Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699071 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

hiç alakası yok değerli kardeşim, genç kardeşimin hevesini kırma diye yazdım , hiç kimseye kafayı taktığımı göremezsin hepimiz kardeşiz . :)  :)
eyvallah abi,ben de başlığın yeni açıldığının duyurusunu yapmıştım. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

eyvallah abi,ben de başlığın yeni açıldığının duyurusunu yapmıştım. :ok:
az önce orayada baktım , ayrıntılara yoğunlaşmanız çok hoşuma gitti .  :)

Çevrimdışı Ardau

gece iyi beton olmuş. numaralı-yeni açık birleşti, darısı numaralı-eski açığa. :)
fotoğraflar için teşekkürler @mustafa_(87), @ZEKI abi :)
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı sado

arkadaslar bi sorum olucaktı.Eskı acık en köşesi ne olarak kullanıkcak , birde resımde işaretlı olan üçgen seklındekı boş alan havalandırma boslugu mu yoksa baska bırsey mı ?  :alala:

Arkadaşlar yeni üye olanları pek takmıyorsunuz sanırım kımse cevap yazmadı  :alala:
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı Oğuzhan

3 haftadan beri takip edemiyordum statı. İnternet erişimimde bir sıkıntı vardı. O kadar özlemiştim ki.  :D Stadı görünce şoke oldum. 3 hafta öncesine göre büyük fark var. Kapalı preskastları muhteşem olmuş. Sonunda kavuştum tekrar mabedimize.  :biggrinking:

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı FARUK

Arkadaşlar yeni üye olanları pek takmıyorsunuz sanırım kımse cevap yazmadı  :alala:

olur mu hocam 
özelikle o boşluk hakkında bir bilgi yok
yeni açık arka kısım otopark ama o köşeye araç girmez ne için kullanılır bilmiyoruz.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu üçgen nedir meçhul belki mecburen yapılan bir şey. Arka taraf depo olacakmış

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2014, 18:57:12
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
İnan bunun cevabini hepimiz merak ediyoruz seninle beraber

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Çok basit bir soru sormak istiyorum:

Kulubun kasasında 200 milyon dolar nakit para olsaydı

Gerçekten stadı agustos ayında bitirebilme şansımız var mıydı?

mabet ve Necmi abi başta olmak üzere herkese soruyorum

Teşekkürler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Teşekkürler
Lojistik olanaklar açısından (Hafriyat, şehir merkezinde olması v.b) imkansız bir tarihti Ağustos ayı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

Teşekkürler
düz bir araziye olsa harfiyat alimi bu kadar olmasasaydi fore kazik isi kaya cikto flen
Bu isler olmasaydi imkansiz degildi bnce ancak gercekler ortada
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Teşekkürler
Ağustos olmasa da 2-3 ay içinde açılırdı şuana bakarsak :)

Çevrimdışı Necmi

Teşekkürler
Bitmezdi sonuçta paradan dolayı duran iş yok belki şuan çalışan emekçi sayısı %10-20 daha fazla olurdu daha fazlasını sahada yatıracak yerin yok hafriyat gecikmeleri gene yaşanacaktı gecede 200 kamyon çıkardık daha fazlasını çıkaramıyorduk bu parayla ilgili değil trafik arka arkaya araç çıkışına izin vermiyordu belediye arazisinden geçiş vermediği için yeni açık rampayı uzun süre taşıyamadık para olsada bu değişmiyecekti anıtlar eski açığa on metre yaklaşma yasağı koymuştu parayla buda değişmeyecekti bu engeller kalkınca burda işler başladı zaman kaybetme olmadı belki çalışan firmalar teşvik edilerek şu aralar kaba bitme aşamasına getirilirdi hepsi o bu stadın sorunsuz ilerlemesi hesaba katıldığında en erken bitme süresi nisan mayıs aylarıydı şimdi en fazla ağustosa sarkarki kaybedilecek bir şey olmaz o yüzden buna gecikme denemez

