Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693716 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

vinç az önce hareket etti gece gece hayırdır   :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

boşver o zaman bizde iki sayfa muhabbet etmişiz çokmu yani 2 saat sonra sil gitsin bırak millet içini döksün
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:  :super: :super: :super:

Çevrimdışı Salih A.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı doctore

Alıntı
bak nasıl orta yol bulundu abisinin güzeli

:ok:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Salih A.

yönetici kardeşlerim siz burda gardiyan başı değilsiniz bırakın insanlar böyle maçlar sonunda duygusal tepkilerini dile getirsin bağırın çağırsın 2 saat sonra silin mesajı ne olacak arşiv niteliğimi kaybolacak hayır aynı düşünmek zorunda değiliz farklılığımız rahmet olsun hadi herkese iyi geceler beşiktaşlıları üzmeyin

Çevrimdışı If Else

Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı ilhan

Günün anlamına binaen karabulutlar çökmüş arenanın üzerine  :bawling:

Çevrimdışı sallapati

son dakika şanssız bir gol yedik diye herkese sallamışsınız. ayıptır.. takımı gayet iyi buldum.. bu takımın en kilit 2 oyuncusu Atiba ve Oğuzhandır..
Motta çok formsuz. Necip iyiydi ama hücuma kısıtlı destek verebiliyor. Mustafanın sakatlanması takımı olumsuz etkiledi. Gökhan Töre yavaş yavaş forma giriyor. Sosanın fizik kondüsyon eksikliği hissediliyor.

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet ooooo sssssssss BİR İKİ ÜCCCC
Yoldasindir abi simdi gelince ver bir iki güzel haber verde havalar
Degissin abi :)
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2014, 23:17:55 1903tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

yönetici kardeşlerim siz burda gardiyan başı değilsiniz bırakın insanlar böyle maçlar sonunda duygusal tepkilerini dile getirsin bağırın çağırsın 2 saat sonra silin mesajı ne olacak arşiv niteliğimi kaybolacak hayır aynı düşünmek zorunda değiliz farklılığımız rahmet olsun hadi herkese iyi geceler beşiktaşlıları üzmeyin
+1903 :claps:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

Bugün statda kaç kişi varsa bence teşekkür etmek lazım taraftarın o yağan Yağmurda bu kadar cefa çekip bu stada geliyorsa söylenecek başka söz bulamıyorum  :locked: :locked:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

son dakika şanssız bir gol yedik diye herkese sallamışsınız. ayıptır.. takımı gayet iyi buldum.. bu takımın en kilit 2 oyuncusu Atiba ve Oğuzhandır..
Motta çok formsuz. Necip iyiydi ama hücuma kısıtlı destek verebiliyor. Mustafanın sakatlanması takımı olumsuz etkiledi. Gökhan Töre yavaş yavaş forma giriyor. Sosanın fizik kondüsyon eksikliği hissediliyor.

:ok: :ok: aynen katılıyorum salla pati

Çevrimdışı sallapati

Trabzonun maçını izliyorum. saha halı gibi. Savaş sanki Ukraynada değil Türkiyede anasını satayım. nereye gitsek rezil zeminde oynamak zorunda kalıyoruz. bu çim olayını TFF tek bir firmayla anlaşıp parasını klüplerden kesmeli.. ya da 1. ligdeki 18 stada da hibrit çim zorunlu hale getirilmeli.. yayın parasından kesersin olur biter

Çevrimdışı ilhan

Maşallah maşallah bu saate fışkırtıcı geldi numaralıya

Vodafone Arena 18.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ilhan

Bugün statda kaç kişi varsa bence teşekkür etmek lazım taraftarın o yağan Yağmurda bu kadar cefa çekip bu stada geliyorsa söylenecek başka söz bulamıyorum  :locked: :locked:
Bence de Oktay kardeşim her şey rağmen 7 bin kişi değil 70 bin kişi gibiydiler. Hepsine teşekkürler.

Çevrimdışı ALI RIZA

o konuyu halletmiştik :) tamamdır yazışmalar serbest

Çevrimdışı ilhan

Vodafone Arena 18.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Teşekkürler.

Çevrimdışı ahmet türker

Trabzonun maçını izliyorum. saha halı gibi. Savaş sanki Ukraynada değil Türkiyede anasını satayım. nereye gitsek rezil zeminde oynamak zorunda kalıyoruz. bu çim olayını TFF tek bir firmayla anlaşıp parasını klüplerden kesmeli.. ya da 1. ligdeki 18 stada da hibrit çim zorunlu hale getirilmeli.. yayın parasından kesersin olur biter
çok mantıklı bir öneri , fakat bu yönetenlerin  aklına gelmiyor desek hata ederiz onların başka hesapları var demek geliyor içimden . :alala:  :alala:

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Salih A.

Şimdide yazan yok :evillol:
kendimi beşiktaşta çevik kuvvet arasında eylem yapan eylemci gibi hissettim bu ne arkadaş her taraf yönetici :)

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Besiktasli abilerim kardeslerim bukadar dert etmeyin berabere kaldik diye..bende üzülüyorum ama hep bu stat baslaginda teselimi buluyorum..cünkü bizim tek eksigimiz bu stat..bu stat bitsin bu teknik ekip korunsun inanin bana bu lige ambargo koyacagiz..cocuklar inanin cünkü günesli günler busefer gercekden cok yakin :)

Çevrimdışı ALI RIZA

kendimi beşiktaşta çevik kuvvet arasında eylem yapan eylemci gibi hissettim bu ne arkadaş her taraf yönetici :)
her yer arena her yer yönetici :)

Çevrimdışı ahmet türker

Bence de Oktay kardeşim her şey rağmen 7 bin kişi değil 70 bin kişi gibiydiler. Hepsine teşekkürler.
gerçektende öyleydi hatta oğullarıma bir ara vodafon arena da inanilmaz atmosfer olacağını söyledim

Çevrimdışı TØLGA

Şimdide yazan yok :evillol:
abi ilk basta buraya yaziyoz :D tepkiler oluyo gerekli yeri gosteriyolar oraya geciyoruz ondan yazan yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK