Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699234 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

ihsan çoşkunun yakını yada akrabası değilim kendisinide tanımam ama bu adamı seviyorum işini yapıyo verdiği tarihlerin hepsi presedüre göre olması gereken tarihler en fazla söylediği tarihten işler 40-45 gün sarkma olur buda gayet normal...bu adamı   ,yağmur yağdı ,fırına koptu,demir eksik geldi,çinemto geç geldi vs vs  diyip  aglama edebiyatı yaparken görmek dahamı hoş olurdu
Olmazdiiiii.  :pray: :pray: :pray:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Oktay

Tarih vermeyin diye 50 kere söylüyoruz. Belki 100 kere. Herkes kafa olarak gelecek seneye hazırlanırken, tam uyum sağlamışken bu fikre, şak bir tarih çıkıyor. Ya ne gerek var kardeşim. Şubatta açamazsanız eleştirmeyeceğiz sizi. Açarsanız gereğinden fazla şişirmeyeceğizde. Neyse hakkınız onu vereceğiz. Hayret doğrusu.
şubatta açılıcak demiyo şubattan sonra tarih verebilir  diyo

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tarih vermeyin diye 50 kere söylüyoruz. Belki 100 kere. Herkes kafa olarak gelecek seneye hazırlanırken, tam uyum sağlamışken bu fikre, şak bir tarih çıkıyor. Ya ne gerek var kardeşim. Şubatta açamazsanız eleştirmeyeceğiz sizi. Açarsanız gereğinden fazla şişirmeyeceğizde. Neyse hakkınız onu vereceğiz. Hayret doğrusu.
Daha yeni açıkta 3 aylık iş varken 3 ayda stadı bitiriyorlar nerdeyse. Göz var nizam var. Aceleye getirmekte veya bu tarz yorumlar yapmaktaki amaç ne anlamıyorum ben de. Sonra burda veya başka mercilerde şu tarih demişlerdi hani ne oldu diyen onlarca adam türüyor. Ağustos iyidir, Ağustos güzeldir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

şubatta açılıcak demiyo şubattan sonra tarih verebilir  diyo

Uygun görürse şubattan sonra herhangi bir zaman diyor işte. bu ne demek. Martta staddayız olarak düşünülür. Biraz rasyonel bakın olaya. İnsanların algısı bu işi bilenlerin yakından ilgilenenlerin gibi olmayacaktır.

Henüz proje üzerinden aldığınız ev için, inşaat sahibi diyecek ki Şubattan sonra herhangi bir tarih verilebilir. İnsanlar ilk olarak mart ı hesap eder. Üzerine 6 ay daha koyalım da eksiksiz olsunu düşünenler ya mevcut evinden memnun olanlardır, yada bu hususta tecrübeli olanlardır.
Yolu yapılmamış, peyzajı yapılmamış, Cam çerçevesi yarım yamalak yapılmış, ulaşım hatttı sağlanmamış vs yere koşmak mantıklı değil.
Evet olimpiyat çok sıktı ama, stadı erken açacağız diye kasalarsa, seyrantepedeki metro kazası gibi şeyler, seyrantepe stadındaki abukluklar çıkabilir.

Ve yine söylüyorum hangi akla hizmet yine tarih veriliyor.
Şuan bile daha dünya iş varken, Beyfendinin kendisinin söylediği çatı 3-4 ay minimum sürer dedikten sonra..

Kabası Ocaktan önce bitmez. Bunun incesi var, prekastı var, koltuğu var, çatısı yapılacak, testler olacak, zemin düzenlenecek, çim sağlama alınacak, stad açılacak. buda 5 ay sonra müsait hale gelecek..

Ama Türkiyede ki mantık harikadır. Yollar, metrolar köprüler seçimlere yetişsin yeter. Tam olmuş, yarım olmuş önemi yok. Bizde ki mantıkda farklı değildir.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2014, 11:15:32
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Salih A.

