Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700190 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

şunların ismini buralarda geçirip prim kazanmalarını sağlamayın burda reklamlarını yapıyorsunuz hit kazanmalarını sağlıyorsunuz hoşlanmıyorsanız girmeyin sitelerine verilecek en büyük ceza budur siz girmekle kalmayıp birde buraya ling yapıştırıp binlerce kişinin girmesini sağlıyorsunuz :bandit:

@Necmi abi bu yazı ile dün sana yazdıklarımı teyit ediyorsun. verin şu startı artık....

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi bu yazı ile dün sana yazdıklarımı teyit ediyorsun. verin şu startı artık....
:evillol: sabır

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gerçek bir Beşiktaş sitesi yok maalesef. Nerde çıkarcı, koltuk sevdalısı, brütüs varsa onlar kapmış köşe başlarını. İnşaat A.Ş bile gidip ilk yalanmasını bu siteye yapıyor yaptığı habere ilişkin, önce yönetim bu tarz sitelerin önünü kesmeli.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kartal14

ysariusta

• Ziyaretçi

bu bilgileri nerden alıyorlar çok ilginç bize sorsalar söyleriz :)
yeni açıkta loca yok döşemişler orayı
kapalıdaki ok nereyi gösteriyor belli değil
1903 tribünü numaralı da :)
şubat ta açıyoruz stadı hadi hayırlısı  :alala:
Okları ve yazıları 180 derece güneye çevir tamamdır  :kop:

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2014, 14:58:39 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KUMANOVALI

@ZEKİ
@FARUK
kardeşilerim
fotolar için teşekkürler...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı yigitcan1903

@kartal14 Güzel olmuş eline sağlık  :ok:
çıkışları da düz extrude yapmasan iyiymiş  :D

Çevrimdışı pascal26

Şurda stad muhabbetleri okuyalım, fotolara bakıp tarihe tanıklık edelim diyoruz, illa bi olumsuzluk ürüyor bi yerden :D
 Ya arkadaş, İnşaattan sorumlu genel müdür stad için tarih vermeyecek tahmin yapmayacak da ne yapacak? Yemek tarifi mi verecek?  Tutmazsa en fazla gecikti der geçeriz.

Efendim, Başkan Ağustos dedi de açılmadı. Eee evet açılmadı. Noldu, toplum içinde onurumuz mu kırıldı? Rencide mi olduk? Yüz kızartıcı suç mu işlendi.

Kulüp kendi sermayesiyle stad yapıyor. Kayyuma mı gidiyoruz derken ayağa kalkıp bunu başarabilirsek bunun gururu hepimize yeter. Kimsenin hafızasında da gecikme falan kalmaz.

Üç beş fazla kombine satabilir miyiz, tribün sponsorlukları için imzayı üç beş gün öne çekip parayı erken tahsil edebilir miyiz? diye yapılan hareketlere takılmayın. Adamlar kendi imajlarını sarsma pahasına elini taşın altına sokuyolar. Gölge etmeyin bari..  "Ulan İhsan" demeyelim en azından.

Not: Her türlü eleştiriye saygım var. Ama lütfen resmin bütününü bi görelim yaw. 2 yıl öncesini bi hatırlayın yeter. Ayrıca eski yöneticimiz Adnan Dalgakıran da eleştiri yapıyor twitter'da. Hem de dibine kadar. Ama rasyonel, somut ve çözüm önerisiyle birlikte...

Çevrimdışı Efe

mustafa ve zeki abiden sabah kahvesi gelmiş ama ben 3 te kalktığım için bugün şimdi gördüm sabah 5 e doğru yattımda  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

birkaçgündür yazıcam yazamadım
bazı isimlerimiz var hakikaten hep ama hep olumlu bakıyorlar
oyle bir hal alıyorki benzetme yapıcagım seyler yuzunden sıkıntıya dusucem :evillol:

arkadaslar biraz ortada biraz dengeli gidelim çünk"i"  ortada iyi giden birsey olsaydı agustosta staddaydık bak bunu ben siz değil baskan diyor dolayısıyla bazı seyleri yazarken 3-5 kere dusunmek lazım ve karsı goruste olan insanlar için sizin gorusunuz onlar için birrsey ifade etmiyor gülüp geciliyor bazen bende oyle yapıyorum ama karsımdaki emek vermiş diyorumki bi yazayım benden gunah gitsin :ok:

Çevrimdışı Efe

oyle bir hal alıyorki benzetme yapıcagım seyler yuzunden sıkıntıya dusucem :evillol:

arkadaslar biraz ortada biraz dengeli gidelim çünk"i"  ortada iyi giden birsey olsaydı agustosta staddaydık bak bunu ben siz değil baskan diyor dolayısıyla bazı seyleri yazarken 3-5 kere dusunmek lazım ve karsı goruste olan insanlar için sizin gorusunuz onlar için birrsey ifade etmiyor gülüp geciliyor bazen bende oyle yapıyorum ama karsımdaki emek vermiş diyorumki bi yazayım benden gunah gitsin :ok:

bakmayıpta ne yapalım stad ağustosta açılmadığı için oturup ağlayalım mı stad 10 senedir yapılacak yapılıyor izinler alındı ama şimdi gerçketen yapılmıyor artık bitiyor bitiyor bundan daha olumlu ne olabilir hemde çok hızlı bir şekilde bitiyor ben olumsuzluk içinde olanların bi kaçkere daha düşünmesini öneriyorum  :bandit:
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2014, 15:23:19 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı FARUK

benim düşüncem şöyle
herşey düzgün ilerlese bile (nakit akışı vs.)
çalışmasına izin verilen kişi sayısı ve
konteyner koyulabilecek alan belli
çıkması gereken hafriyat çakılması gereken kazık, atılması gereken kuşak belli (çıkan kayalarıda es geçiyorum)
ilk betonu aralık 2013 sonu atılan ve 3 tribününe zorunluluklardan dolayı ( hafriyat, anıtlar dan dolayı eski açık kazık ve kuşak)
çok sonra başlanabilen statın ağustos ayına yetişme imkanı yoktu
hatta wow dan bu yana @Necmi abi hep der gerçekçi kaba inşaat bitiş tarihinin  2015 in ocağını geçeceğiydi
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2014, 15:27:12 FARUK ]

Çevrimdışı murat

işin içinde BEŞİKTAŞ olunca hep umut ile bakıyoruz ve herşey güzel geliyor.eski stadımız bile içinde beşiktaş olduğu için bir başkaydı. :baris:

Çevrimdışı WarrChief

bakmayıpta ne yapalım stad ağustosta açılmadığı için oturup ağlayalım mı stad 10 senedir yapılacak yapılıyor izinler alındı ama şimdi gerçketen yapılmıyor artık bitiyor bitiyor bundan daha olumlu ne olabilir hemde çok hızlı bir şekilde bitiyor ben olumsuzluk içinde olanların bi kaçkere daha düşünmesini öneriyorum  :bandit:

cok güzel dedin hocam işin bu boyutuda var
onun için iyi düşünüp yani birkaçkere dusunup tartıp ona gore yazmak lazım
burda ben isim diyorum yani belki yanlıs kullandım o cumleyi ama yani olaylara bakıs acımız buyuk rol alıyor
burda simdi subatta biticek lafı inanılmaz bir detay yani hiç takılmadan devam ediliceği anlamı tasıyor bu buyuk basarı ote yandan bizim sartları olusturup verdiğimiz firma  surede yetiştiremiyor  ama bizler bundan tazminat vari birsey istemiyorsak işin bu boyutuda var aynı sekilde planlamalardaki eksiklikler hatalarda sureci etkiliyor yani tam dengede gitmek lazım hatalar var ama iyi giden detaylarda bi o kadar dolayısıyla tam savunmak yada tam saldırı olmasın bana gore yonlendirmek gibi oluyor ama bizim kültürümüz bunu kaldıramıyor nedir bu

cümle içinden karsımdakinin ne tarafta oldugunu hemen anlıyoruz iyide neden bunu acıkca bana anlatıyorsunki bırak ben onu bilmeyim o zaman seni deşicem ve işte bunları kazıya kazıya  güzel detaylar cıkacak ortaya ama işte biz sucular bucular olarak ayrıldıgımızda zaten en buyuk sıkıntımız bu,
karsı taraftan sana değişik geri donusler oluyor bunun onune geçmek için biraz sifreli olalım diyorum kısacası:))

cok yazdım özür
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2014, 15:35:04 WarrChief ]

Çevrimdışı yigitcan1903

işin içinde BEŞİKTAŞ olunca hep umut ile bakıyoruz ve herşey güzel geliyor.eski stadımız bile içinde beşiktaş olduğu için bir başkaydı. :baris:
Sıkıntılı bir maçın son dakikalarında da bi konuşmak isterim bu konuyu  :evillol:

Çevrimdışı yavvuzz

cok güzel dedin hocam işin bu boyutuda var
onun için iyi düşünüp yani birkaçkere dusunup tartıp ona gore yazmak lazım
burda ben isim diyorum yani belki yanlıs kullandım o cumleyi ama yani olaylara bakıs acımız buyuk rol alıyor
burda simdi subatta biticek lafı inanılmaz bir detay yani hiç takılmadan devam ediliceği anlamı tasıyor bu buyuk basarı ote yandan bizim sartları olusturup verdiğimiz firma  surede yetiştiremiyor  ama bizler bundan tazminat vari birsey istemiyorsak işin bu boyutuda var aynı sekilde planlamalardaki eksiklikler hatalarda sureci etkiliyor yani tam dengede gitmek lazım hatalar var ama iyi giden detaylarda bi o kadar dolayısıyla tam savunmak yada tam saldırı olmasın bana gore yonlendirmek gibi oluyor ama bizim kültürümüz bunu kaldıramıyor nedir bu

cümle içinden karsımdakinin ne tarafta oldugunu hemen anlıyoruz iyide neden bunu acıkca bana anlatıyorsunki bırak ben onu bilmeyim o zaman seni deşicem ve işte bunları kazıya kazıya  güzel detaylar cıkacak ortaya ama işte biz sucular bucular olarak ayrıldıgımızda zaten en buyuk sıkıntımız bu,, karsı taraftan sana değişik geri donusler oluyor bunun onune geçmek için biraz sifreli olalım diyorum kısacası:))

cok yazdım özür

Stat için yazılanlarda haklılık payı vardır doğru fakat ben bizim bu taraftar profilimizle bu işlerin hızlı bile yapıldığını düşünüyorum . Bu sene başından beri biraz kıpırdadık . Stat inşaatı hızlandı sonuçta bu adam babasının hayrına yapmıyor bu işleri . Öyle de olması gerekiyor . O nedenle herkes elinden geldiği kadarıyla yardımını bilet , kombine , kartal yuvası yapacak sonra da bunun takipçisi olacak . Şu stad için açılan kombinelerin satış rakamı bile hala taraftarın hangi kafada olduğunu gösterir. 12-13 bin bandı çok az hele ki madiiyat olarak klubün bize bu kadar ihtiyacı varken . YD başımızdayken  yediğimiz hurmalar şuan herkesi tırmalıyor .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şurda stad muhabbetleri okuyalım, fotolara bakıp tarihe tanıklık edelim diyoruz, illa bi olumsuzluk ürüyor bi yerden :D
 Ya arkadaş, İnşaattan sorumlu genel müdür stad için tarih vermeyecek tahmin yapmayacak da ne yapacak? Yemek tarifi mi verecek?  Tutmazsa en fazla gecikti der geçeriz.

Efendim, Başkan Ağustos dedi de açılmadı. Eee evet açılmadı. Noldu, toplum içinde onurumuz mu kırıldı? Rencide mi olduk? Yüz kızartıcı suç mu işlendi.

Kulüp kendi sermayesiyle stad yapıyor. Kayyuma mı gidiyoruz derken ayağa kalkıp bunu başarabilirsek bunun gururu hepimize yeter. Kimsenin hafızasında da gecikme falan kalmaz.

Üç beş fazla kombine satabilir miyiz, tribün sponsorlukları için imzayı üç beş gün öne çekip parayı erken tahsil edebilir miyiz? diye yapılan hareketlere takılmayın. Adamlar kendi imajlarını sarsma pahasına elini taşın altına sokuyolar. Gölge etmeyin bari..  "Ulan İhsan" demeyelim en azından.

Not: Her türlü eleştiriye saygım var. Ama lütfen resmin bütününü bi görelim yaw. 2 yıl öncesini bi hatırlayın yeter. Ayrıca eski yöneticimiz Adnan Dalgakıran da eleştiri yapıyor twitter'da. Hem de dibine kadar. Ama rasyonel, somut ve çözüm önerisiyle birlikte...

Stadın tahmini maliyeti 200-250 milyonTL arası. Ben yönetimde olduğumda başkanımız 90 milyon TL tahmininde bulundu

böyle yalan şeyler yazan adamı savunan birisiyle tartışacak bir noktam yok.

2013 senesinde başkanın açıklamaları aşağıda. Ya kendisi başka bir yönetimde bulundu ya da sırf muhafelet yapmak adına bol keseden sallıyor.

http://www.ligtv.com.tr/haber/ormandan-iki-yeni-proje-daha

http://www.zaman.com.tr/spor_besiktas-baskani-fikret-orman-stadin-temelini-ay-sonunda-atacagiz_2162599.html

kendi adıma İhsan Bey adına şakayla karışık yazdığım kelime içinde özür dilerim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2014, 15:47:52
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bu mu @ZEKI abi :)
@FARUK hocam resmen bu forumun eli ayağı oldun bu ne hız valla @Efe abi @mustafa ve diğer arkadaşlarla beraber forumu ayakta tutuyosun tabi mabet ve @Necmi abiden sonra  :bandit: :) :icool:

Çevrimdışı ilhan

mustafa ve zeki abiden sabah kahvesi gelmiş ama ben 3 te kalktığım için bugün şimdi gördüm sabah 5 e doğru yattımda  :D
Tünaydın Efe kardeşim  5'te uymana değmiş ama, bayağı bi beton atmışsın gece. :super: :super:

Çevrimdışı WarrChief

mesela sosyal medyada kasımda kaba insaat biticeğini soyluyorya ustamız
bu konuyu tam anlıyamayan super zekalar var hiçbir hakaret değil bu cok dogal bir benzetme
arastırmadıkları için sanıyorlar stad hazır bizi bekliyor oalcak:)) bazı elestiriler tabi bu sekilde olunca fazla
gulunc oluyor bunları bizim forumda asarlar ama gelmiyorlarki:((