Çevrimdışı Anıl

Bitmezdi sonuçta paradan dolayı duran iş yok belki şuan çalışan emekçi sayısı %10-20 daha fazla olurdu daha fazlasını sahada yatıracak yerin yok hafriyat gecikmeleri gene yaşanacaktı gecede 200 kamyon çıkardık daha fazlasını çıkaramıyorduk bu parayla ilgili değil trafik arka arkaya araç çıkışına izin vermiyordu belediye arazisinden geçiş vermediği için yeni açık rampayı uzun süre taşıyamadık para olsada bu değişmiyecekti anıtlar eski açığa on metre yaklaşma yasağı koymuştu parayla buda değişmeyecekti bu engeller kalkınca burda işler başladı zaman kaybetme olmadı belki çalışan firmalar teşvik edilerek şu aralar kaba bitme aşamasına getirilirdi hepsi o bu stadın sorunsuz ilerlemesi hesaba katıldığında en erken bitme süresi nisan mayıs aylarıydı şimdi en fazla ağustosa sarkarki kaybedilecek bir şey olmaz o yüzden buna gecikme denemez
@Necmi abi sen kaba bitimi için Şubat sonu falan diyordun hatta Marta sarkabilir diyodun, hala aynı mı düşünüyorsun merak ettim. Çünkü bana Ocak ayı içerisinde biter gibi geliyor :tabe:

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi sen kaba bitimi için Şubat sonu falan diyordun hatta Marta sarkabilir diyodun, hala aynı mı düşünüyorsun merak ettim. Çünkü bana Ocak ayı içerisinde biter gibi geliyor :tabe:
ben demiyorum :D yapanlar söylüyor :tabe: ben elçiyim :bandit:

Çevrimdışı ilhan

Agalar fışkırtıcı yine yanaşmış yeni açığa  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Haldun

Teşekkürler
1 isi 100 isci 1000 gunde yaparsa 1000 isci 100 gunde yapar diyemeyiz bazen matematik ,para caresiz kalir insaat durumlarinda  :D

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Haldun

necmi abiye katiliyorum subatin ortasi itibari ile kaba bitmis olur insallah o tarihten once biterse mucize olur

Çevrimdışı Efe

bilgimiz yok o yüzden ben yaazmadım yanlış bilgilendirme kadar kötü biye yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralıda 2. loca katı kolonları iyice  görünmeye başladı yeni açıkta beton bitmek üzere belki hazırlaanmış kolon varsa onlarda betonlanır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

necmi abiye katiliyorum subatin ortasi itibari ile kaba bitmis olur insallah o tarihten once biterse mucize olur

ocak 20 diyorum bekleyip göreceğiz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı f_madida

kaba insaat'a catinin montaji dahil mi?

neyse, benim icim rahat, stadin altindan ustunden birsey cikmadi, insaat durmadi, aksamadi. Bir ay once bitmis bir ay sonra bitmis farketmez. Nasil olsa bu insaat bitecek, rakip takimin futbolculari o devasa kapalinin onunde ayaklari titreyerek duracaklar. Senede 70 milyon dolar ekstra gelir de klubun kasasina girecek, gerisini renkli rekabet dusunsun..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Efe

neyse, benim icim rahat, stadin altindan ustunden birsey cikmadi, insaat durmadi, aksamadi. Bir ay once bitmis bir ay sonra bitmis farketmez. Nasil olsa bu insaat bitecek, rakip takimin futbolculari o devasa kapalinin onunde ayaklari titreyerek duracaklar. Senede 70 milyon dolar ekstra gelir de klubun kasasina girecek, gerisini renkli rekabet dusunsun..

çatı için kaba bitmesi lazım ocak sonuna doğru çatı işlerinin en geç başlaması lazım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

cati montaji dahil degil o kaba bittikten sonra