Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692011 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

tarayıcında bir sayfada onun için aç dursun arada bir sitede sayfa değiştir ona büyük katkısı olur bunun
şöyle mi yapıyoruz ,altta googla tıklıyoruz mustafanın sitesine ulaşıyoruz ,neyse deneyeceğim şimdi,ben pek anlamıyorum çocuklar olsaydı şimdi yaptırırdım, :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi, bırak beni iş yerindeki tüm  arkadaşların bilgisayarı bile ayarlandı Mustafa'nın siteye :ok:
biraz önce alexa değerlerine baktım aslında hiti güzel ama sitede geçirilen zaman kısa olduğu için çok olumlu yansımıyor mesela burdan foto foto tıklamak yerine en altta verdiği site lingini tıklayıp sitede fotolara bakmak ona daha fazla fayda sağlar ve sayfa açıp uzun süre sitesinde kalmak ve özellikle aynı pc lerden giriş avantaj sağlar

Çevrimdışı Efe

ben 2 tane gördüm 4. ne zaman yaptılar :) ne kadar tabla beton attılar rekor kırdılar mı _? efe obitaş hızı mükemmel mi  :sevinc
normal seviyede olması gereken seviyede bu hızla devam etmeliler yoksa gecikecek inşaat :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

biraz önce alexa değerlerine baktım aslında hiti güzel ama sitede geçirilen zaman kısa olduğu için çok olumlu yansımıyor mesela burdan foto foto tıklamak yerine en altta verdiği site lingini tıklayıp sitede fotolara bakmak ona daha fazla fayda sağlar ve sayfa açıp uzun süre sitesinde kalmak ve özellikle aynı pc lerden giriş avantaj sağlar
:ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

normal seviyede olması gereken seviyede bu hızla devam etmeliler yoksa gecikecek inşaat :)
bence ederler hatta hızlanırlarda gayet olumlu :) gidiyor işler seneye mayısta maç oynayacağız hayırlısıyla desene  :super:

Çevrimdışı Efe

bence ederler hatta hızlanırlarda gayet olumlu :) gidiyor işler seneye mayısta maç oynayacağız hayırlısıyla desene  :super:

mayısta çok zor ama ağustosta kesin  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta fışkırtıcı gelmiş sütuna beton atıyor yanlış görmüyorsam :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Birşey değil.bir hesapta sen yap :D dikkat et bağımlılık yapar.en üst sıra uzunluğu net olsa daha kesin konuşabilirim.sıra sayısıda hala net değil.
söyle uzunluğu vereyim :D  630 metre gibi üç aşağı beş yukarı @MURAT
bu arada doğru hesaplamışsın :ok:
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 02:10:31 Necmi ]

Çevrimdışı ahmet türker

ben zaten simetriyi sevmiyorum asimetrik mimari daha güzel
tabi ki bu insandan insana değişir saracoğlunda da simetri yok açıklarda loca olamadığından ,açık tribünler kısa kalmış ,yanlız şimdi otomobil tasarımcıları, altın oran diye bir şey keşfetmişler tasarımları mümkün olduğunca buna göre yapıyorlar ,insan beyni bu orana sahip olan şekilleri güzel olarak algılıyormuş ,üstelik bu oranda simetri hiç yok, mesela spiral galaksilerin sekilleri hemen hemen bu orana sahipmiş , galiba oradan keşfetmişler. :)

Çevrimdışı ahmet türker

yalnız bu altın oran stadlarda uygulanabiliyormu onu bilmiyorum. :)

Çevrimdışı Fatih

tabi ki bu insandan insana değişir saracoğlunda da simetri yok açıklarda loca olamadığından ,açık tribünler kısa kalmış ,yanlız şimdi otomobil tasarımcıları, altın oran diye bir şey keşfetmişler tasarımları mümkün olduğunca buna göre yapıyorlar ,insan beyni bu orana sahip olan şekilleri güzel olarak algılıyormuş ,üstelik bu oranda simetri hiç yok, mesela spiral galaksilerin sekilleri hemen hemen bu orana sahipmiş , galiba oradan keşfetmişler. :)
Ahmet abi suan yapilan cogu mimari seyler altin orana gore yapiliyor...Bizim stadt kullanilacak mi bu oran bilmiyorum...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi suan yapilan cogu mimari seyler altin orana gore yapiliyor...Bizim stadt kullanilacak mi bu oran bilmiyorum...
bende stadlarda kullanmak akıllarına geldimi acaba diye çok merak ediyordum değerli kardeşim  :)

Çevrimdışı Salih A.

tarayıcında bir sayfada onun için aç dursun arada bir sitede sayfa değiştir ona büyük katkısı olur bunun
abi foruma gireceğimiz zaman googleye beşiktaş forum yazıp aratalım mustafanın siteye gidileceği zaman vodafone arena yazıp öyle arayıp tıklayalım
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

yok Ahmet abi eski mısırlılardan beri bilinen bir şey bu özellikle mimaride kullanılır insan vücudundan tutta doğal bütün nesnelerin geometrik hesabı olması lazım mesela insanın başı vücudunun kaçta kaçına tekabül ediyor gibi bir ara bende resim çizerken kullanırdım :D evet gözle bir simetri göremiyorsun ama matematikte belli bir simetriyi takip ediyor 3-5-8-13-21-34-55-89-144 gibi bunu google dan çaldım

Çevrimdışı ahmet türker

yok Ahmet abi eski mısırlılardan beri bilinen bir şey bu özellikle mimaride kullanılır insan vücudundan tutta doğal bütün nesnelerin geometrik hesabı olması lazım mesela insanın başı vücudunun kaçta kaçına tekabül ediyor gibi bir ara bende resim çizerken kullanırdım :D evet gözle bir simetri göremiyorsun ama matematikte belli bir simetriyi takip ediyor 3-5-8-13-21-34-55-89-144 gibi bunu google dan çaldım
ben bunu beş altı yıl önce öğrenmiştim ama mısırlıların bu oranı bilinçlimi bilinçsizmi kullandıklarını bilmiyorum, ama bilinçli olarak kullandıklarını sanmıyorum değerli kardeşim,belki de tersi doğru :)

Çevrimiçi Necmi

abi alexa verilerini neden ciddiye alıyorsunuz tüm değerlendirmeler için google pr kullanılıyor bence o tarafa kastırmak lazım
pr da alexayı baz alıyor ama çok ciddiye almasak bile alexa değerleri önemlidir PageRank değeri öyle sık yenilenen değer değil mesela alexada şuan Türkiyenin en iyi taraftar forumu biziz ama pr miz 0 çünkü yeni açılmış bir siteyiz ama hiç takipçisi olmayan çok eski bir sitenin PageRank ı çok iyi olabiliyor yani PageRankı değeri iyi olan bir site popiler sitedir anlamı taşımıyor

Çevrimdışı ahmet türker

teorik fizikçiler evrende gördüğümüz ,görmediğimiz her şeyin  matematik ten ibaret olduğunu söylüyorlar. :)

Çevrimdışı Salih A.

pr da alexayı baz alıyor ama çok ciddiye almasak bile alexa değerleri önemlidir PageRank değeri öyle sık yenilenen değer değil mesela alexada şuan Türkiyenin en iyi taraftar forumu biziz ama pr miz 0 çünkü yeni açılmış bir siteyiz ama hiç takipçisi olmayan çok eski bir sitenin PageRank ı çok iyi olabiliyor yani PageRankı değeri iyi olan bir site popiler sitedir anlamı taşımıyor
google pr alexa yı baz almıyor birbirlerine rakip uygulamalar ayrıca alexa olayın içine para soktuğundan beri orada parayı veren düdüğü çalar olayı var ama google bu tür olaylara karşı ve tüm reklam olayı nerdeyse google analytics değerleri üzerinden reklam veriyorlar. google, analytics servisinden aldığı verilere göre sitelere pr veriyor yani sitenin pr değeri düzenli olarak sabit kalıyorsa veya yükseliyorsa o site popüler bir site demektir. ayrıca bir önerim olacak forumun dmoz kaydı yok google yahoo ve yandex in ortaklaşa başvurdukları tek yer dmoz ilgili arkadaşlara iletmekte fayda var @Altuğ
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 03:07:10 Necmi ]
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

ben bunu beş altı yıl önce öğrenmiştim ama mısırlıların bu oranı bilinçlimi bilinçsizmi kullandıklarını bilmiyorum, ama bilinçli olarak kullandıklarını sanmıyorum değerli kardeşim,belki de tersi doğru :)
pi sayısını bulan kültür emin ol bilinçli kullanıyordur kaldıki eski yunandada kullanılan bir ölçüymüş zaten bu ölçü birimine altın oran adını koyanda leonardo da vinci miş mısırı bence küçümsemiyelim piramitlerin yapımı mimari bir deha ürünü dünyada günümüzde kullanılan mimarinin temeli antik mısır mimarisidir şu an tıpta kullanılan ameliyat aletleri hala mısırlıların kullandığı şekilde üretiliyor :D ilk beyin ameliyatı eski mısırda yapılmış tıpta matematikte astronomide oldukça gelişmiş bir ırk

Çevrimdışı ahmet türker

yeni açıkta fışkırtıcı gelmiş sütuna beton atıyor yanlış görmüyorsam :icool:
ben gene göremedim :icool:

Çevrimdışı ahmet türker

pi sayısını bulan kültür emin ol bilinçli kullanıyordur kaldıki eski yunandada kullanılan bir ölçüymüş zaten bu ölçü birimine altın oran adını koyanda leonardo da vinci miş mısırı bence küçümsemiyelim piramitlerin yapımı mimari bir deha ürünü dünyada günümüzde kullanılan mimarinin temeli antik mısır mimarisidir şu an tıpta kullanılan ameliyat aletleri hala mısırlıların kullandığı şekilde üretiliyor :D ilk beyin ameliyatı eski mısırda yapılmış tıpta matematikte astronomide oldukça gelişmiş bir ırk
desene ben ,öğrenmekte bir kaç bin yıl geç kalmışım . :ebebe:   :ebebe: :D

Çevrimdışı ahmet türker

biliyorum piramitler hakkında pek çok kitap okumuştum ,hatta okuduklarımın çoğunu da unuttum :)

Çevrimdışı Efe

ben gene göremedim :icool:
abi bu sefer bende cok zor gordum gitti heralde 1 tane sutun betonladi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

umarım bu gecede insanlara bir şeyler katmışıktır .iyi geceler arkadaşlar. :by2: