Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700878 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

bi ara konusulmustu eski acık kulelerin oradaki camlı tavan meselesi yok projdeki gibi değil
alıntı yanlış olmuş galiba  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

abi internette bir fenomen vardı da o aklıma geldi tülayy seni seviyorum nolur gitme fala diyordu  :D
Tülay ne olur geri dön Seni Seviyorum :D
akşam akşam güldürdün yaaaa  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı toedeyou

Mustafadan haberi olan varmi arkadaslar resim hasreti cekiyoruz

Çevrimdışı WarrChief

alıntı yanlış olmuş galiba  :evillol:

yoo neden çnk yukarıdan zaten nadiren foto geliyor farugun paylastıgı resimden nadiren o acıdan geliyor ve dolayısıyla oradaki o projdeki goruntu yok olmucaktırda artık betonu dokulmus ben bunu beklemiyordum :((

Çevrimdışı TØLGA

Mustafadan haberi olan varmi arkadaslar resim hasreti cekiyoruz
bugün pazar normaldir foto olmaması hava şartları kötüydü bide diger abilerimizde gidemedi heralde canları sağolsun  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mezuroro

Evt iste bunlar harika duruyorlar heralde bitmiside bu tarz olur :)

Bence de harika olacak isiklandirma ile beraber. Umarim prekast altlari sutunlar ile uyumlu olur. Olmazsa prekast altlarina kufeki puskurtmeli falan biseyler dusunulebilir.

Bir de giseler camin arkasindadir heralde. O kadar detayini takip etmedim. Eger degilse kacak girisler sayesinde her mac 100,000 kisi olur o stad. Besiktas - Lazio maci gibi :)
Alan Walsh

Çevrimdışı TØLGA

yoo neden çnk yukarıdan zaten nadiren foto geliyor farugun paylastıgı resimden nadiren o acıdan geliyor ve dolayısıyla oradaki o projdeki goruntu yok olmucaktırda artık betonu dokulmus ben bunu beklemiyordum :((
jeton geç düştü benim  :bawling: yaa şimdi şöyle birşey var mustafanın fotoları inceleyenler son çektiginde orda bişey
var gibi duruyor açıdan dolayı gözükmüyor tabi resimdede açıdan dolayı gözükmüyor @bjk_mabet 'e söyledim ama bir foto alabilirmiyiz ordan
diye çok yoğun heralde müsait olduğu bir zamanda bizim merakımızı gidericektir eminim  :busted_cop: :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Bence de harika olacak isiklandirma ile beraber. Umarim prekast altlari sutunlar ile uyumlu olur. Olmazsa prekast altlarina kufeki puskurtmeli falan biseyler dusunulebilir.

Bir de giseler camin arkasindadir heralde. O kadar detayini takip etmedim. Eger degilse kacak girisler sayesinde her mac 100,000 kisi olur o stad. Besiktas - Lazio maci gibi :)
küfeki nasıl püskürtülücek yaa taş o :)   prekastların arkasında bir işlem yapılabilir dediin gibi ama çok pisler ayrıca  :iscrewy:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Hiç belli olmaz Ahmet abi :) Bursanın daha stadın içinde ve dışında yapacağı bir sürü iş var stadı açması için :tabe:
tamamda, adamlar çatıyı yapıyorlar ,bir çim birde koltuklar kalmış ,dişarıda da fazla bir işleri yok gibi duruyor ,ben ara sıra kameralardan bursa stadına bakıyorum da neredeyse işin sonuna gelmişler kardeşim. :)

Çevrimdışı TØLGA

tamamda, adamlar çatıyı yapıyorlar ,bir çim birde koltuklar kalmış ,dişarıda da fazla bir işleri yok gibi duruyor ,ben ara sıra kameralardan bursa stadına bakıyorum da neredeyse işin sonuna gelmişler kardeşim. :)
@Efe abi daha iyi takip ediyor bilgi verebilir oda daha çatı membranları yapılıyor içerdede işler çok yavaş gidiyor
söylenene göre dışarda daha timsah kafası var çevre düzenlemesi çim koltuk flen kafa kafaya açılırsa iki stad şaşırmam :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Burak

Cam olayını bende yeni fark ettim. Umarım normal dayanıklı camlar yerine nanoteknoloji ile üretilmiş leke tutmayan camlar kullanılır bu sayede üzerine sprey, su vs. ne gelirse gelsin anında akıp gider :)

Bu arada @Necmi abi koltuklar takılmadan önce prekastlar da bir temizleme işlemi yapılacak mı veya beyaza boyanma gibi bir ihtimali var mı? Çünkü şimdiden sararanları olmuş, stat açıldıktan sonra onların temizliği nasıl olur acaba?

Çevrimdışı BULUT10

Benim şuan için hayalimde canlandırmaya çalıştığım şey stadın tamamen bitmiş hali ve bir yaz gecesi ayın parlak olduğu bir gece, gökyüzü açık yıldızlar gözüküyor(İstanbul için pek mümkün değil malum). İşte böyle bir gece stadın yukarıdan görüntüsü. Sarı sarı ışıklar sütunlara vuruyor. Collesium gibi. Göze çok estetik gelen bir çatı. Stadyum Boğazın kenarında ben buradayım diye göz kırpıyor. Bu boğazda benden yakışıklısı yok diyor. Hayali bile inanılmaz...

Çevrimdışı mezuroro

küfeki nasıl püskürtülücek yaa taş o :)   prekastların arkasında bir işlem yapılabilir dediin gibi ama çok pisler ayrıca  :iscrewy:

Ya binalara falan biseyler puskurtuyolar ya dis cepheye falan. Onu kastettim. Rengini falan tutturmak lazim. Belki de sadece beton guzel duracak. Gormek lazim. Dusunmuslerdir heralde.
Alan Walsh

Çevrimdışı TØLGA

Cam olayını bende yeni fark ettim. Umarım normal dayanıklı camlar yerine nanoteknoloji ile üretilmiş leke tutmayan camlar kullanılır bu sayede üzerine sprey, su vs. ne gelirse gelsin anında akıp gider :)

Bu arada @Necmi abi koltuklar takılmadan önce prekastlar da bir temizleme işlemi yapılacak mı veya beyaza boyanma gibi bir ihtimali var mı? Çünkü şimdiden sararanları olmuş, stat açıldıktan sonra onların temizliği nasıl olur acaba?
bu ikinci soruyu bende çok merak ediyorum bir kere bende sormuştum tazyikli su tutarız tabancayla demişlerdi :kop:
ciddi bir cevap alamamıştım  :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

@Efe abi daha iyi takip ediyor bilgi verebilir oda daha çatı membranları yapılıyor içerdede işler çok yavaş gidiyor
söylenene göre dışarda daha timsah kafası var çevre düzenlemesi çim koltuk flen kafa kafaya açılırsa iki stad şaşırmam :sevinc

bursa stadı seneye açılır bir sürü problem vaar ince işler hiç ilerlemiyor şuan sedece çatı işleri yapılıyor daha koltuk ihalesi yapılamadı bursada :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

hayır koltuklar takıldıktan sonra prekastmı görünecek :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

Benim şuan için hayalimde canlandırmaya çalıştığım şey stadın tamamen bitmiş hali ve bir yaz gecesi ayın parlak olduğu bir gece, gökyüzü açık yıldızlar gözüküyor(İstanbul için pek mümkün değil malum). İşte böyle bir gece stadın yukarıdan görüntüsü. Sarı sarı ışıklar sütunlara vuruyor. Collesium gibi. Göze çok estetik gelen bir çatı. Stadyum Boğazın kenarında ben buradayım diye göz kırpıyor. Bu boğazda benden yakışıklısı yok diyor. Hayali bile inanılmaz...
bizde romantik olmayan yok zaten ,bazen bende böyle düşünüyorum değerli kardeşim :guitar:

Çevrimdışı TØLGA

hayır koltuklar takıldıktan sonra prekastmı görünecek :alala:
abi prekastların arkası gözüküyo ama kolonların arkasından oralarıda piss :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

bugün pazar normaldir foto olmaması hava şartları kötüydü bide diger abilerimizde gidemedi heralde canları sağolsun  :by2:
15.30 fotoları attık biz Tolga bakmak istersen 4-5 sayfa geride var :)

Çevrimdışı Anıl

Valla Ahmet abi bu aşamaya 38-39 ayda gelebildiler, bakalım 10 ayda geri kalanını bitirebilicekler mi :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

ben bir senedir bakıyorum hep aynı o stad açılana kadar bizim stad eskir :evillol:

Çevrimdışı BULUT10

bizde romantik olmayan yok zaten ,bazen bende böyle düşünüyorum değerli kardeşim :guitar:
romantik olmamak mümkün mü abi. Sevgiliyi bekler gibi bekliyoruz. Burnumuzda tütüyor. Hele ki şu dağın başında maç yaptığımız zamanlarda.

Çevrimdışı ahmet türker

Valla Ahmet abi bu aşamaya 38-39 ayda gelebildiler, bakalım 10 ayda geri kalanını bitirebilicekler mi :kop: :kop:
ben konuya haki değilim .sadece kameralardan bana öyle geldi değerli kardeşim :)

Çevrimdışı Efe

@Efe abi Numaralı'nın kabası Aralık ayı içerisinde biter değil mi ? Eğer biterse harika olur şöyle ki, Aralık ayında kapalıda çatıyı taşıyacak çelik parçalar monte edilmeye başlanır sırasıyla Eski açık ve Numaralının çelik parçaları monte edilir. Ocak sonunda Yeni açıkta bitince oranın çelik parçaları monte edilir. Eğer çok inanılmaz bir aksama olmazsa çatı halkasının Nisan sonu ya da Mayıs başı havaya kalkmış olacağını düşünüyorum. Yeni sezon içinde geriye 4 ay gibi bir süre kalmış oluyor. Ancak çatı kaplaması, ince işler, drenaj sistemi, çim ve koltuk gibi işlerin hepsi aynı anda yapılabileceği için 4 ay yeter diye düşünüyorum :) 1 hafta boyunca inşaatı yakından izlemiş biri olarak sen ne diyorsun Efe abi :ssss:
bence numaralı ve yeni açık(arka taraf hariç) üstkat testereler birlikte biter ocak ortasında daha erken bitmelerine ihtimal vermiyorum  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Yav lucabrasi gunlerdir yazip duruyorsunda bu stadin buraya yapildigina sukur etmiyorsun yok burasi yamuk yok orasu oyle bizde biliyoruz heralde mukemmel bi stad olmadigini ama o araziye yapilacak en mukemmel stadi yapiyoruz kisitlamalara ragmen bence biraz elestiri yerine biraz bittigine sevinsen iyi olacak cunku proje bu ok
Beklentisini yüksek tutuyor ki mutsuz olsun. Bence yeni açıktan kombine alıp maç boyu dertlenecektir. Yamuk oldu stat diye.