Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699563 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Deniz kardeşiniz yine ibretlik tespit yaptı  :D

Eski açık üst aşağı yukarı böyle olacaktır:

[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2014, 13:52:50 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Saatchi dayi bize supriz yapacakmis
Catiya Besiktas amblemi falan mi koydu ne yapti koftehor ?  :lol:
Kendi resmini falan koymuştur o
Sürpriiiizz diye paylaşır sonra kulübün önünde nöbet başlar
Paint terk

Çevrimdışı Deniz

Paint terk

:kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı smtcglr

Paint terk

haykırdımmm  :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

Ne sertifikası siz zaten inşaat mühendisi değil miydiniz?   @Efe  :D

Tabiki degilim sertifika almam lazim  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Kurbanımızı da siyah-beyaz çizgili ,Beşiktaşlı aldık Tottenham maçına hazırız  :super:

Çevrimdışı yavvuzz

Kurbanımızı da siyah-beyaz çizgili ,Beşiktaşlı aldık Tottenham maçına hazırız  :super:

allah kabul etsin abi ,kıymayın kuzuma ...

Çevrimdışı ahmetx

Deniz ne yaptın yahu bu bizimkinin yarısı kadar. :D
bizim eski açık şöyle bir şey olacak.
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2014, 14:36:12 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

kesmeyin hayvanı yazıktır  :by2:

Çevrimdışı ALI RIZA

Foto Yok mu Foto _? bugun boş geçmeyelim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yapı olarak bizim stada çok benziyor ovalliği haricinde..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Factatum

Tabi arada iki loca katı daha var.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

eski açığa o kadar çıkış tüneli koyarlarsa bizim taraftar yönetimi döver :bandit:

Çevrimdışı WarrChief

Daha geçen gün UEFA kulübü takibe aldı,sizin para koymuyor dediğiniz yönetimin verdiği paralarla bu stad yapılıyor UEFA aptal falan değil bu takım 4 maçın 2sini ev sahibi oynamış sattığı bilet sayısı 5bin bile değil ortalama 20 liradan koysan 100bin lira ediyor,her maç 18 kişinin maç başı parası yatıyor,dönüyorlar stad inşaatı sürüyor,aldığımız tüm oyuncular neredeyse taksitli bunların parası ödeniyor adamlar demezmi nereden geliyor bu para alır böyle takibe sen 130bin forma satmışsın 11bin kombine bu miktarlar devede kulak ondan sonrada stadı Ağustosa bitirmedi diye eleştiriyorlar yahu komik olmayın 6 ayda apartman bile bitmiyor adam bir hedef koymuş o doğrultuda iş planı yapmış siz ileriye dönük bir plan yaptığınızda kendinize en yakın tarihi verip maksimum verimle çalışmazmısınız buda onun Türkçesi işte.

Edit: Kişiye yönelik bir söylemim yok genel olarak konuştum yanlış anlaşılmasını istemiyorum.Saygılar.
dun bu saatlerde birseyler karalamıstım mesela hocam senin yaptıgın yorumlar hep savyunma nitelikli sen bizim klupte olsan baskan zorla bilice seni her mac oynattırır hertürlü iddasına varım:))

Çevrimdışı WarrChief

Çok duygusal bakıyorsunuz
10-15 gün durma noktasına gelmemesi lazım bir işin
Bayramı kutlamasınlar diye bir şey de söylemiyorum ayrıca
4 gün bayram işte
İzinleri de mevcut
Ama bizde sayı bir düşüyor toparlayana kadar 2 hafta geçiyor
Emekçi diyoruz da zaten hakları ödeniyor,herhalde bu konuda sıkıntı yok?

daha bunun yılbasısı var:)) bi 5gunde oyle durur:))
insaat olunca durum boyle

Çevrimdışı ALI RIZA

eski açığa o kadar çıkış tüneli koyarlarsa bizim taraftar yönetimi döver :bandit:
:bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :super: :super: :super: :super: :super: :kar: :kar: :kar: :kar: :kar: :kar: :kar: :kar:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Taraftar eski açığı yıkarlar yönetim tekrar yapmak zorunda kalır :)
Korku akıl katilidir.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

dun bu saatlerde birseyler karalamıstım mesela hocam senin yaptıgın yorumlar hep savyunma nitelikli sen bizim klupte olsan baskan zorla bilice seni her mac oynattırır hertürlü iddasına varım:))

Birini savunma gereği duymuyorum hocam kaldı ki kimsenin de benim savunmama ihtiyacı yok bir konuda objektif düşünüp yorum yapmaya çalışıyorum,yanlış olana yanlış diyorum yönetimi savunma gibi bir niyetim yok bugüne kadar ki transfer politikalarınıda eleştirdim,yaptıkları diğer yanlışlarıda eleştirdim ama doğru yapılan işin de hakkını vermek gerekiyor.

Çevrimdışı WarrChief

Birini savunma gereği duymuyorum hocam kaldı ki kimsenin de benim savunmama ihtiyacı yok bir konuda objektif düşünüp yorum yapmaya çalışıyorum,yanlış olana yanlış diyorum yönetimi savunma gibi bir niyetim yok bugüne kadar ki transfer politikalarınıda eleştirdim,yaptıkları diğer yanlışlarıda eleştirdim ama doğru yapılan işin de hakkını vermek gerekiyor.

işe espriyle basladım zaten
bunu farkında olman sevindirdi beni hayır neden dedim en azından iki uc mesajının içinde bi fikret orman geciyor yani işin baska tarafından yaklastım :lol: :icool:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

işe espriyle basladım zaten
bunu farkında olman sevindirdi beni hayır neden dedim en azından iki uc mesajının içinde bi fikret orman geciyor yani işin baska tarafından yaklastım :lol: :icool:

8 senelik enkaz yönetiminden sonra bari bu adamın değerini bilelim bir şeyler için en azından uğraşıyor.  :)

Çevrimdışı KUMANOVALI

bir kaç foto veya proje gelsede şenlense buralar

nerdesin reizzzzz @bjk_mabet
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı kartal14