şubatta stat açılırsa bırak şişirmeyi soyadımı ismimi salih ihsan orman olarak değiştiririm :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2014, 11:30:11 FARUK ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

Vodafone Arena 1 Ekim 2014 Resimleri için Tıklayınız (44 Resim )

cansın sen can  :friendship:

ellerine sağlık.... :ok: :claps:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Sedat_BJK

şubatta stat açılırsa bırak şişirmeyi soyadımı ismimi salih ihsan orman olarak değiştiririm :)
Al benden de okadar. Öz Salih Îhsan Orman ismini de ben ayirtayim. :lol:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Salih A.

Al benden de okadar. Öz Salih Îhsan Orman ismini de ben ayirtayim. :lol:
al abi al şubatta stat açılır falan valla isim patlaması yaşanır :) mart veya nisan ayında açılırsa hızlıca kombineler tüketilir temmuzda transfer için klübün kasasında sıcak para bulunur

Çevrimdışı mustafa dogan

S.a gunaydin beyler. Kapalidan eski aciga donuste tunelin ustundeki cikis kapisi ve hemen onun ustunde ikinci kata yapilan cikis kapalidaki alt ve ust giris cikis simetrisiyle alakasi olmayan sekilde yapilmis ve rahatsiz edici bir goruntu var

Çevrimdışı ALI RIZA

S.a gunaydin beyler. Kapalidan eski aciga donuste tunelin ustundeki cikis kapisi ve hemen onun ustunde ikinci kata yapilan cikis kapalidaki alt ve ust giris cikis simetrisiyle alakasi olmayan sekilde yapilmis ve rahatsiz edici bir goruntu var
en saçma çıkış kapısı altında çıkış tüneli üstünde çıkış kapısı... onu yaparken mimar ne içti _? o an aklından ne geçirdi _?

Çevrimdışı FARUK

üstteki çıkış yırtığının sağına 1 tane daha çıkış yapılacak arada 3 testere kiriş var sonra bir boşluk daha görünüyor oraya tam olarak

Çevrimdışı sherlock

Eski stadımızda son maçımız Gençlerbirliği maçıydı olurda son maça yetişirse tekrar Gençlerbirliği ile açılış yapılacak  :icool:

Çevrimdışı mustafa dogan

üstteki çıkış yırtığının sağına 1 tane daha çıkış yapılacak arada 3 testere kiriş var sonra bir boşluk daha görünüyor oraya tam olarak

Anladim dostum sagolasin

Çevrimdışı FARUK

şu tırda ne olduğunu çözebilen var mı?
Mustafa'nın çektiği fotolarda kapalı önündeydi. Bu Zeki abinin çektiği foto

Çevrimdışı Salih A.

çatı aparatları gibi duruyor

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Faruk hocam Mekanik elektrik firmasının malzemesi gibi duruyo arka tarafta bir kısmını boruya benzettim.

Çevrimdışı ayayhan

bende çatı aparatına benzettim kolonların üstüne konan çatı bağlantı aparatı

Çevrimdışı asi_kartal

Gerçekten ya bu nedir şimdi ?  :akuma:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı pascal26

Vallahi arkaşlar numaralının hafriyatı ne zaman alınacaktan koltuk rengi seçimlerine ufaktan gelmişiz çok güzel :) En iyisi yapılacaktır mutlaka ama ben alt kısımların beyaz üstlerin siyah olmasını isterdim.
Maç harici boş stad görünümünde beyaz koltuk daha ferah daha güzel olabilir. Ama maç sırasında hele de tribünler de az da olsa boşluk varsa beyaz koltuklar çok kötü görünüyor. En azından alt kat siyah olmalı bence de.

Çevrimdışı FARUK

bu bilgileri nerden alıyorlar çok ilginç bize sorsalar söyleriz :)
yeni açıkta loca yok döşemişler orayı
kapalıdaki ok nereyi gösteriyor belli değil
1903 tribünü numaralı da :)
şubat ta açıyoruz stadı hadi hayırlısı  :alala:

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimdışı WarrChief

hakikaten bunasıl bir hatalar zinciridir
okla gosterdiği hiçbir detay dogru değil