Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699042 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Sen daha yenimi goruyorsun anil :icool:
nerede cam var ben hala farkedemedim resimde işaretleyen olurmu acaba. :)

Çevrimdışı Efe

Anil ben teldeyim sen isaretleyip atsana son atilan projeden ahmet abi gorsun projelerdeki son foto
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

işte  öyle sınırlamalar engeller zarflar zurna Olunca sende  bjk burdan başka yere stat yapmasın biz gitmeyi doldurmaya dersen kulüp de gider verilen izinler dahilinde böyle çok dikkat çekici sinir bozucu şekil bütünlüğü  olmayan stadı yapar oraya sizde beğenirsiniz 

hocam zevkler ve renkler tartisilmaz sen begenmezsin ben begenirim.. ama sizinkide daha dogmamis cocuga don bicmeye benzemis bitsin ondan sonra elestirelim herseyiyile. Proje bu buna onay verdiler semtimizde stadimizi yapiyoruz. Hala derdiniz nedir anlamakta zorluk cekiyorum. Ama bu zorlugu ben degil forumun cogunlugu cekiyor herhalde.

Çevrimdışı Anıl

inşallah dediğin gibi olur bu arada stadın güzelliği önemli olmasına önemli ama sen o stada en az iki dünya yıldızı getirip her sene kafaya oynayacak kadroyu kurmadıktan sonra stat çok önemli değil istersen yeni san mames senin olsun.
Stad sorunu bitti şimdi yıldız oyuncu sorunu mu çıktı ? Dünyada ki en şekilsiz şemalsiz takımda bizdedir şimdi allah bilir :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

Stad sorunu bitti şimdi yıldız oyuncu sorunu mu çıktı ? Dünyada ki en şekilsiz şemalsiz takımda bizdedir şimdi allah bilir :bandit:
anıl kardeşim şu camların olduğu resimi camların olduğu yeri isaretleyip atabilirmisin? :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ahmet türker

Buyur Ahmet abi :)
teşekkür ederim güzel kardeşim ,bu stadı şimdi çok daha fazla sevdim. zaten harika bir stad böyle daha da güzel olacak. :sevinc  :sevinc

Çevrimdışı Abdullah

inşallah dediğin gibi olur bu arada stadın güzelliği önemli olmasına önemli ama sen o stada en az iki dünya yıldızı getirip her sene kafaya oynayacak kadroyu kurmadıktan sonra stat çok önemli değil istersen yeni san mames senin olsun.
Birazdan Quaresma gitmeseydi Serdal Adali olsaydi böyle olmazdı falan diye baslayacaksan biz gidelim :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Necmi

cam koruma bariyeri butun stadda kolon aralarinda olacak diye biliyorum sadece eski acikta degil  :) yoksa ordan asagi ucar insanlar

Çevrimdışı ahmet türker

cam koruma bariyeri butun stadda kolon aralarinda olacak diye biliyorum sadece eski acikta degil  :) yoksa ordan asagi ucar insanlar
şimdi hatırladım, geçenlerde ben de sormuştum,kolonların arasında bir şey olacak mı diye değerli kardeşim böyle olursa çok güzel olacak. :)

Çevrimdışı Anıl

@anilt @Efe valla bende yeni öğrendim cam olduğunu @Oktay  :D
Sadece eski açıkta da değil Samet abi tüm stadı çevreliyor Kapalı'ya iyi bak  :bandit: :bandit: @SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

Anil aslinda daha aciklayici olan projeler bolumunde zeki abinin koydugu son proje 4 blokta var eski acikta net sekilde belli onu koysana yakinlastirip
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Sadece eski açıkta da değil Samet abi tüm stadı çevreliyor Kapalı'ya iyi bak  :bandit: :bandit: @SDemirsoy
hakkatten vay be valla hiç bilmiodum ya :D

Çevrimdışı TØLGA

kolon arasından kaçak seyirciler olmasın diye birde :D  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı nurtaç

arkadaşlar bi sorum olucak lansmanda bu localar camdı şimdi yapılan localara bakıyom bildiğin ev pimapeni ??? Nasıl iş bu??*

Çevrimdışı Haldun

Yalniz cam olayi iyi olmus akustik cok hos olur

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Haldun

arkadaşlar bi sorum olucak lansmanda bu localar camdı şimdi yapılan localara bakıyom bildiğin ev pimapeni ??? Nasıl iş bu??*
orasi geciciymis stad bitene kadar ofis olarak kullanilacakmis duzeltilecekmis daha sonra

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 20:43:45
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Beyler benim bir iddiam var ne kadar katilirsiniz obitas bu tempoyu korursa yeni acik tribün kismi 45 günde bitirir diyorum ben ,adamlar 7 gündebir tablayi sifirdan bitiriyolar ve bunun iiçinde iskele kurumu ,tabla döşemesi demir bağlanması ve betonlamasi da dahil ..

Çevrimdışı Efe

@Efe bunumu diyorsun ?
Evt sol altta buyutup bakin ben onu goreli cok olduda soylemedim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

abi onlar yönetimin yaptıgı geçici ofis telaşa gerek yok :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK