Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691948 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

çatı yapımında bir aksilik çıkmazsa en geç gelecek sezon yuvamızdayız,bu günlerde gelip geçer.İnsanın evi gibisi yok yahu :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

o konularda okumadığımız kitap kalmadı ama kapital biraz ağır geldi şimdi varmı bilmiyorum ama SSCB de biliyorsundur kapital üniversite bölümüydü yada ben öyle hatırlıyorum bilimsel anlamında kapitali bilmesemde içeriğini tartışabilecek kadar biliyorum  :) Friedrich Engels olsun Karl Marx olsun yeni nesilin okuması gerekiyor hep siyasi algılandıkları için Kapitalizm onları öcü yaptı aslında dünyaya bir daha onlar gibisi gelmez sanırım toplum bilimine noktayı koydular ne çürütülebiliyor nede ekleme yapılabiliyor
aslında batı toplumlarında marx ve engels her zaman okutuldu, dediğin gibi bizim gibi toplumlarda ,yönetenler sınıfı ,cahil halka bu değerli bilim adamlarını öcü gibi gösterdi ,cahil ol ki sömüreyim mantığı ile , ama kaçınılmaz sona gelindi ,cebinde parası olmayana hiç bir şey satamazsın ,toplumların cebine para koyacak çarklar gerekiyor yani işlerine gelmeyen sosyalizme , paylaşımcılığa ,mecburen baş vurmaları şimdi olmasa bile gerekecek ,benim çocukluğumda bizim samatyada olan araba sayısı bir elin parmaklarını geçmezdi ,şimdi sayısına bereket ,ne demek istediğimi anladiğınızı biliyorum ,alan yoksa satanı seveyim demişler......

Çevrimdışı ahmet türker

hangi stad insaat forumunda godfather edebi bir sekilde tartisilirken

bir anda konu prekastlara doner

ordanda paletli vince..
ahh birde @keremfrat1 olsada askini ilan etse  :kop: :kop: :kop: :kop:
efsane bir paylaşım tekrardan bu yaratıcı düşünceye saygı şapkamı çıkarıyorum :claps:

Çevrimiçi Necmi

aslında batı toplumlarında marx ve engels her zaman okutuldu, dediğin gibi bizim gibi toplumlarda ,yönetenler sınıfı ,cahil halka bu değerli bilim adamlarını öcü gibi gösterdi ,cahil ol ki sömüreyim mantığı ile , ama kaçınılmaz sona gelindi ,cebinde parası olmayana hiç bir şey satamazsın ,toplumların cebine para koyacak çarklar gerekiyor yani işlerine gelmeyen sosyalizme , paylaşımcılığa ,mecburen baş vurmaları şimdi olmasa bile gerekecek ,benim çocukluğumda bizim samatyada olan araba sayısı bir elin parmaklarını geçmezdi ,şimdi sayısına bereket ,ne demek istediğimi anladiğınızı biliyorum ,alan yoksa satanı seveyim demişler......
zaten anlayamadıkları bu değilmi stadımıza dönelim bir stad yapıyorsun bu bir sermayedir bunun ürünlerini tüketecek taraftarda halktır sen daha fazla kar elde etme hırsına kapıldığında halkta ben daha fazlasını almak istemiyorum diyip alımı durdurduğunda sen halka herşeyi zorlarsın ama alımı zorlayamazsın daha fazlasını satmaya çalışırken mevcut sattığını bile satamaz olursun ve çökersin artı değeri paylaşım sorunu bu gün 70000 lik stadda 7000 kişiye oynadık halk diyorki yeter artık ben almıyorum biraz daha fazla kazanalım derken mevcududa kaybettiler acil olarak alacakları tek karar eski duruma geri dönmektir ısrarı sürdürdükleri sürece eski duruma dönüş şartlarınıda kaybedecekler bu sistemi yıkacak olan taraftar değil para kaybetmeye tahammülü olmayan kapitalin kendisidir başka bir seçenekleri yok tabi öncelikle kandırma yemezseki yemez baskı ortamı yaratılır ama halkın sabrı vardır tersine para kaybeden kapitalin sabrı yoktur bakalım satan ne kadar sevilecek

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi, söylediklerine hiçbir itirazım yok , tabiki planlı ekonomi modelinin de kendini bir şekilde dinamik hale getirmesi , çağa adapte etmesi gerekliliği düşüncemi de belirtmeliyim. Kapitalizm , ürettiğini satmak üzerine kurulmuş bir sistemdir , satmalıdır , satmalıdır. Şirketler satışçılarına hedef koyar şu kadar satacan diye, kota tamamlatır, toplumun bu ürüne ne kadar ihtiyacı var bakmaz. İhtiyaçları kerameti kendinden menkul 'piyasa' belirleyecektir nasıl olsa dimi , fiyatlama mekanizması kanalıyla . Kim umursar doğal kaynakların nasıl bol keseden tüketilip , kirletildiğini  :bandit: Ama şu ana kadar denenmiş olan sosyalizm de doğaya karşı daha az acımasız olmadı be Ahmet Abi , SSCB'nin sibiryada yaptığı doğal rezillikler , geç onu bir Çernobil...

Neyse, Godfather'a dönersek , romanın okunmasını yine de tavsiye ediyorum , tamam tüketimlik bir eser belki , ama kendini okutan ve yeryer öğretici bir eser aynı zamanda. Özendirir mi , bilinçsiz bilinçleri tabiki , herkes kendini micheal corleone olarak görmek ister belki  :) Ama , mesela Vito Andolini'nin nasıl ve hangi toplumsal yapıda Don Corleone'ye dönüştüğünü okumak oldukça öğretici. Onu da geçtim , İtalyan özellikla Sicilya kültürünün esasında ne kadar bize benzediğini öğretir bu roman. Film bu detaya inmiyor , roman o yüzden güzel , mesela kan davası var adamlarda , mesela kız isteme  :D
aynen katılıyorum ,sevgili kardeşim :)

Çevrimiçi Necmi

çatı yapımında bir aksilik çıkmazsa en geç gelecek sezon yuvamızdayız,bu günlerde gelip geçer.İnsanın evi gibisi yok yahu :ok:
bu gün sırıl sıklam ıslanmış bir kedi yavrusu gibi olan Beşiktaş arena gurubu şu stadı bir an önce bitirin diye tepkisini @bjk_mabet e iletmiştir :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

zaten anlayamadıkları bu değilmi stadımıza dönelim bir stad yapıyorsun bu bir sermayedir bunun ürünlerini tüketecek taraftarda halktır sen daha fazla kar elde etme hırsına kapıldığında halkta ben daha fazlasını almak istemiyorum diyip alımı durdurduğunda sen halka herşeyi zorlarsın ama alımı zorlayamazsın daha fazlasını satmaya çalışırken mevcut sattığını bile satamaz olursun ve çökersin artı değeri paylaşım sorunu bu gün 70000 lik stadda 7000 kişiye oynadık halk diyorki yeter artık ben almıyorum biraz daha fazla kazanalım derken mevcududa kaybettiler acil olarak alacakları tek karar eski duruma geri dönmektir ısrarı sürdürdükleri sürece eski duruma dönüş şartlarınıda kaybedecekler bu sistemi yıkacak olan taraftar değil para kaybetmeye tahammülü olmayan kapitalin kendisidir başka bir seçenekleri yok tabi öncelikle kandırma yemezseki yemez baskı ortamı yaratılır ama halkın sabrı vardır tersine para kaybeden kapitalin sabrı yoktur bakalım satan ne kadar sevilecek
yüzde yüz haklısın ,artık körü körüne kapitalizm, kendini bitirir ve yerine bilinçli olan gelir ,kapitalizmin bilinçli olmayan kesimleri hödük olmaktan ileri gidemiyor ,benim büyük oglum endüstri yüksek mühendisi ,onunla bu konuları çok tartışıyoruz , benim ona öğrettiğimden fazla ben ondan öğreniyorum,öğrenmenin sonu olmadığını biliyorum sevgili kardeşim . :)

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin arkadaslar, gece yagan onca yagmura ragmen stadta cok da su birikmemis..

@Efe abi su an paletli vinc prekastmi takiyor harbinden  :sevinc

Şu ana kadar hiç prekast takmadı. Mustafa'nın çektiği resimden bir fark olmadığını görebilirsiniz.

[img width=620 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-18.09.2014-030-620x465.jpg[/img]

Yağmur yağdığında prekastların aralarından alt katları su akmaması için nasıl bir çalışma yapılıyor @Necmi abi?

Çevrimdışı Zoro

Şuanın işçiler stadın ortasında toplantı halinde

Çevrimiçi murat

Abi aslında konuları yerinde tartışmak daha iyi oluyor.Ben de eskiden buralara yazardım ama baktım siliyorlar o kadar emek verdiğimiz yazdığımız şeye yazık oluyor :)

Sen-ben burada olcay ,bilic ,sivok diyoruz oradan biri çıkıyor testere kiriş betonlanıyor diyor muhabbetler birbirine giriyor :D.Ama yerine yazınca orada güzel bir muhabbet ortamı oluyor.@Çağrı ,ben @burhanaltıntop1903 @anilt ve birkaç üye haricinde oraya yazan pek olmuyor genelde bizler fikir sunup tartışıyoruz :) .sen de değerli fikirlerinle takım konusuna katıl sen de görüşlerini paylaş hem yazdıkların silinmez hem de bizlere birşeyler katarsın bizlerden de birşeyler alabilirsin karşılıklı fikir alışverişi yapmış oluruz  :)

+1903  :ok:

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimiçi murat

Evet bakalım bugün kaç prekast takacak yeni vinç,   15'i geçer inşallah.  Şimdiden 1 tane taktı bile :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı SDemirsoy

ysariusta

• Ziyaretçi

bu gün sırıl sıklam ıslanmış bir kedi yavrusu gibi olan Beşiktaş arena gurubu şu stadı bir an önce bitirin diye tepkisini @bjk_mabet e iletmiştir :kop:
  :kop: :kop:
Bir arkadaşımın facebookta yaptığı yorumu ekleme vaktidir o zaman; "Memleketteki tüm ameleleri getirin, bitirin şu stadı bi an evvel" @bjk_mabet

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ARDAŞLAR KUSURA BAKMAYIN DUN MAÇTAN SONRA BENDE KONUDA YAZILANLARI SİLDİM HEM KONU DAGILMASIN DİYE HEMDE İYİ OYNANAN BİR MAÇTAN SONRA SANSSIZ BİR ŞEKİLDE YEDĞİMİZ GOLDEN SONRA TAKIMIN HOCASININ FUTBOLCULARINA VE BASKANINA HAKARET EDİLMESİNİ İÇİME SİNDİREMİYORUM SANKİ BİZ MAÇ KAYBEDİNCE ÜZÜLMÜYOMUYUZ İLLA BİRİLERİNE SALLAMAK MI LAZIM SALLADIGIMIZDA NE DEĞİŞECEK. BEN DÜN O AGIRLAŞMIS ZEMINE RAGMEN DEFANSTAKİ BİREYSEL HATA DISINDA KUSURSUZ TOP OYNAYIP 7 8 TANE GOL KAÇIRAN BİR TAKIM GÖRDÜM.. 2 BERABERLİK ALINCA TAKIMA SIRTINI DÖNMEKMİ YALNIZ BIRAKMAKMI GEREKİYOR OZAMAN NE FARKIMIZ KALIYOR RENKLİLERDEN  BIRAKIN BU İŞLERİ ALLAH AŞKINA BEN HAZMEDEMİYORUM BÖYLE SANAL PLATFORMLARDA HER İYİ OLMAYAN SONUCTAN SONRA TOPÇULARA HOCAYA BASKANA SALLANMASINDAN..

NOT: İŞYERİ ŞARTLARINDAN DOLAYI BÜYÜK HARFLERLE YAZMAK DURUMUNDAYDIM HERHANGİ BAŞKA BİRŞEY ARAMAYALIM..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....