Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687434 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Günaydınlar.. Rüyam da stat nisan ayında bitmişti  :bandit: (rüyam da ama)  :D
rüyalar gercek olmak icindir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar eski açık bu şekilde mi oluyor...
arka kolona (çatı kolonu) bağlantı olmayacak sanırım

Çevrimdışı Efe

arka kolona (çatı kolonu) bağlantı olmayacak sanırım

Celik gorunen arka kolonlara baglanti yok arka taraflarda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numarali beton isi suruyor bugun eski acikta betonlacak buyuk ihtimal kaliplama ve demirleme suruyor cesitli bolgelerde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

Günaydın güzel insanlar;

An itibariyle prekastlara devam
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın güzel insanlar;

An itibariyle prekastlara devam
Günaydın abi prekastlar yerleştikçe heyecanım artıyor çok güzel gözüküyor  :hiho:

Çevrimdışı arda

Gunaydin numaralida beton mikseri duruyor ama fiskirticilar nereyi betonluyorlar goremiyorum. Belki icerdeki merdivenleri belkide yeni acik kosede bir yerleri.

Günaydın Zeki Abi, sanırım numaralı tablayı suluyor. Mikser yok an itibariyle ama gelir heralde birazdan.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Arkadaşlar eski açık bu şekilde mi oluyor...

Maketten anladığım böyle bişey olacak hocam.

Çevrimdışı mkandirmaz

Evet Abi sanırım öyle olacak ama sonra eski açığa dönen sıra kolonları sorma bende bilmiyorum yok orada :)
Teşekkürler arkadaşım...
AdanaSpor

Çevrimdışı attila_metu

Ayda bir kaç kez stadı yerinde görmeye giderim. Dün yine mabetimizi ziyarete gittim.
İlk kez stadı bitmiş hayal edebildim. Bunda eski açık üst katın testerelerinin artmasının ve numaralının yükselmesinin büyük etkisi var diye düşünüyorum.
Gerçekten de mükemmel bir stad olacak arkadaşlar. Stadı beyenmeyenler veya içinde şüphe olanlar şu sıralar mutlaka stadı canlı canlı görmeli.

Çevrimdışı ahmet türken

inanın bu forumdaki ve bu stadı takip eden hepimizin kendi adımızia yaptırmış olduğumuz bir inşaatımız olsa, kendi inşaatlarımızı bu kadar yakından takip etmeyiz ve teknik açıdan merak edip inşaat sürecini öğrenmeyiz. Anlaşırız bir mütaahhitle bittiğinde gider anahtarı alırız ya da haftada bir veya 15 günde bir gider bakar bilgi alır döneriz.

Bu nasıl bir tutkudur, nasıl bir arızalıktır anlamadım gitti :)

Herkes inşaat mühendisliği sınavında barajı aşacak kadar bilgi sahibi oldu nerdeyse. Şu stad inşaatından önce burada yorum yapanlara sorulsaydı, kot nedir, prekast nedir,direnaj nedir, tablo betonuydu,exkavatör nedir,temel betonu nedir diye kaç kişi bilebilirdi merak ediyorum. Şİmdi aynı insanlarla konuşsan karşında mühendis var sanırsın maşallah. Bütün beşiktaş taraftarı artık yarı inşaat mühendisi oldu maşallah. İşsiz kalırsak düşünürüz acaba deneyimm diye?  Bu nasıl aşk anlamıyorum :)

Çevrimdışı Caner

Çevrimdışı yigitcan1903

Yine kredi alınacak haberleri dolanıyor.
Mecburen alınacak,kredisiz olmaz
Da onu da vermiyorlar

Çevrimdışı SDemirsoy

inanın bu forumdaki ve bu stadı takip eden hepimizin kendi adımızia yaptırmış olduğumuz bir inşaatımız olsa, kendi inşaatlarımızı bu kadar yakından takip etmeyiz ve teknik açıdan merak edip inşaat sürecini öğrenmeyiz. Anlaşırız bir mütaahhitle bittiğinde gider anahtarı alırız ya da haftada bir veya 15 günde bir gider bakar bilgi alır döneriz.

Bu nasıl bir tutkudur, nasıl bir arızalıktır anlamadım gitti :)

Herkes inşaat mühendisliği sınavında barajı aşacak kadar bilgi sahibi oldu nerdeyse. Şu stad inşaatından önce burada yorum yapanlara sorulsaydı, kot nedir, prekast nedir,direnaj nedir, tablo betonuydu,exkavatör nedir,temel betonu nedir diye kaç kişi bilebilirdi merak ediyorum. Şİmdi aynı insanlarla konuşsan karşında mühendis var sanırsın maşallah. Bütün beşiktaş taraftarı artık yarı inşaat mühendisi oldu maşallah. İşsiz kalırsak düşünürüz acaba deneyimm diye?  Bu nasıl aşk anlamıyorum :)
aynen abi ya inan geçen maçta mabete Necmi abiye olimpiyat stadını soruyorum prekast mı değil mi diye bi acayip geldi olimpiyatın ki ler  :alala:

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydın ,

Stada geçen hafta bilerek bakmadım. Hızı , farkı anlamak için şu kadar söyliyim ki ilk kez bu stadın seneye yetişeceğine inanmaya başladım . Galiba Ocak ayına kadar kaba ve prekastlar biter gibime geliyor . Yeni paletli vinç bi haftaya kapalıyı bitirip eski açığa geçer . Çok çok iyi gelişmeler bunlar...

