Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698183 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Haldun

ocak 20 diyorum bekleyip göreceğiz :D
gec olsun guc olmasin subat 10 diyorum :)

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2014, 20:06:16
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
cati montaji dahil degil o kaba bittikten sonra
hatta prekast da bitmeli çatı başlaması için
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı TØLGA

biter o ya çatı aparatları takılana kadar o işte hallolur
prekastlar halat-germeye geçildiginde önemli ben o zamana kadar biteceğini düşünüyorum abi  :sevinc
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2014, 20:13:45 1903tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

Fikret orman şampiyonluğu yeni Stadı'mızda kutlayacağız diyorya eğer şampiyon olursak mümkün sonuçta saha toprakta olsa tribüne koltukta takılmasa pekala kutlama yapılabilir  :ok:

Mayıs Ayında çatı montajı bitmesi koşuluyla :tabe:
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2014, 20:25:00 Oktay ]

Fikret orman şampiyonluğu yeni Stadı'mızda kutlayacağız diyorya eğer şampiyon olursak mümkün sonuçta saha toprakta olsa tribüne koltukta takılmasa pekala kutlama yapılabilir  :ok:

Mayıs Ayında çatı montajı bitmesi koşuluyla :tabe:
@Oktay sen de fikret orman gibi pratik zekaya sahipsin  :lol:

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail Yeterki şampiyon olalım koltuksuz 50 binden fazla doldurur stat  :ok:

Eskiden koltukmu vardı :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2014, 20:31:42 Oktay ]

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Oktay sen de fikret orman gibi pratik zekaya sahipsin  :lol:

toprak sahada oynanır ne olacak eskisi gibi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2014, 20:33:43
  • İstanbul (Kurtuluş)
biter o ya çatı aparatları takılana kadar o işte hallolur
prekastlar halat-germeye geçildiginde önemli ben o zamana kadar biteceğini düşünüyorum abi  :sevinc
halat germeden önce halatların altı için filan iskele de kurulacak ya o yüzden dedim prekastlar bitmeli. Ama onlar da biten prekastlardan başlar zaten  :ok:

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail turşusunu kursunlar kötü komşu Adam'ı mal sahibi yaparmış  :evillol:

Çevrimdışı Oktay

toprak sahada oynanır ne olacak eskisi gibi :icool:
Maç oynanmaz ama kutlama yapılır :tabe:

Çevrimdışı Haldun

aynen prekast da bitmesi lazim ama insaatla parelel gittigi icin zaman kaybi olmaz orda

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Paletli prekastları çabuk yerleştirir o konuda sıkıntı olmaz şu kaba bitsinde artık geri sayıma başlayalım.

Çevrimdışı Türkay

Arkadaşlar yeni üye olanları pek takmıyorsunuz sanırım kımse cevap yazmadı  :alala:

Cevabı bilmiyorum ama nickin için AOG a selam olsun.   :lol: :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2014, 21:00:12
  • İstanbul (Kurtuluş)
Arkadaşlar yeni üye olanları pek takmıyorsunuz sanırım kımse cevap yazmadı  :alala:
zor yerden sormuşsun   :D ve  :hosgeldin @sado

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta kolonları betonluyorlar galiba :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

kaba inşaat bitip çatı gerilmeye başlandığında tribünler içinde ince işler devam edecek dimi malzeme taşıma filan bir sıkıntı olmayacak ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

kaba inşaat bitip çatı gerilmeye başlandığında tribünler içinde ince işler devam edecek dimi malzeme taşıma filan bir sıkıntı olmayacak ?
Stafla ilgili tum calismalar saha ve koltuklar haric devam edecek herseyden basladilar gidiyorlar mayis sonu saha ve koltuklarada baslanir
Şampiyon Beşiktaş JK

3 gün sonra bayram inşallah bu 3 günde 3-5 iş yaparlar vodafone arenada  :evillol:

Çevrimdışı Efe

3 gün sonra bayram inşallah bu 3 günde 3-5 iş yaparlar vodafone arenada  :evillol:
Oo aktar abi gelmis yaparlar abi bence cuma bile ufak tefek is olur pazarteside yine 3-5 baslarlar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Ne kadar cok 3 yazmissin Ismail abi... Arsenal - gs macinin ilk yari sonucunu caktirmadan mi vermeye calistin yoksa...  :lol:

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Ne kadar cok 3 yazmissin Ismail abi... Arsenal - gs macinin ilk yari sonucunu caktirmadan mi vermeye calistin yoksa...  :lol:

Yok yaw ne alakası var,  3 yazmam sadece tesadüf,  madem öyle 5 yazmışım ona ne diyecen  :evillol:

Çevrimdışı ayayhan

d-smart ta +18 film koymuşlar bu saate ayıp..