Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694658 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Derbileri neden zulümpiyatta oynamak zorundayız? orasını pek anlamadım ben. Başakşehir'de oynanacak maç sayısını azaltmaksa amaç, zulümpiyatta eften püften maçları oynamak lazım. Asıl taraftar desteğine derbilerde ihtiyaç var.  :iscrewy:
o maçlarda daha fazla taraftara oynayabiliriz diye olimpiyatta oynamayı düşünüyor olabilirler
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

Derbileri neden zulümpiyatta oynamak zorundayız? orasını pek anlamadım ben. Başakşehir'de oynanacak maç sayısını azaltmaksa amaç, zulümpiyatta eften püften maçları oynamak lazım. Asıl taraftar desteğine derbilerde ihtiyaç var.  :iscrewy:
Amaç hasılat derbilerde

Çevrimdışı ozan062

yinebi 250bin euro gibi kiralar verebiliriz vallahi cok ya:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

yinebi 250bin euro gibi kiralar verebiliriz vallahi cok ya:((
Vermeyiz o kadar bence

Çevrimdışı haluk.m

Olimpiyattan yakın değil ama en azından futbol stadı.

Çevrimdışı Efe

başakşehir olmaz bencede olimpiyatta devam bu arada yeni açıkta hala beton bitmemiş :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

dostum passolig biraz etkiliyor esasen bir de hava şartları. asteras maçı inanılmaz bir yağmur vardı. hiç olimpiyata gittin mi? yağmur başladığı anda altına girip saklanabileceğin hiçbir yer yok. tamamen açık alan, normalde sigara alacağın biryer bile yok. seyyar satıcılar olmasa birşey yiyemezsin yok çünkü. asteras maçında o koşullarda giden seyirci bile gayet iyidir.
Parlemente 13 TL bayıldım  :akuma: yiyecek kısmına yetişemedin sanırım. Aktar germiş naylonu yakmış mangalı. Almıyorlar dediler ama stada da soktum nevaleyi belki gelen olur diye

Çevrimdışı ahmet türker

bakıyorum ,bakıyorum ,şu eski açığa bir türlü beton atmaya başlamadılar . : :s20:  :s20:

başakşehir olmaz bencede olimpiyatta devam bu arada yeni açıkta hala beton bitmemiş :bandit:
Yeni açık betonlaması öyle 3-5 saatte bitmez @Efe sen daha iyi biliyorsun.

Çevrimdışı sbrhrzmn

stadın arkasında kopkopmu var bu gece. lazer ışıkları görünüyor  :super:

Çevrimdışı ZEKI

Gazetenin birinde, Eskisehir macindan sonra uzun bir bosluk oldugu ve stadin bakima alinacagi yaziyordu. Bu arada Uefa da iki macimizinda deplasmanda olacagi ve milli mac arasi oldugundan cimlerin duzeltilecegi belirtiliyordu

Vodafone Arena 20.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ilhan mansız

Parlemente 13 TL bayıldım  :akuma: yiyecek kısmına yetişemedin sanırım. Aktar germiş naylonu yakmış mangalı. Almıyorlar dediler ama stada da soktum nevaleyi belki gelen olur diye
arkadaş cevap vermedi. sanırım olimpiyata gitmemiş. oraya bir stad yapıp ismini olimpiyat stadı koyabilmek nası lbir zihniyettir? bir de orada Allah korusun olimpiyat falan düzenlense. çok yazık. tamamen boş yatırım.

Çevrimdışı ahmet türker

time lapse de dikkat ettim saat 13 00 dan sonra 1 tane bile prekast takmamış.

ysariusta

• Ziyaretçi

arkadaş cevap vermedi. sanırım olimpiyata gitmemiş. oraya bir stad yapıp ismini olimpiyat stadı koyabilmek nası lbir zihniyettir? bir de orada Allah korusun olimpiyat falan düzenlense. çok yazık. tamamen boş yatırım.
Sayın Sinan Erdem'in ısrarları sonucu tamamen onun iyi niyeti ama planlamanın rezaleti olarak ortaya çıkan bir stat işte. Gene biz iyiyiz GS oraya bir yıl gitti stat yapılacak diye döndü 3 sene daha Ali Sami Yen de oynadı...  :kop: :kop: :kop: Allahtan biz gene Vodafone Arenaya gireceğiz geri

Çevrimdışı ilhan mansız

biliyorum anlıyorum geçen ki o havada maça giden adamın eli öpülür giden abiliremize kardeşlerimize helal olsun ama bu ilgisizlik hevessizlik ülke çapında var gerek şu kavga dövüş ortamı gerek şike gerek passolig milletin hevesini yedi bitirdi az sonra trt sporda maçın özeti verilecek balıkesir tribününü görmeni isterim balkes süper lige çıktı karşılaştıgı rakip gs tribünleri bi bakalım ben de daha görmedim ama az çok tahmin edebiliyorum  :ok:
bu maalesef passoligi çıkaranların sorunu.yalnız passoligin şöyle bir faydası da oldu. Türkiyede futbola ilginin hiç de abartıldığı kadar fazla olmadığını hep beraber görmüş olduk. Muhtemeldir ki passolig ile birlikte maçlara bedava giren çok insan da sistemin dışında kaldı. Net sonuçları zaman ilerledikçe göreceğiz. Olimpiyat stadı ile ilgili son olarak şunu söyleyeyim. Burası zaten bir futbol stadı da değil. Seyir zevki de yok. Ama biz buna özel durumumuz dolayısıyla katlanıyoruz. Şunun şurasında ençok birkaç ay daha katlanırız.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Umuyorum başakşehir stadına geçebiliriz.

Metrodan ring servis şeklinde Stada ulaşım sağlanabilir. Kendi imkanıyla gelen gelsin gelemeyen metrodan ringle stada ulaşır.
Biraz külfetli olur ama en azından adam gibi bir iş olur.

Çevrimdışı ilhan mansız

Sayın Sinan Erdem'in ısrarları sonucu tamamen onun iyi niyeti ama planlamanın rezaleti olarak ortaya çıkan bir stat işte. Gene biz iyiyiz GS oraya bir yıl gitti stat yapılacak diye döndü 3 sene daha Ali Sami Yen de oynadı...  :kop: :kop: :kop: Allahtan biz gene Vodafone Arenaya gireceğiz geri
orada oynadığımız için bize üstüne para vermeliler. birkaç yıl sonra o stad dökülmeye başlar

Çevrimdışı Ertan-ANK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Haldun

bu maalesef passoligi çıkaranların sorunu.yalnız passoligin şöyle bir faydası da oldu. Türkiyede futbola ilginin hiç de abartıldığı kadar fazla olmadığını hep beraber görmüş olduk. Muhtemeldir ki passolig ile birlikte maçlara bedava giren çok insan da sistemin dışında kaldı. Net sonuçları zaman ilerledikçe göreceğiz. Olimpiyat stadı ile ilgili son olarak şunu söyleyeyim. Burası zaten bir futbol stadı da değil. Seyir zevki de yok. Ama biz buna özel durumumuz dolayısıyla katlanıyoruz. Şunun şurasında ençok birkaç ay daha katlanırız.
bak o bedava bilet işine ben de sevindim 3 büyük klüp 3 senedir bedava taraftar gruplarına bilet vermiyor ama ben inamıyorum ki eşe dosta akrabaya da verilmediğini hatta bi defa tam emin  olmamakla birlikte ilhan cavcav ankaradaki büyük maçlarda aylık geliri 10-15 bin olan milletvekillerinin bakanların diplamatların bilet bedava bilet talep ettigini söylemişti

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba