Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688731 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

diğer tribünlerde 2. loca katı olan yere yeni açıkta 2. katın alt kısmı sarkıyor. ve bu 1. tribün katının üzerine sarkan yerin altında onu destekleyecek kolon vs konamayacağı için o sarkan kısım çelikle desteklendi. benzer şekilde stadın 3 tribününde üst katlardaki testere kirişler dış kolonlara kadar uzanıp onlara bağlanıyor. eski açıkta tribün kısa olduğu için kolonlara kadar uzanmıyor ve dolayısıyla eski açık tarafında çatı kemerini taşıyacak daha az kolon var. bu kolonlar da iç kısmından çelikle destekleniyor kemer ağırlığını taşıyabilmeleri için. diye biliyorum ben.
Numaralıdaki duruma bağlı o zaman.bana daha çok önceden düşünülemedi gibi geldi.Numaralıda kullanırlarsa düşünememişlerdir yok kullanılmazsa demek ki öyle gerekiyordur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Numaralıdaki duruma bağlı o zaman.bana daha çok önceden düşünülemedi gibi geldi.Numaralıda kullanırlarsa düşünememişlerdir yok kullanılmazsa demek ki öyle gerekiyordur

numaralıda çelik yok o çelikler çatı için arkadakiler ayrıca yeni açık tek alta sarkan bölüm  onun için çelik kullandılar numaralı ve kapalıda çelik destek olmayacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Bayrama kadar obitaş'ın hedefi 2.30 kotundaki işleri bitirmek.  Bilginize.  :busted_cop:
2.30 kotu ne anlama geliyor kardeşim. :)

Çevrimdışı Oktay

Üst taraftaki testere kiris isleri icin bi ekip daha olusturulmali bence o isler agir gidecek gibime geliyor eski acigi bitirirse o ekip numarali bitene
kadar bi lafim olmaz tabi :D :
Ben üst testere kirişinde obitaşın çiçeklerden hızlı ilerliceğini tahmin ediyorum... Çiçekler bazı kolonları iki kere kalıplarken obitaş tek seferde kalıplayıp geçiyor  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Kasım başında galiba Partizan maçı, sen gelene kadar Numaralı bitecek nerdeyse @Efe abi :evillol:

o keşke bitse numaralı o gün oynarız stadın önünde kim bu deliler diye bize bakarlar :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

kapalıda bütün taşmalara demir destek kullanıldı :D

Çevrimdışı Deniz

numaralıda çelik yok o çelikler çatı için arkadakiler ayrıca yeni açık tek alta sarkan bölüm  onun için çelik kullandılar numaralı ve kapalıda çelik destek olmayacak :)
Alışmıştık çeliklere güzel görünüyordu :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

ilk kat oluyor abi ilk katın 1. bölümü diyebiliriz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Yeni açığın numaralı ile bağlantısı bitirilecek.

Çevrimdışı Deniz

Peki duvar ne zaman restore edilecek?Bir ayağı çukurda yarın bir gün çöküp birine zarar vermesin ?

Çevrimdışı TØLGA

Peki duvar ne zaman restore edilecek?Bir ayağı çukurda yarın bir gün çöküp birine zarar vermesin ?
aynen ya ben unutmustum onu bide o is var cok is var coook :s20:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

aynen ya ben unutmustum onu bide o is var cok is var coook :s20:

çok iş yok duvarın bizle alakası yok gittim baktım yapılan yapıdan 1 metre ayrı stad bitip açıldıktan sonra bile yapılabilir duvarı istedikleri zaman yapsınlar önemli olan sütünlar prekastlar bitsin onların önceliği var diğer bütün işler onlardan sonra yapılsın hiç önemli değil çatı için bunlar hazır olmak zorunda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Simdi bu duvar isinde taslar tek tek sökülüp numaralandirilacak aslina uygun tekrarmi yapilacak
Yada yikilip aslina uygunmu yapilacak??? :iscrewy:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

5.50 demek istedi herhalde
-4.20 kodu en alt kat otopark oluyor
+1.30 kodu ikinci kat kodu
+5.50 de üçüncü kat kodu yani ilk kat testere kirişlerinin bittiği kat oluyor projede böyle görünüyor reelde ne durumda bilmiyorum :D

Çevrimdışı ahmet türker

iyi haber ,o köşe can sıkıyordu.

Çevrimdışı Efe

o zaten kesin ismail abi ben üste daha ne yaparlar ona bakıyorum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

o keşke bitse numaralı o gün oynarız stadın önünde kim bu deliler diye bize bakarlar :evillol:
Kasım başı değilde, Aralık sonu biter @Efe abi. O zaman oynarız :sevinc :sevinc

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmet türker

5.50 demek istedi herhalde
-4.20 kodu en alt kat otopark oluyor
+1.30 kodu ikinci kat kodu
+5.50 de üçüncü kat kodu yani ilk kat testere kirişlerinin bittiği kat oluyor projede böyle görünüyor reelde ne durumda bilmiyorum :D
teşekkürler ,numaralı ile yeni açık köşesini kastetmiş. :)

Çevrimdışı Efe

Kasım başı değilde, Aralık sonu biter @Efe abi. O zaman oynarız :sevinc :sevinc

aralıkta bitmezse ayıp zaten  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Sen ne dersen o Necmi abi  :D
dediğin gibi ikinci katın bitmesi gerekiyor numaralıyla ordan birleşmesi elzem şu ana kadar geç bile kalındı diğer taraftan çiçeklerinde yola kadar en azından arka tarafı bitirmesi gerekiyordu arka taraftaki yol aktif olmadan işleyiş hep sıkıntılı olacak bir an önce yolun çalışması gerekiyor

Çevrimdışı CanEmre

Üst taraftaki testere kiris isleri icin bi ekip daha olusturulmali bence o isler agir gidecek gibime geliyor eski acigi bitirirse o ekip numarali bitene
kadar bi lafim olmaz tabi :D :evillol:
üst kat testere kirişlerine kapalıda en sona kaldığı için 2şer 2şer yapılması çok zaman aldı kalıp 2 tane olduğu için. Ama şu an eski ve yeni açık yapılmaya başladı bile. Numarılada da en sona kalmayacak herhalde. o yüzden çok endişelendirmiyor beni artık son kat testere kirişler. Bu sayede kabanın bitmesi ile prekastların bitmesi arasında da çok zaman farkı olmayacak diye de umuyorum  :ok: 
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Deniz

Vodafone Arena 21.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+