Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699097 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

öncelikle herkese merhaba. uzun zamandır forumu takip ediyorum. inşaat işlerinden çok anlamadığım için üye olmamıştım ancak burdaki arkadaşlara teşekkür etmezsem kendimi borçlu hissedecektim. o kadar güzel birşey yapıyorsunuz ki inanamazsınız. özellikle biz istanbul dışında yaşayıp merak içinde olanlar için. hepinizin gönlüne sağlık, Allah hepinizden razı olsun. ben başkan olsam bir locayı size verirdim :)
:hosgeldin

Çevrimdışı Salih A.

bugün   :evillol:
kardeşim doğum günün kutlu olsun beşiktaşımız ile birlikte nice mutlu yıllara inş.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı FARUK

öncelikle herkese merhaba. uzun zamandır forumu takip ediyorum. inşaat işlerinden çok anlamadığım için üye olmamıştım ancak burdaki arkadaşlara teşekkür etmezsem kendimi borçlu hissedecektim. o kadar güzel birşey yapıyorsunuz ki inanamazsınız. özellikle biz istanbul dışında yaşayıp merak içinde olanlar için. hepinizin gönlüne sağlık, Allah hepinizden razı olsun. ben başkan olsam bir locayı size verirdim :)

hoşgeldiniz  :tabe:  :claps:

Çevrimdışı Kemal

arkadaşlar
kapalı ve numaralının temel atış ve kapalının ( prekast hariç ) bitiş tarihi nedir tam olarak ....

ALINITI : geçen hafta Yemen Ekşioğlu ile görüştük bu stadın 2 seneye bitmesi mümkün değil dedi vallahi.Üzücü

bişeyler anlatmaya çalışacamda arkadaşlara....

Eylül 2015 te Beşiktaşa gelsinde Yemen Ekşioğlu biraz İnşaat dersi alsın, bitmiş mabeti incelesin, ilerde lazım olur ona.

Çevrimdışı Abdullah

Saatçiden haber var animasyonu bu hafta yayınlayacakmış sanırım  :)
Düzeltme yapıyım önceki yaptığını koyacakmış ama yine de yeni bir görsel gelecek  :sevinc
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2014, 12:44:15 Abdullah Türk ]

Çevrimdışı megiddo

saatchi beklediğimiz mujdeli gorseli yayınlar umarım hayal kırıklığına uğramayız

Çevrimdışı Abdullah

Besiktas Stadium's animation (Old type of Engineer Version) will release this week in my official web site (http://msaatchi.com/). Animation of new version will start soon (planes aren't ready yet).

Special high quality animation of the stadium will release in December 2014. I have some surprise for the team's fans!

You can keep your look here or in my facebook page to inform about latest news that I give.

Mohammad Saatchi

Çevrimdışı Caner

Eskisini koyacakmış yenisi Aralıkta. Neyse buna da şükür en azından bişeyler görmüş oluruz, stat hakkında en az bilgi sahibi olduğumuz şey çatı zira

Çevrimdışı yigitcan1903

Şu Saatçi de duyumcuları örnek alıyor bizim

Çevrimdışı Necmi

:D localar iyi para getiriyor bırakalım kulüp para kazansın :hosgeldin

Çevrimdışı FARUK

sürprizim var demeseydi iyiydi :)
kolaysa bekle şimdi aralığı  :lol:

Çevrimdışı Abdullah

Şu Saatçi de duyumcuları örnek alıyor bizim
Aynısını aklımdan geçiyordu abi twitterda takipçisi 16 tane  :ebebe: takipçimi kasmaya çalışıyor acep  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sallapati

Neden kimse çalışmıyor . Bayramı erken getirmiş firmalar...

Çevrimdışı yigitcan1903

Aynısını aklımdan geçiyordu abi twitterda takipçisi 16 tane  :ebebe: takipçimi kasmaya çalışıyor acep  :evillol: :evillol:
Soyadı da saatchi falan uyuzlanıyorum arada  :D

Çevrimdışı Necmi

Bayramsız değil abi,bayram 4 gün
Bunlar bi gidiyor 10-15 gün sürünüyor inşaat
@yigitcan1903 Mabet 8 gün inşaatı etkileyecek dedi gitmeyenlerde varmış çalışma devam edecekmiş bu emekçiler hiç izin yapmadan hafta sonu dahil çalışıyorlar Beden dayanmaz bu aralar dinlenmeleri içinde iyi olur yattıkları konteynırda bile yorgunluk atılmaz

Çevrimdışı yigitcan1903

@yigitcan1903 Mabet 8 gün inşaatı etkileyecek dedi gitmeyenlerde varmış çalışma devam edecekmiş bu emekçiler hiç izin yapmadan hafta sonu dahil çalışıyorlar Beden dayanmaz bu aralar dinlenmeleri içinde iyi olur yattıkları konteynırda bile yorgunluk atılmaz
8 günse iyi,öpüp başıma koyarım
Geçen bayram neydi öyle,gerçi başka şeyler de oldu sanırım da

Çevrimdışı ahmett.67

İnsaat bitince sizden alacagim setifikami
Ne sertifikası siz zaten inşaat mühendisi değil miydiniz?   @Efe  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Ne sertifikası siz zaten inşaat mühendisi değil miydiniz?   @Efe  :D
Sahte çıktı
Al bunu al al al al  :evillol:

Çevrimdışı yavvuzz

bu saatchi den pek haz almadım , referansları varmı dır ? Bizi bu şekilde merakta bırakamaz , yerler adamı ...

Çevrimdışı Salih A.

Eskisini koyacakmış yenisi Aralıkta. Neyse buna da şükür en azından bişeyler görmüş oluruz, stat hakkında en az bilgi sahibi olduğumuz şey çatı zira
adam eski çalışmayı koyacak eski çalışmada nasıl bir yenilik bekliyorsun :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ilhan

:hosgeldin

Çevrimdışı ilhan

Eminim takım bana güzel bir doğum günü hediyesi verecektir  :tabe: :tabe:
Nice yıllara Burak kardeşim, sağlıkla, mutlulukla, şampiyonluklarla...

Çevrimdışı Erdinç

an itibari ile kapalıda prekast takılıyor.  :claps: :claps:

Çevrimdışı Deniz

Saatchi dayi bize supriz yapacakmis
Catiya Besiktas amblemi falan mi koydu ne yapti koftehor ?  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba