee :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Taylan Kutlu

Çevrimdışı Efe

günün özetini yapalım numaralı yan tabla içinde iskele ve kalıp işleri başlamış numaralıda demirleme işleri bittiyse beton atılacak eski açıkta arka bölümde gerobeton atılıp temel işleri başladı ayrıca 2 üst kat kirişi içinde kalıp ve iskele işleride bitti demirleme başlayacak ve yan tablada da kalıp işleri sürüyor yeni açıkta yan tablada iskele ve kalıp işleri sürüyor prekast işide kapalıda bitmek üzere artık hafta içi nihayete erecek işler hafta başından itibaren dahada hızlı birşekilde sürecek inşallah :ok:
[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2014, 19:20:55 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şimdi fotolara dikkatli baktımda bugün ilerleme iyi düzeyde obitaştada işçi sayısı artmış belli kalıp işleri ilerliyor yeni açıkta testere kirişleri için iskelerlerde kurulmuş onları görmemiştim ay sonuna kadar 1. katın tamamını bitirebilirler bi engel yok kolonlarda kalıplandı bitmek üzre sadece tabla atacaklar 2 tane numaralıya kadar ve yeni açık 1. katı bitecek ay sonuna 20 gün var 3 tabla atılır 1 er haftadan hesaplarsak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

:D

Belki hiç oturamayacağım ama insan inceliyor işte.   :bawling: Çok klas duruyor.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

yuvarlak temeli atılan bölüm heryerde demir var yeşil oklar onları gösteriyor :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

obitaş 1. katı bitirseydi artık, sizce ne zaman biter? şu numaralı tarafı

Çevrimdışı Efe

numaralıda beton başlamış ama tablaya mı yoksa kolonlara mı tan göremiyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

obitaş 1. katı bitirseydi artık, sizce ne zaman biter? şu numaralı tarafı

ekim sonuna orda çalışırlarsa eğer biter bence
Şampiyon Beşiktaş JK