Çevrimdışı Caner

Da onu da vermiyorlar

Perşembe kasada olacak diyor Milliyet ama Milliyet işte. Ben kredi alınmasına karşı değilim de mabette kredi almicaz farklı bi yol izlicez demişti. Yani alındığını bilsem ben rahatlarım bile.

Çevrimdışı Salih A.

Da onu da vermiyorlar
kardeşim klübün bugüne kadar kredi müracatı olupta reddetmiş bir banka yok mali durumu uefa trafından ödüllendirilen bir klüpe emin ol herkes kredi verir (burda çok paramız olduğunu değil maddi anlamda en disiplinli klüp olduğumuzu ifade ediyorum) eğer kredi işi olmuyorsa başkan istememiştir kesin bankaya bir sponsorluk kitlemeye kalkmıştır ondan olmamıştır :) bu tür haberlere alıştık önce stat durdu haberi sonra kredi aranıyor haberi
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2014, 10:36:59 saliharik ]
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı yigitcan1903

Perşembe kasada olacak diyor Milliyet ama Milliyet işte. Ben kredi alınmasına karşı değilim de mabette kredi almicaz farklı bi yol izlicez demişti. Yani alındığını bilsem ben rahatlarım bile.
Umarım farklı yol devlet yardımı değildir

kardeşim klübün bugüne kadar kredi müracatı olupta reddetmiş bir banka yok mali durumu uefa trafından ödüllendirilen bir klüpe emin ol herkes kredi verir (burda çok paramız olduğunu değil maddi anlamda en disiplinli klüp olduğumuzu ifade ediyorum) eğer kredi işi olmuyorsa başkan istememiştir kesin bankaya bir sponsorluk kitlemeye kalkmıştır ondan olmamıştır :) bu tür haberlere alıştık önce stat durdu haberi sonra kredi aranıyor haberi
Kredi alındı daha önce Vodafone ve Beko gelirlerinin bir kısmı gösterilerek,tekrar vermek istemiyor olabilirler
Bizimkiler düşük faizli istiyorlardır haliyle

Çevrimdışı SDemirsoy

Kredi alındı daha önce Vodafone ve Beko gelirlerinin bir kısmı gösterilerek,tekrar vermek istemiyor olabilirler
Devlet yardımı olacağını zannetmiyorum ben Yiğitcan geçenler de Başkan Başbakan yrd. Yalçın Akdoğanla görüşmüştü ama zannetmiyorum sanırım bu başakşehir stadı için görüştü @yigitcan1903
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2014, 10:52:06 SDemirsoy ]

Çevrimdışı Salih A.

kardeşim yanlışın var vodafone nin parasına dokunulmadı bile ve başkan kendi söyledi stat için hiç kredi kullanmadık kullanmayıda düşünmüyoruz diye
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı yigitcan1903

kardeşim yanlışın var vodafone nin parasına dokunulmadı bile ve başkan kendi söyledi stat için hiç kredi kullanmadık kullanmayıda düşünmüyoruz diye
Mali tablolarda ilan edilmişti,bulursam paylaşırım
Dokunuldu demiyorum zaten bankaya teminat gösterildi bu iki gelir

Çevrimdışı yigitcan1903

Devlet yardımı olacağını zannetmiyorum ben Yiğitcan geçenler de Başkan Başbakan yrd. Yalçın Akdoğanla görüşmüştü ama zannetmiyorum sanırım bu başakşehir stadı için görüştü @yigitcan1903
İnşallah olmaz
Elalem ne der diye değil,lafını yemesin başkan bize karşı

Çevrimiçi murat

İnşallah olmaz
Elalem ne der diye değil,lafını yemesin başkan bize karşı
tribün sponsoru olsun devlet bankası bir taraf ziraat diğer taraf vakıfbank :D

Çevrimdışı Efe

Yine kredi alınacak haberleri dolanıyor.
Ben alinacagini dusunmuyorum sponsor loca kombine forma bilet hasilatlariyla kabayi bitirmeye calisacaklar cati icin belki baska bi yol izlenebilir ama kaba bitene kadar bem kredi alinacagini dusunmuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK