Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694589 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Haldun

:D başakşehire gelirler orası dağbaşı değil, bir rakam yazmaya gerek yok. her maç full olur,
ben maça olan ilgisizliği ne yazık ki olimpiyata baglamıyorum geçen yıl bu zamanlar da olimpiyatı hatırlıyorum  :ok:

Çevrimdışı Deniz

şantiyenin ortasına gelip horon teperler işin kötü yanı kemençe sesine mabette dayanamaz horona katılır :bandit:
Mabet once ermani altina alir sonra horunu teper   :evillol::evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı doctore

başakşehiride dolduramazsak hiç birdaha kapasite fln konuşmayalım zaten
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimiçi Necmi

abi navigasyona ne gerek var @MURAT oralari biliyordur. Bilmedigi yol yok  :kop: :kop: :kop:
tamam Muratı güncelleriz şimdi ordan kalkar şu tepeden aşağı dümdüz gidin Beşiktaş karşınıza çıkar der  :o_o: bizde salarız arabayı aşağıya Murata güvenimiz tam

Çevrimdışı ilhan mansız

şantiyenin ortasına gelip horon teperler işin kötü yanı kemençe sesine mabette dayanamaz horona katılır :bandit:
stadın kaba inşaatı inşallah üç ay sonra bitmiş olacak, kalan kısım nasıl olsa hallolur. Allahın izniyle bu iş bitti artık. 3 ay sonra geri sayım başlayacak. Bu kadar merkezi bir yerde bu kadar kısa zamanda büyük başarı

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı yigitcan1903

Başakşehir iyi olur
Kemik tayfa gelse yeter

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Haldun

Başakşehirin nerde olduğunu bile bilmiyorum :alala: navigasyonu güncellemem lazım  :D
google map de esenler semtinin arkasında gösteriyor abi hatta olimpiyat stadına yakın araları uzak değil pek

Çevrimiçi Necmi

stadın kaba inşaatı inşallah üç ay sonra bitmiş olacak, kalan kısım nasıl olsa hallolur. Allahın izniyle bu iş bitti artık. 3 ay sonra geri sayım başlayacak. Bu kadar merkezi bir yerde bu kadar kısa zamanda büyük başarı
zaten kaba bittiğinde sen düşmanlarımızı dinle neler neler söylenir kıskançlık insanlara neler söyletecek :evillol:

Çevrimdışı ilhan mansız

ben maça olan ilgisizliği ne yazık ki olimpiyata baglamıyorum geçen yıl bu zamanlar da olimpiyatı hatırlıyorum  :ok:
dostum passolig biraz etkiliyor esasen bir de hava şartları. asteras maçı inanılmaz bir yağmur vardı. hiç olimpiyata gittin mi? yağmur başladığı anda altına girip saklanabileceğin hiçbir yer yok. tamamen açık alan, normalde sigara alacağın biryer bile yok. seyyar satıcılar olmasa birşey yiyemezsin yok çünkü. asteras maçında o koşullarda giden seyirci bile gayet iyidir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Başakşehir iyi olur
Kemik tayfa gelse yeter
zaten bu forumda yaklaşık 50 kişi var daha şimdiden düzenli gidiyor maçlara

Çevrimiçi Necmi

Başakşehirin kale arkası mesafeside olimpiyat kadar var :by2:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı TØLGA

Kemik tayfa gelse yeter diyosunuzda o kemik tayfa bana asteras macina gelen 70bin kisi gibi bagiran taraftar
Onlarda passo nedeniyle gelmez basaksehire :akuma:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

zaten kaba bittiğinde sen düşmanlarımızı dinle neler neler söylenir kıskançlık insanlara neler söyletecek :evillol:
aynen, kıskançlıktan çatlıyorlar. İnşallah zor günlerin sonu geliyor artık. gerçekten hızlı gidiyor. İnşallah daha da hızlanır inşaat

Çevrimdışı Haldun

dostum passolig biraz etkiliyor esasen bir de hava şartları. asteras maçı inanılmaz bir yağmur vardı. hiç olimpiyata gittin mi? yağmur başladığı anda altına girip saklanabileceğin hiçbir yer yok. tamamen açık alan, normalde sigara alacağın biryer bile yok. seyyar satıcılar olmasa birşey yiyemezsin yok çünkü. asteras maçında o koşullarda giden seyirci bile gayet iyidir.
biliyorum anlıyorum geçen ki o havada maça giden adamın eli öpülür giden abiliremize kardeşlerimize helal olsun ama bu ilgisizlik hevessizlik ülke çapında var gerek şu kavga dövüş ortamı gerek şike gerek passolig milletin hevesini yedi bitirdi az sonra trt sporda maçın özeti verilecek balıkesir tribününü görmeni isterim balkes süper lige çıktı karşılaştıgı rakip gs tribünleri bi bakalım ben de daha görmedim ama az çok tahmin edebiliyorum  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

Kapalıdan selamlar @Necmi abi  :bandit:  :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı TØLGA

Abi sende Fırat gibi
00.00 Transfer konuşalım  :D
aynen benimde direk o aklima geldi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Factatum

Derbileri neden zulümpiyatta oynamak zorundayız? orasını pek anlamadım ben! Başakşehir'de oynanacak maç sayısını azaltmaksa amaç, zulümpiyatta eften püften maçları oynamak lazım. Asıl taraftar desteğine derbilerde ihtiyaç var.  :iscrewy:

Çevrimdışı yigitcan1903

Kemik tayfa gelse yeter diyosunuzda o kemik tayfa bana asteras macina gelen 70bin kisi gibi bagiran taraftar
Onlarda passo nedeniyle gelmez basaksehire :akuma:
Gelir gelir merak etme,herkes protestoda değil

Çevrimdışı onrbrk

Alıntı
Yok abi başakşehirle,zulümpiyat bir olur mu hiç  :)