Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6706750 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

yalnız eve gittiğim de atabileceğim fotoğrafları abiler netim kaldırmıyor  :evillol:

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet astı astarı nedir abicim. radikalin haberin doğruluk payı var mıdır?
olayın olduğu gece şantiyede idim anlaticam bi saate kadar.raporlar dogru ama haber aslini tasimamaktadir...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı f_madida

bizim yonetimin bir bildigi vardir bence, durduk yere yalanlamazdi haberi.

radikal gazetesi stad yikimi basladiginda da yeni acik'in alt katindan tarihi eser cikartmayi basarmisti...

http://www.radikal.com.tr/turkiye/inonu_stadi_altindan_kalinti_cikti-1143066

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Anıl

Sağlık raporuna bakın lütfen, 20 gün sonra kontrol yazıyor. Yav beli kırılsa 20 gün sonra neyin kontrolü ? Tamam öyle bir kaza yaşandı onu zaten biliyorduk ama bel kırılması kısmı tamamen uydurma.

Çevrimdışı Anıl

yalnız eve gittiğim de atabileceğim fotoğrafları abiler netim kaldırmıyor  :evillol:
Ohoooo ayıp ama ya  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serkan7738

@SDemirsoy kanka kapalının alt kat locasını bi yakında çeksene orda neler oluyo bitiyo hiç haberimiz yok resimleri whatsapp tan gönder ben yüklerim

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy kanka kapalının alt kat locasını bi yakında çeksene orda neler oluyo bitiyo hiç haberimiz yok resimleri whatsapp tan gönder ben yüklerim
çekerim hocam da sıkıntı zaten göndermek te :D

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi Abi, sabit fikirler değişmez. Yalnız kardeşin hakkını yemeyelim ona cevap verirken bilgileri tazeliyoruz. Hani televizyonunu yeni açanlar için skor verilir ya, foruma yeni katılanlar için bulunmaz nimet

Çevrimdışı Anıl

Yeni açık tarafından kapalı prekastları ve numaralıyı rica ediyorum bende  :lol:

Çevrimdışı Serkan7738

anladım net paketin yok ozaman mail gönder :) :sevinc :ebebe:

Çevrimdışı Efe

Samet gittinmi stada saat kac fotolari olacak bunlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

anladım net paketin yok ozaman mail gönder :) :sevinc :ebebe:
net olmadan mail gönderebilme teknolojisinin ihtimalini sevdim bende :D nasıl gönderecem net olmadan :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet gittinmi stada saat kac fotolari olacak bunlar
abi 18:15-30 fotoları olacak henüz çıkmadım 5 dkya çıkacağım 7.30 gibi atarım

Çevrimdışı ahmett.67

Sağlık raporuna bakın lütfen, 20 gün sonra kontrol yazıyor. Yav beli kırılsa 20 gün sonra neyin kontrolü ? Tamam öyle bir kaza yaşandı onu zaten biliyorduk ama bel kırılması kısmı tamamen uydurma.

Bel bölgesinde herhangi bir seviyede L1(Lumbal 1) ve S3 (Sakral 3) arası ki bu 33 omurun 8 tanesini oluşturuyor. Bu omurların küçük bir parçasında çatlak, kopma kırığı v.s..... gibi şeyler travma neticesinde olabiliyor ve buna halk dilinde bel kırığı denebiliyor. 20 günlük gözetim  ve istirahat sonrası ciddi olmayan kırıklar kendi kendine iyileşiyor veya hafif ağrılara neden olabiliyor. Bu da böyle bir şey olabilir. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

doğruysa bu yalanlamasaydık iyiydi
bizim yalanlamamız kaza olmadı diye değilki kimsenin beli kırılmadı diyor beli kırıldı dediğiniz emekçi şu an stadda işinin başında diyor orası bir inşaat şantiyesi her gün ufak tefekte olsa hastanelik kaza olur. Kulenin altında revir var müdahale orda yapılıyordu ama sanırım bir aydır direk işle ilgili kazaları hastaneye gönderiyorlar. Hastaneye giden her vakada polis rapor tutar, olması gereken prosedürde budur.

Çevrimdışı SDemirsoy

bizim yalanlamamız kaza olmadı diye değilki kimsenin beli kırılmadı diyor beli kırıldı dediğiniz emekçi şu an stadda işinin başında diyor orası bir inşaat şantiyesi her gün ufak tefekte olsa hastanelik kaza olur. Kulenin altında revir var müdahale orda yapılıyordu ama sanırım bir aydır direk işle ilgili kazaları hastaneye gönderiyorlar. Hastaneye giden her vakada polis rapor tutar, olması gereken prosedürde budur.
aynen öyle abi askerlik gibi askerde de ufak bir kazada tutanak tutulur nöbetçi amirliğe bildirilir sonra sevk ederler Beşiktaş kaza olmadı demedi verilen haberin aslını yansıtmadığını söyledi

Çevrimdışı KUMANOVALI

arkadaşlar

kafama takılan birşey var.
ufak bi paint terk çalışmasıyla anlatmaya çalışayım

soldaki kırmzıı çizgi çıkmanın testeresi açı olarak sağdakiyle aynı olursa yeşille şizili alanda bir gariplik olmuyormu ?!    :iscrewy: :iscrewy:   yoksa benmi contayı sıyırdım   :ebebe: :ebebe:

NOT : önceden sorulduysa özür dilerim...

saygılarımla
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ayayhan

arkadaşlar

soldaki kırmzıı çizgi çıkmanın testeresi açı olarak sağdakiyle aynı olursa yeşille şizili alanda bir gariplik olmuyormu ?.    :iscrewy: :iscrewy:   yoksa benmi contayı sıyırdım   :ebebe: :ebebe:

saygılarımla
resmin açısından bakarsan hiçbirinin  açısı tutmaz önemli olan bakış açısı oda kuş bakışı olmalı

Çevrimdışı WarrChief

yankee stadini gördümde bu aksam beyzbol ile ilgili bi film bulduydum onu izliyim  :ebebe:

o film draft ise izlemeni tavsiye ederim, değil money ise oda guzel:))

fotolar candır cann

Çevrimdışı TØLGA

arkadaşlar

soldaki kırmzıı çizgi çıkmanın testeresi açı olarak sağdakiyle aynı olursa yeşille şizili alanda bir gariplik olmuyormu ?.    :iscrewy: :iscrewy:   yoksa benmi contayı sıyırdım   :ebebe: :ebebe:

saygılarımla
orda loca var büyük bir ihtimal en alt basamakda balkon olacak onun üstünden kapalidaki gibi devam edecek
Soldaki celik destekli olanda en alt basamakdan basliyor  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

o film draft ise izlemeni tavsiye ederim, değil money ise oda guzel:))

fotolar candır cann
draft dayi yeni izlemistim :) on numara film
Moneyi izledim aksamda billy bean :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

ortada hastane tarafından hazırlanan, taburcu olan hastalar için yazılan epikriz var bir nüshası hastaya verilir bu belge odur.
raporlar doğru dedi mabet ve ordaymış
haberin yalan olan kısmını öğrenelim ondan sonra yorum yapalım bence

Çevrimdışı FARUK

Yunus Emre A. foursquare hesabından alıntıdır.