Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688488 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Henüz kombinemi alamadım 18 yaşımı doldurmayı bekliyorum ama bir şey sormak istedim, eski açık üst kat ile alt kat arasında ki fark nedir? Hangisinden görüş daha iyi ve net olur?
hepsinde görüş aynı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Mesaj konu dışı olduğu için silinmiştir. Lütfen ilgili konu ve başlık içerisine mesajınızı gönderiniz.
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 22:56:02 Necmi ]
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

Henüz kombinemi alamadım 18 yaşımı doldurmayı bekliyorum ama bir şey sormak istedim, eski açık üst kat ile alt kat arasında ki fark nedir? Hangisinden görüş daha iyi ve net olur?

6 Yas uzerindeki herkes kombine alabilir... Neden bekliyorsun onu anlamadim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ilhan mansız

Mesaj konu dışı olduğu için silinmiştir. Lütfen ilgili konu ve başlık içerisine mesajınızı gönderiniz.
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 22:55:41 Necmi ]

Çevrimdışı f_madida

[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 22:51:25 Necmi ]
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar burası Beşiktaş forumu renklileri buraya taşımayın heleki stad başlığına hiç olmaz stadımızıda başlığınıda renklilerle kirletmeyelim :bandit:
http://besiktasarena.com/index.php?topic=622.800 burdan devam edin

Çevrimdışı ilhan mansız

[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 22:50:43 Necmi ]

Çevrimdışı frkndgnr

[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 22:50:10 Necmi ]

Obitaş'ın üst dış kolonları bu haftadan itibaren üst katı biten bölümlerde günde 2 tane kolon bitirme hedefi var. Bilginize.   :busted_cop:

ysariusta

• Ziyaretçi

[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 22:53:17 Necmi ]

Çevrimdışı f_madida

[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 22:53:37 Necmi ]
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Oktay

Obitaş'ın üst dış kolonları bu haftadan itibaren üst katı biten bölümlerde günde 2 tane kolon bitirme hedefi var. Bilginize.   :busted_cop:
Ağzına sağlık  :D :D

Çevrimdışı If Else

[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 22:54:01 Necmi ]
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Bayrama kadar obitaş'ın hedefi 2.30 kotundaki işleri bitirmek.  Bilginize.  :busted_cop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi çok güzel yazdıydım beeee  :bawling:  :kop:

@Oktay vodafone arenadaki ilk maçta duygulanacak mısın?

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı TØLGA

Dikkatimi cekio hic msjim silinmiyo :D kurallara cok uyan bir insan değilimdir ama :sevinc
Konu dışı mesaj.  Silinecektir. :evillol:
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 23:14:31 aktar_ismail ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

Obitaş çok güzel aksiyon yakaladı bakıyorumda herzaman kalıplancak demirlencek ve betonlanacak işi var Buda durmadan çalışma imkanı veriyo :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Obitaş çok güzel aksiyon yakaladı bakıyorumda herzaman kalıplancak demirlencek ve betonlanacak işi var Buda durmadan çalışma imkanı veriyo :evillol:
Evet haklısın bu güne kadar yattığı için önünde bayağı iş var yap yap bitmez :kop:

Çevrimdışı Deniz

Kapalıda neden çelik konstrüksiyon kullanılmadı?Akıl mı edilemedi?Eski ve yeni açıkta kullanılıyor,numaralıda da kullanılacaktır çok büyük ihtimalle.
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 23:18:22 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Evet haklısın bu güne kadar yattığı için önünde bayağı iş var yap yap bitmez :kop:
Yalnız necmi abi şuanki ekip sıkı çıktı bide eski ekibin açığını kapatıyorlar helal olsun valla

Çevrimiçi Necmi

Yalnız necmi abi şuanki ekip sıkı çıktı bide eski ekibin açığını kapatıyorlar helal olsun valla
umarım kapatırlar

Çevrimdışı TØLGA

Üst taraftaki testere kiris isleri icin bi ekip daha olusturulmali bence o isler agir gidecek gibime geliyor eski acigi bitirirse o ekip numarali bitene
kadar bi lafim olmaz tabi :D :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Kartal Ç

Kapalıda neden çelik konstrüksiyon kullanılmadı?Akıl mı edilemedi?Eski ve yeni açıkta kullanılıyor,numaralıda da kullanılacaktır çok büyük ihtimalle.

diğer tribünlerde 2. loca katı olan yere yeni açıkta 2. katın alt kısmı sarkıyor. ve bu 1. tribün katının üzerine sarkan yerin altında onu destekleyecek kolon vs konamayacağı için o sarkan kısım çelikle desteklendi. benzer şekilde stadın 3 tribününde üst katlardaki testere kirişler dış kolonlara kadar uzanıp onlara bağlanıyor. eski açıkta tribün kısa olduğu için kolonlara kadar uzanmıyor ve dolayısıyla eski açık tarafında çatı kemerini taşıyacak daha az kolon var. bu kolonlar da iç kısmından çelikle destekleniyor kemer ağırlığını taşıyabilmeleri için. diye biliyorum ben.