Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699242 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar yeni üye olanları pek takmıyorsunuz sanırım kımse cevap yazmadı  :alala:
cevabı olmayan bir soru :alala: projelerdede görünmüyor :D @bjk_mabet e soralım @sado

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta 24 saati aşkındır hiç durmadan beton dökülüyor kameradan ufak gibi görünen alanlar aslında devasa büyüklükte bilmeyenler için söyleyelim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Engin

suç işleniyor tecavüz var :evillol:
Beter olsunlar  :evillol: elendiğimiz gün tur atıyorlardı mahallede cincon cincon diye
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Vodafone Arena 01.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Efe

bugün yine numaralıda baya çalışma olmuş demircilerde çalışmış yarında yine bu şekilde bi çalışma olacaktır ve tatile çıkılır :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Engin

bugün yine numaralıda baya çalışma olmuş demircilerde çalışmış yarında yine bu şekilde bi çalışma olacaktır ve tatile çıkılır :icool:
@Efe kardeş keşke sen cihangir de otursaydın çakılan her çiviyi bile rapor ederdin bize  :) hatta stat dan 3g canlı yayın yapardın yakın çekim emeğin büyük ne yalan söylim ben de kameraya bakıyorum ama senin haberlerden sonra çakıyorum olayı

Çevrimdışı Haldun

O degilde bu cinconculular arsenalin hibrit sahasina mesale attilar icim ciz etti bizim sahaya da deplasman takimlari mesale falan atsin katliam cikaririz vallaha :)

Çevrimdışı Deniz

O degilde bu cinconculular arsenalin hibrit sahasina mesale attilar icim ciz etti bizim sahaya da deplasman takimlari mesale falan atsin katliam cikaririz vallaha :)
Sorun değil 39 derece eğimden biz de onları atarız  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

@Efe kardeş keşke sen cihangir de otursaydın çakılan her çiviyi bile rapor ederdin bize  :) hatta stat dan 3g canlı yayın yapardın yakın çekim emeğin büyük ne yalan söylim ben de kameraya bakıyorum ama senin haberlerden sonra çakıyorum olayı

bakıp görememek normal kameradan ben fikir yürütüp buluyorum olabilecekler üzerinden daha önce seyrettiğim inşaatlar sayesinde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Engin

Bak şimdi  :) eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme  :D yalnız aklıma takıldı şimdi bu hibrit çimin içindeki suni kısımın yanma erime gibi bir durumu olurmu acaba yoksa tamamı toprağın altındamı oluyor merak ettim

Çevrimdışı murat

Bak şimdi  :) eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme  :D yalnız aklıma takıldı şimdi bu hibrit çimin içindeki suni kısımın yanma erime gibi bir durumu olurmu acaba yoksa tamamı toprağın altındamı oluyor merak ettim
toprak üstündeki kısmı  2 cm

Çevrimdışı Engin

bakıp görememek normal kameradan ben fikir yürütüp buluyorum olabilecekler üzerinden daha önce seyrettiğim inşaatlar sayesinde :)
Bizim kameranın dekoderi gibisin  :) eksik olma kardeşim  :ok:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Engin

toprak üstündeki kısmı  2 cm
Hımm o zaman meşaleler ciddi zarar verebilir çime biz atmayalım rakip atarsada @Deniz in dediğini yaparız  :)
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2014, 00:11:53 Engin ]

Çevrimdışı nurtaç

arkadaşlar eski açık en düşük sıra sayısı 15 sayıyorum 16 değilmiydi neden düşüş oldu bir sıra???

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar eski açık en düşük sıra sayısı 15 sayıyorum 16 değilmiydi neden düşüş oldu bir sıra???

16 sıra üste koltuk konursa olacaktı ama konmuyor güvenlik açısından kapalıda 23 sıra ama 22 olacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2014, 00:15:00
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
:ok: :eyes
@Efe reis her yerden her zaman naklen yayin yapar :) abi bir de yarin isler kesin olarak druyormu gecen mabet bayramda calisma falan olacagindan bahsetti 3.gun mu basliyacak calismalar

Çevrimdışı Haldun

Sorun değil 39 derece eğimden biz de onları atarız  :bandit:
atariz valla  o kadar para veriyoruz affetmeyiz  :evillol:

Çevrimdışı Efe

@Efe reis her yerden her zaman naklen yayin yapar :) abi bir de yarin isler kesin olarak druyormu gecen mabet bayramda calisma falan olacagindan bahsetti 3.gun mu basliyacak calismalar

yarın bitecek çalışmalr belki ufak tefek sürer ama haftasonu olmayacak çalışma pazartesi bi ihtimal başlayabilir ufaktan bayram sonu daha fazla işçiyle devam eder
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

yanma erime oluyor tabi adamlar deplasman tribununu en iyi yapiyor hic engel de koymamislar birileri ingilizlere sampiyonlar ligine turklerin yunanlarin sirplarin da katildigini anlatmasi lazim  :lol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2014, 00:31:06
yarın bitecek çalışmalr belki ufak tefek sürer ama haftasonu olmayacak çalışma pazartesi bi ihtimal başlayabilir ufaktan bayram sonu daha fazla işçiyle devam eder
Aslinda dogru olan ,her ne kadar istemesek de , islerin uarin bitmesi ve iscilerin memleketlerine ailelerinin yanina gitmesi cok onemli cunku nasil biz bayram yasiyorsak emekci abilerimizin de bayramlarini aileleri akrabalari ile gecirmeleri gerekir varsin 1 hafta is olmasin nolacak

Çevrimdışı Salih A.

işçiler bi tatile çıksınlarda efe de gözleri dinlendirsin azıcık  :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

işçiler bi tatile çıksınlarda efe de gözleri dinlendirsin azıcık  :)
yarın numaralı ve yeni açıkta az bi çalışma olur sonrasında el ayak çekilir stadtan belki prekastçılar devam ederler bayram sonrasını bekleyeceğiz artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2014, 01:52:20