Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681733 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Haldun

bu stadyum kadar istediğim bir şey daha var o da deniz tarafındaki yolun trafiğe kapatılması,stadyumun önünün çınarlarla  denize kadar ağaçlandırılması ama pratikte olması imkansız zannedersem.:bawling:
deniz tarafindaki yol nasil trafige kapatilacak ki dusundugum yerse trafil alt ust olmaz mi  :alala:

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı Efe

biraz once detgi aboneligi ile ilgili olatak kulupten aradilar ve takim hakkindaki dusuncelerimi sordular ve stat hakkinda bilgi verdiler. stadin kesin acilis tarihinin 14.02.2015 oldugunu net bir sekilde soyledi. bende umarim oyle olur dedim. konu hakkinda bilgisi ve tahmini olan varmi
sen bize inan bosver onlari stadin acilisi ağustos 2015
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

Klimalar tamamda tv ler arçelik olmasaydı iyiydi daha profestonel bir marka olabilirdi ama sponsor sonucta
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ozan062

Klimalar tamamda tv ler arçelik olmasaydı iyiydi daha profestonel bir marka olabilirdi ama sponsor sonucta

o konuyu anlıyamadım nerden cıktı bu?? bu sponsorluk nerden ortaya cıkıyor?? bunun ucreti ne kadar???
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

deniz tarafindaki yol nasil trafige kapatilacak ki dusundugum yerse trafil alt ust olmaz mi  :alala:
yolu yer altından vermeleri lazım,dolmabahçeden dolayı o iş olmaz,stadın etrafınıda dolandırmazlar zaten.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

aynı fikirde değilim yanılıyorsun,, gosterdiğin resimlerin hiçbiri o camlı tavanlarla alakası yok,, biri sutunların arasındaki kaldıki o tamamen ara geçiller olmadan kocaman dı o değişmiş,, sonrasında hemen kulenin dibindekilerde tamamen ustu kapanmıs bu cekilen alanın o katla alasını bulamadım  ustu kapalı diğer fotolarla bunu netlikle anlıyabiliyorum  o iş yalan olmus,,,
hocam bence sen yanılıyorsun ama tabii ki kulelerden bir foto lazım,kim çeker?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Haldun

yolu yer altından vermeleri lazım,dolmabahçeden dolayı o iş olmaz,stadın etrafınıda dolandırmazlar zaten.
aynen o is olmaz sikinti verir dolnmabahcenin temeline

Çevrimdışı Haldun

arceligin neyi var ki gayet iyi bir firma
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2014, 18:52:01 çarşimşek ]

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Ardau

14.02.2015 imkansız tarih olmuş. Ağustos 2015 e yetişir gibi duruyor.  :alala:
Acaba diyorum verdikleri  14.02 tarihine kadar kaba inşaat, prekast vs bitmiş olursa bir taraftar etkinliği düşünüyor olabilirler mi sevgililer günü diye? Sonuçta stad taraftara açıldı mı dediğimiz tarihte açıldı :evillol:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı ZEKI

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-23.09.2014-21.jpg[/url]
testere kirislerinin ortasindan cikan sutun nedir? Testere kirisler arkada tasiyici kolonlara baglanmayacak ama ortadna cikmis gibime geldi.
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2014, 19:04:23 ZEKI ]

Çevrimdışı bjk_mabet

Bu gece stadtayim :) gece resimleri ilerliyen saatlerde :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

dürttüm gelmişsin panpaa :iblush:

kulenin oradaki camlı tavan olacakmı?? sutunların roadaki değilde kulenin içinden gecicek bir tunel vari birsey vardı makette?

Çevrimdışı Factatum

İşaretli bölge nasıl birleşecek? Orası için bir formül var mı?

Çevrimdışı ozan062

İşaretli bölge nasıl birleşecek? Orası için bir formül var mı?

orasının bjktv olması gibi bir detay var yani birleşmicek o sekil olacak

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı FARUK

testere kirislerinin ortasindan cikan sutun nedir? Testere kirisler arkada tasiyici kolonlara baglanmayacak ama ortadna cikmis gibime geldi.

fotoda işaretlediğim kolon abi o
alttan destek olacak arkada ki sütunlara bağlanmayan testerelere

Çevrimdışı Burak Akay

arceligin neyi var ki gayet iyi bir firma
ben bu işi yapıyorum yıllardır farkı şöyle bi örnekle verebılırım arcelik bi atmacaysa  :) samsung sony lg. Kartaldır.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Sezai

Çevrimdışı ahmet türker

benim tahminime göre ,arkada dayanacağı sütun olmadığından testere  kiriş demirleri bunların arasından geçecek ve testere kirişlere  destek olacak olan kısa sütun.  resimde 2 tane gözüküyor. :)

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet abi eski acikda en üstte kule duvarina yakin foto cekebilirmisin
Orda maketteki gibi bir bosluk birakilmismi camlar icin taktik dünden beri oraya :s20:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK