Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6684475 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetx

ahmet abi eline sağlık şu stad kıyaslamalarına bi ben hastayım herhalde .hafta sonu gözlerimiz aradı senii :) :)
hafta sonları hanıma ve çocuklara vakit ayırıyorum artık. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Burak

Az önce okuldan doğru statı gezmeye gittim, çektiğim resimleri ve videoyu birazdan yükleyip atacağım.

Çevrimiçi Necmi

tanimayan mi kaldi:) goremedim ama resmi :)
nasıl göreceksin yollamamışımki :D @bjk_mabet şimdi yolladım son partiyi yollamamışım :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

Israr etsem değişiklik yapmam abim benim,şimdi neresi yanlış oldu onu anlamadım. :)
projeye bak değerli kardeşim ,bana sormana gerek yok projede 24. :D

Çevrimiçi murat

[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2014, 17:55:37 MURAT ]

Çevrimdışı SDemirsoy

nasıl göreceksin yollamamışımki :D @bjk_mabet şimdi yolladım son partiyi yollamamışım :evillol:
bi de siyah beyaz yapmışsın abi  :kop: @Necmi

Çevrimdışı salih

hafta sonları hanıma ve çocuklara vakit ayırıyorum artık. :D
yine iyi abi senin  eşin  benim eşim herhalde interneti kesecek bu gidişle bende bi şansımı deneyim hafta sonu hafta içi diye  :):)

Çevrimdışı tayfun

ben bu formadan alırım arkadaşşşş....
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmet türker

Bakmadımki :D aşağıda mabet bekliyordu hızlı hızlı çektim gittim hiç inşaata bakmadım resimlerde zaten o yüzden pek düzgün çıkmadı :evillol:
siyah forma yakışmış tek eksik kırmızı şapka. :)

Çevrimdışı riza calli

Bizim herşeyde oldugu gibi statda muallakta. Yok olemi olacak bolemi olacak yok sosami ben aframi yok 42000 bin mi yok sumu bumu. Net hic birşey yok.aslında varda uyutuluyoruz. Neyse

Çevrimdışı ahmet türker

Israr etsem değişiklik yapmam abim benim,şimdi neresi yanlış oldu onu anlamadım. :)
şimdi ilk önce kapalı ortalamayı yazayım sütundan sütuna hesap yapalım,kapalı başlangıç sütunundan ikinci sütuna 20  kapalının öbür tarafındaki son sütun da 20 elimizde 2 tane yirmi var  2tane 21, 2 tane 22 7 tane 23 diyelim aslında 7 tane 24 ama böyle hesaplayalım 2tane 20 ,40  2tane 21 42,2tane 22 44,7 tane 23, 161  hepsini toplayalım,287 yapar, 287 yi 13 e böl   22.076 çıkıyor , yani kapalının ortalaması bu.. :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

ya ben yada sen yanlış sayıyorsun.
Bu fotoda numaralandırmaya çalıştım ama yanlışım varsa söyleyin :bawling:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 22 Eylül 2014 Resimleri için Tıklayınız (107 Resim )
@mustafa_(87) eline sağlık işleri kolaylayabildinizmi? aynı saatlerde Beşiktaştaymışız seni stadın orda görmedim oralarda olduğunu bilseydim arardım :)

Çevrimdışı ahmetx

şimdi ilk önce kapalı ortalamayı yazayım sütundan sütuna hesap yapalım,kapalı başlangıç sütunundan ikinci sütuna 20  kapalının öbür tarafındaki son sütun da 20 elimizde 2 tane yirmi var  2tane 21, 2 tane 22 7 tane 23 diyelim aslında 7 tane 24 ama böyle hesaplayalım 2tane 20 ,40  2tane 21 42,2tane 22 44,7 tane 23, 161  hepsini toplayalım,287 yapar, 287 yi 13 e böl   22.076 çıkıyor , yani kapalının ortalaması bu.. :D
Ahmet abi desene üst sıra minimum sayısı yanlış diye,şimdi oldu. :D

Çevrimiçi Necmi

Bizim herşeyde oldugu gibi statda muallakta. Yok olemi olacak bolemi olacak yok sosami ben aframi yok 42000 bin mi yok sumu bumu. Net hic birşey yok.aslında varda uyutuluyoruz. Neyse
uyuma o zaman  :D kimsenin uyuttuğu falan yok stadın resmi sitesi var rakamlar orda yazıyor sen etrafta konuşulan dedikodulara inanıyorsan kulüp ne yapsın bas bas bağırıyorlar stadın kapasitesi 42000 diye daha ne söylemeleri gerekiyor resmi izin verilen rakam bu daha yüksek açabilirlersede bu yönetim başarısı olur alkışlarız :D

Çevrimdışı sallapati

NUmaralı çok hızlı ilerliyor. Çiçekler 90-100 günde olayı bitirecek gibi görünüyor

Çevrimiçi Necmi

yine iyi abi senin  eşin  benim eşim herhalde interneti kesecek bu gidişle bende bi şansımı deneyim hafta sonu hafta içi diye  :):)
çözüm belli eşleri boşayın :D Beşiktaştan vaz geçilemiyeceğine göre  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

siyah forma yakışmış tek eksik kırmızı şapka. :)
olimpiyatı şapka kurtarmaz bere lazım :D kırmızı bere kartal yuvasında varmı bakmak lazım :tabe:

Çevrimdışı sallapati

olimpiyatı şapka kurtarmaz bere lazım :D kırmızı bere kartal yuvasında varmı bakmak lazım :tabe:

polar bere var kırmızı :)

http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=43090

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi desene üst sıra minimum sayısı yanlış diye,şimdi oldu. :D
ortalama alma yöntemin yanlış değerli kardeşim ,biz eskiden böyle hesaplara bakkal hesabı derdik  :) kızma ama toplam  bütün tribünlerin sıra sayılarında da hata var ,testere kirişler bütün tribünlere takıldığında bu hesabı beraber yaparız  :)

Çevrimiçi Necmi

projeye bak değerli kardeşim ,bana sormana gerek yok projede 24. :D
projeye bakma ahmet abi ters köşe yaptılar 23 sıra üstler eğer koruma duvarına koltuk koyarlarsa 24 olacak ama şu anda öyle bir koltuk satışta yok yani görünen 23 sıra  :D