Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6697297 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı ahmet türker

benim korkum makina kiralayıp ,o makina orada gün geçiriyorsa ,klübün paralarına yazık olur ,ben emekli biriyim ,haftada 4 bira içeceksem 2 tane içiyorum sinemaya gideceksem gitmiyorum ,yaşantımdan kısarak ,  foma alıp klube destek oluyorum bu paraların heba olmamasını istiyorum..
Halkin takimi olmak boyle.bi şey herhalde sineğin kuyruğundan yağ cikaracaz artik , fikret başkan hepimize pazarlik yapmayi  tasarruf etmeyi alistirdi  :icool: :D :)
yalnız kendi yorumunu benim yorumuma karıştırmışın .heba olmamasını istiyorum.. dan sonraki yazı senin yazın .bu şekilde alıntı yapmamanı önemle rica ediyorum :tabe:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2014, 17:30:36
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
yalnız kendi yorumunu benim yorumuma karıştırmışın .heba olmamasını istiyorum.. dan sonraki yazı senin yazın .bu şekilde alıntı yapmamanı önemle rica ediyorum :tabe:
Abi sorma valla  ben de sonradan farkettim  :)

Çevrimdışı Salih A.

benim korkum makina kiralayıp ,o makina orada gün geçiriyorsa ,klübün paralarına yazık olur ,ben emekli biriyim ,haftada 4 bira içeceksem 2 tane içiyorum sinemaya gideceksem gitmiyorum ,yaşantımdan kısarak ,  foma alıp klube destek oluyorum bu paraların heba olmamasını istiyorum..
ahmet abi o vinci klüp kiralamıyor alacalı inşaat kiralıyor o nedenle bize bir yükü olduğunu düşünmüyorum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

hahaha:D zaten anlasılmadıgı için  hala buradayım :D sırrım budur belkide :iblush: ,, bilinc altına atıslar yapıyorumdur en ufak bir sıkıntıda hepiniz benden oluyormussunuz  :kop: :kop: :kop:
bilince ulaşamıyorsunki altına ulaşasın :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

arkadaslar cepten gonderdim bende ogrenecegim  :ebebe:
eline sağlık kardeşim ,100 yaşına da gelsek öğrenmeye devam edeceğiz   :)

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi o vinci klüp kiralamıyor alacalı inşaat kiralıyor o nedenle bize bir yükü olduğunu düşünmüyorum
iyi de alacalı parasını klüpten almıyormu ,yoksa alacağı paraların içindemi bunlar. :alala:

Çevrimdışı ozan062

iyi de alacalı parasını klüpten almıyormu ,yoksa alacağı paraların içindemi bunlar. :alala:

evet abi bende hatırladım simdi,, zaten ondan dolayı boyle rahatlar diye dusunuyorum,,  baska acıklaması yok,, :bawling:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

@ZEKI abi eline sağlık fotolar çok güzel ve net
eski açıkta sütuna tutunmayacak ilk testerenin kalıbı da yapılmış ama önce altta kalan kolonu neden hazırlamadan yaptılar anlamadım

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

aynen abi alacakları paraya dahil prekast+montaj şeklinde anlaşılmıştır. firmada bunu gözel alarak kendince uygun zaman olarak görüp getirmiştir yoksa firmada zarar etmek istemez kaldı ki klüp bu parayı ödeyecek olsa benim bildiğim fikret başkan o vinç stata gelmesin diye kendini kapıya zincirler :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

Bu eski acikta ne isler donuyor 10.testere kiriste en arka sutuna tutturuldu onundeki kolona tutturulmayacakmiydi iyice kafam karisti su eski acikta :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

Bu eski acikta ne isler donuyor 10.testere kiriste en arka sutuna tutturuldu onundeki kolona tutturulmayacakmiydi iyice kafam karisti su eski acikta :bandit:
http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=878.0;attach=13994;image

@Efe bu fotoda arkasında sütun görünmüyor

Edit: direk karşıdan olanda o sütun arkasında görünüyor ama henüz kalıpla bağlanmamış 1-2 güne anlarız galiba ne olacağını
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 18:14:26 FARUK ]

Çevrimdışı murat

@ZEKI abi resimler çok netti eline sağlık.5-6 tepsi baklava yaptırsak başkan bizi de gezdirirmi acaba? loca katıda değil eski açığı gezsek yeter :lol:

Çevrimdışı Serkan7738

ortaya bi bomba atıp kaçayım yoksa eski açık testereler direk yüksekliği artmadan sadece boyu uzatılarak eğimi azaltılarak çatıyı taşıyan sütunlaramı bağlanacak buda kapasite artışımı demek acaba (artışmı ne artışı )  :bandit: :bandit: :sevinc

ysariusta

• Ziyaretçi

@ZEKI abi resimler çok netti eline sağlık.5-6 tepsi baklava yaptırsak başkan bizi de gezdirirmi acaba? loca katıda değil eski açığı gezsek yeter :lol:
Mangal yapalım, alıştık nasıl olsa

Çevrimdışı riza calli

Benim bu stadin 42000den fazla açılacağına ümidim kalmadı artik.

Çevrimdışı FARUK

ortaya bi bomba atıp kaçayım yoksa eski açık testereler direk yüksekliği artmadan sadece boyu uzatılarak eğimi azaltılarak çatıyı taşıyan sütunlaramı bağlanacak buda kapasite artışımı demek acaba (artışmı ne artışı )  :bandit: :bandit: :sevinc

Kenarlar neysede orta kısımdaki sütunlara nasıl yetişsin o testereler :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Haklısın şezlong gibi olur

Çevrimdışı Serkan7738

@FARUK şimdi paint yapardım da dalga geçiyolar :D

Çevrimdışı CanEmre

yalnız 9 ve 10 için yatırılan kalıplar yarıdan başlıyor. görebildiğim daha doğrusu hissedebildiğim kadarıyla öndeki kolonların sonrasından itibaren kalıp yatırmışlar.
bence öndeki kolonlarla beraber örülecek demirleri  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

ysariusta

• Ziyaretçi

@FARUK şimdi paint yapardım da dalga geçiyolar :D
Dalga geçmiyorum, iki fikir var ortada mantıklı gelen için yorum yaptım.  :friendship: