Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6674549 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
oo aktar abimizde boy gösterdi  :)
Hürmetler @Efe
Yeni açıkta fışkırtıcı göremiyorum,  sen görebiliyor musun?  :D

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı Deniz

Nickim carsimsek ama carsidan haz etmemeye basladim goruntuleri izledim moralim bozuldu hepsi icmis de gelmis nerden para aldilarsa artik sevsek aliye de yakistiramadim guya carsinin en akli basinda adamlarindan biri
kardeşim orda Çarşıdan bir Ali var o da ortalığı yatıştırmaya çalışıyor farkettiysen durun ayıp oluyor vs. diyen o günah keçisi bulma hemen :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Hürmetler @Efe
Yeni açıkta fışkırtıcı göremiyorum,  sen görebiliyor musun?  :D

abi görünüp kayboluyor ama beton sürüyor tabla 1 gün boyunca betonlanacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evt fışkırtıcı net şekilde yeni açık semalarında :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

kardeşim orda Çarşıdan bir Ali var o da ortalığı yatıştırmaya çalışıyor farkettiysen durun ayıp oluyor vs. diyen o günah keçisi bulma hemen :)
kardes digerleri carsi grubundan face den gideceklerini bursa maci bitimi yazmislardi zaten ali abi orda lider buyuk olarak engel olabilirdi  :ok:

Çevrimdışı Deniz

kardes digerleri carsi grubundan face den gideceklerini bursa maci bitimi yazmislardi zaten ali abi orda lider buyuk olarak engel olabilirdi  :ok:
kardeş takım karşılamak kötü birşey mi ? :) gidecekler tabi galibiyet almışız.Forzada yazdı bir kişi o da gitmiş olay çıkartan tipleri tanıyan yok Beşiktaşlı oldukları bile şüpheli foma vs yoktu üstlerinde diyor.Olay çıktıktan sonra kaybolup gitmişler ne bir polis ne başka birşey varmış ortada.Bu herifler ortalığı karıştırmaya gelmiş bir grupla alakası yok zaten olsa 5-6 kişi değil ordakiler komple bağırırdı.Takım iyi yolda diye bunu birileri çekemiyor.Yine tribünü karıştırmaya çalışıyorlar.Hatırla geçen sezon gs maçını 4 maç üst üste kazanan bir Beşiktaş ı ne hale getirdiler .Necmi abinin de dediği gibi bunları dile getirdikçe takıma zarar veriyoruz.Adamların amacı tribünü karıştırıp Beşiktaşa zarar vermek bu kadar basit bunların oyunlarına gelmeyelim :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı bjk_mabet

İsmail geldi mi abi  :D

son 30 dk sonra eve gitmeliyim yarın erken kalkmam lazım gelmedi henüz ama :)

Çevrimdışı Deniz

son 30 dk sonra eve gitmeliyim yarın erken kalkmam lazım gelmedi henüz ama :)
Gelir abi kaçırmaz bunu bence :) .Bu arada bu hücrelerin kurulumuna ne zaman başlanacak?

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta fışkırtıcı göreve başladı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Gelir abi kaçırmaz bunu bence :) .Bu arada bu hücrelerin kurulumuna ne zaman başlanacak?

daha yeni geldiler yakında vodafone gelicek alt yapı için onlarla beraber başlıyacak...biraz daha önümüzdeki ayın sonlarına doğru

Çevrimdışı Deniz

daha yeni geldiler yakında vodafone gelicek alt yapı için onlarla beraber başlıyacak...biraz daha önümüzdeki ayın sonlarına doğru
Peki abi duvar ne zaman restore edilecek ?

