Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693503 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

En başından beri karşıydım ama bize ya gebze yolu göründü ya da sivas deplasmanı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Ah ulan ah,itü stadını 15 bin lik yapsalardı şu siyasilerin ağız kokusunu çekmezdik  :s20:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı melofaz

Elbet onlarda bizim elimize düşer gerçi biz yufka yurekliyiz veririz insanlık görurler en azından
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı megiddo

Çevrimdışı Efe

gitsinler avcılarda oynasınlar o stad 10 bin kişilk kombine sahipleri girmesin bilet alsın girsin ne yapalım yada bütün iç saha maçları dışarı alınsın yapacak başka bişey yok şuan olimpiyatta saha çalışmalrı başlamış bu arada
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2014, 16:13:35 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

gitsinler avcılarda oynasınlar o stad 10 bin kişilk kombine sahipleri girmesin bilet alsın girsin ne yapalım yada bütün iç saha maçları dışarı alınsın yapacak başka bişey yok şuan olimpiyatta saha çalışmalrı başlamış bu arada

Sana katılıyorum Efe.
Yeterki Beşiktaşımız doğru düzgün zemini olan bi stadda oynasın. Biz kombine alanlar olarak olimpiyattaki hakkımızı kullanmasak da olur. Olimpiyatta her maç potansiyel puan kaybı demek.

Çevrimdışı yigitcan1903

Avcıların zemini uygun değil
Amatör küme standartlarında,halı saha gibi

Çevrimdışı pascal26

Statta ufak bir kanser tedavi merkezi de açılmalı bence biz Beşiktaşlılar için  :evillol:

Espri falan derken kendi değerimizi kendimiz düşürmeyelim rica ediyorum. Bırakalım bu loser lafları. Beşiktaş müzesinde onlarca kupa bulunan Barcelona'dan Manu'ya, Chelsea'ye kadar da pek çok dünya devini dize getirmiş şanlı tarihi ve dünyanın her tarafından milyonlarca taraftarı olan bir dünya kulübüdür, gurur kaynağımızdır.  :super:

Çevrimdışı Efe

stad on numara hiç düşünmeden giderim oraya takım şuan herşeyden daha önemli bu ivmeyi devam ettirmek gerek büyük maçlar mecbur olimpiyatta oynanacak ama diğer lig maçlarını burda oynasınlar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Avcıların zemini uygun değil
Amatör küme standartlarında,halı saha gibi

saha uygun değilse kötü  :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

toki arena gibi tünelin sağı ve solunda çift çıkış yapmışlar  :D

Toki arena zaten @Necmi abi

Çevrimdışı Efe

şuan bizim evin karşısına yapılan nilfea residence projesinde kolon ve tabla betonu var :lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın arkadaşlar şöyle bişey buldum bizim çıkış tünelleri ve merdiven düzeni bu şekildemi olacak acaba
bizim üst kat çıkışlar böyle olacak hocam  :tabe:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

En iyi zeytinburnu stadı olacak gibi duruyor  :ok:

Zeytinburnu Stadyumu
Yer   İstanbul, Türkiye Türkiye
Zemin   Çim
Kapasite   16.000
Boyutlar   103 x 68 m.[1]

Çevrimdışı ahmetx

yurt dışında oynanabiliyorsa yurt dışında oynayalım,bu ne rezilliktir ,kimin malını kime vermiyorsun bu belediyenin yaptığı resmen suç yahu :boxin:

Çevrimdışı Efe

başakşehir olmazsa sivas maçı deplasmanda olacak arkadaşlar başvuru yapacaklarmış :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Zeytinburnu Stadyumu
Zemin   Çim
Kapasite   16.000
zeytinburnu stadı süper lig kriterlerini karşılamıyormuş hocam,öyle bir haber çıkmıştı bu stad gündeme geldiğinde.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı attila_metu

başakşehir olmazsa sivas maçı deplasmanda olacak arkadaşlar başvuru yapacaklarmış :)

Nereye kadar öteleyecekler. İkinci yarıya yetişmeyecek ki stad.
Ama belki olimpiyatın zeminini düzeltebilmek için zaman kazanmak istiyorlardır.

Çevrimdışı ahmetx

:D ezberlemişiz artık
Bana göre dünyada maliyetine göre yapılmış en kötü stad TOKİ arena :kop:

Çevrimdışı attila_metu

Ben anlamıyorum.
Türkiyenin en büyük klübüyüz diyorlar ancak ne medyasıyla ne de başka yollarla kamu oyu oluşturup taraftarı bile olmayan bir klübe baskı oluşturamıyorlar.
Yok mu bu klübün bağlantıları, yüksek yerlerde sevdalıları..

Çevrimdışı KUMANOVALI

Zeytinburnu Stadyumu
Zemin   Çim
Kapasite   16.000

toprağam

arazi yanlış hatırlamıyorsam rum derneğine geri verilmişti devlet olarak

bu seferde onlar problem çıkarıtr :D
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

Ben anlamıyorum.
Türkiyenin en büyük klübüyüz diyorlar ancak ne medyasıyla ne de başka yollarla kamu oyu oluşturup taraftarı bile olmayan bir klübe baskı oluşturamıyorlar.
Yok mu bu klübün bağlantıları, yüksek yerlerde sevdalıları..
hocam kim bağlantı yapsın,emir büyük yerden.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Espri falan derken kendi değerimizi kendimiz düşürmeyelim rica ediyorum. Bırakalım bu loser lafları. Beşiktaş müzesinde onlarca kupa bulunan Barcelona'dan Manu'ya, Chelsea'ye kadar da pek çok dünya devini dize getirmiş şanlı tarihi ve dünyanın her tarafından milyonlarca taraftarı olan bir dünya kulübüdür, gurur kaynağımızdır.  :super:
Loser olarak görme, her Beşiktaşlının kendi arasında yaptığı ufak bi espri. Hiçbir Beşiktaşlı kendini kaybeden olarak görmez ama en çok stres yaşatan ve en kahreden takım olduğu da bir gerçek, sadece buna istinaden yazılmış bir şakaydı. Ekşi sözlükte bile 20 sayfa yazı var bununla ilgili :)  Bu kadar takılmamak lazım :)
Korku akıl katilidir.