Çevrimdışı Burak Uzunoglu

Beyler bu faili Almanlar nasıl yapmış ?  :bandit:

Üstelik "Rollstuhlfahrer" yani engelliler icin ayrilan yer... :alala:
Hamburg Black Eagles

Çevrimdışı Haldun

kardeş takım karşılamak kötü birşey mi ? :) gidecekler tabi galibiyet almışız.Forzada yazdı bir kişi o da gitmiş olay çıkartan tipleri tanıyan yok Beşiktaşlı oldukları bile şüpheli foma vs yoktu üstlerinde diyor.Olay çıktıktan sonra kaybolup gitmişler ne bir polis ne başka birşey varmış ortada.Bu herifler ortalığı karıştırmaya gelmiş bir grupla alakası yok zaten olsa 5-6 kişi değil ordakiler komple bağırırdı.Takım iyi yolda diye bunu birileri çekemiyor.Yine tribünü karıştırmaya çalışıyorlar.Hatırla geçen sezon gs maçını 4 maç üst üste kazanan bir Beşiktaş ı ne hale getirdiler .Necmi abinin de dediği gibi bunları dile getirdikçe takıma zarar veriyoruz.Adamların amacı tribünü karıştırıp Beşiktaşa zarar vermek bu kadar basit bunların oyunlarına gelmeyelim :ok:
insallah dedigin gibidir kardes ne diyeyim

Çevrimdışı ahmet türker

:aman:
sevgili kardeşim, stadın gecikmesine muhtemelen sebep olabilecek tribün yeni açık mı numaralımı .? :)

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta çalışan işçilerimize kolay gelsin diyelim bugünede kapatalım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Şu malum sitenin yaptığı haber gibi bir durum ortada göremedim ben videoda 3-5 tane kendini bilmez çıkmış laf atıyorlar Beşiktaş bu kadar parçalanıp artık kenetlenmeye başladığı dönemde  yapılan ayak oyunlarından bir kaç tanesi işte.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Herkese merhaba. Ben şu beton metrajını yazayım da sözüm havada kalmasın. :) Kaç gündür nete giremiyorum niyetlensem de, geciktiğim için bekleyenlerden özür dilerim.

Yeni Açık Toplam Beton  = 47500m3
Yeni Açık Dökülen Beton = 29668m3

Eski Açık Toplam Beton  = 31500m3
Eski Açık Dökülen Beton = 21,317m3

Numaralı Toplam Beton  = 16000m3
Numaralı Dökülen Beton =  8303m3

Kapalı Toplam Beton      = 13150m3
Kapalı Dökülen Beton     = 13150m3

Bu durumda;

Çiçekler'in sorumluluğunda olan toplam 60650m3 betonun 47770m3'ü dökülerek işin %70,52'si,
Obitaş'ın sorumluluğunda olan toplam 47500m3 betonun 29668m3'ü dökülerek işin %62,46'sı
imal edilmiştir. Stadın kaba inşaatı ise toplamda 108150m3 betonun 72438m3'ü dökülerek kaba inşaatın % 67'si tamamlanmıştır.

Çevrimdışı TØLGA

Herkese merhaba. Ben şu beton metrajını yazayım da sözüm havada kalmasın. :) Kaç gündür nete giremiyorum niyetlensem de, geciktiğim için bekleyenlerden özür dilerim.

Bu durumda;

Çiçekler'in sorumluluğunda olan toplam 60650m3 betonun 47770m3'ü dökülerek işin %70,52'si,
Obitaş'ın sorumluluğunda olan toplam 47500m3 betonun 29668m3'ü dökülerek işin %62,46'sı
imal edilmiştir. Stadın kaba inşaatı ise toplamda 108150m3 betonun 72438m3'ü dökülerek kaba inşaatın % 67'si tamamlanmıştır.

ugrasip tek tek hesaplamana bile hayranim emek ister yani :claps:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

Bu durumda;

eline sağlık iki satır yazı ama arkasında çok büyük bir emek var :ok:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

ugrasip tek tek hesaplamana bile hayranim emek ister yani :claps:

Beşiktaş aşkı Beşiktaşlılara bilgide hizmet etmeyi tetikliyor tolga kardeşim. :)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

eline sağlık iki satır yazı ama arkasında çok büyük bir emek var :ok:

Teşekkür ederim Necmi abi. Evet çok vaktimi aldı ve işlerimden dolayı günlere yaymak zorunda kaldım. Üst katlarda çizimde düzenlemeler yaptım vs derken epey vakit aldı. Neyse ki verdiğim sözü yetiştiremeyeceğimin telaşının getirdiği hüznü yaşamaya başlarken nihayete erişebilmenin huzuru içinde rahat uyuyabilirim. :)
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2014, 02:37:32 Sezgin Cengiz ]