Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682801 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hzr3088

yok canım herkes biliyor birde restoranlar var birde vodafone iletişim merkezi eski açıkta şimdi çıkıp biri bilmiyordum derse döverim haberi olsun :bandit:

stad bitince hepberaber o restoranda yemeğe mi gitsek? :D
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

yeni açıkda benim gördüğüm  önceliği tribün kısınlarının oldugu yerlere vermiş gibiler arka kısımlarda pek bi çalışma yok gibi bence önce testere kirişlerinin oldugu kısımları bitirip sonra arkada otoparkın oldugu kısımlara  yönelecekler. çünkü testere kirişleri yapılıp prekast işleri yapılacak çatı işleri yapılacak..

Zaten yapılması gereken o...Yeni açıkta diğer tüm işler tamamen bırakılıp testere ve çatı sütunlarına devam edilmeli arka taraflar altı ay sonra bitsin dert değil...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Moda merkezinde kombinemle gidip defile izleyebilecek miyim?  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

yok canım herkes biliyor birde restoranlar var birde vodafone iletişim merkezi eski açıkta şimdi çıkıp biri bilmiyordum derse döverim haberi olsun :bandit:
Eski açık tamam da yeni açık bellisiz  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2014, 16:51:57
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Twitterda inşaatı hiç takip etmeyip arada bir fotoğraflara bakıp birde üstüne inşaatta ciddi bir yavaşlama var diye yorum yapanları görünce çıldırıyorum  :ranting2: Yeni açık o kadar güzel ivme kazanmış eski açık numaralı tıkırında gidiyor paletli büyük vinçte gelmiş daha ne olsun uzaylılar bir gecede mi yapsın abi. :alala:
Yeni acikta 2 gune 6 testere kiris ve devasa tabla betonlanacak :eyes
@Efe  abi 2 güneo devasa tabya bitermiymis ki

Çevrimdışı hzr3088

al sana kombine patlaması :evillol:
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimiçi Necmi

Eski açık tamam da yeni açık bellisiz  :bandit:
elektrik odaları mekanik odaları çim bakım bölümü çim sulama bölümü su tankları depolar şaft odaları ve otopark :evillol:

Çevrimdışı Deniz

elektrik odaları mekanik odaları çim bakım bölümü çim sulama bölümü su tankları depolar şaft odaları ve otopark :evillol:
Yetmez abi o alana bu dediklerinden 3 tane yapılır.Yeni açıkta da mağazaları görecez bence  :D .tabi soran olursa elektrik odası deriz  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi herşeyi anladımda ŞAFT ODASI onu anlamadım :evillol: :evillol:
 şaftı kayanlara ordamı müdahale ediliyo :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

defile izlemeye gittiğinde yanına kombinenide götürürsen kombinenle birlikte izlemiş olursun :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

bana mankenlik bile yapabilirsin  :lol:dediler ama kombineyi aldıktan sonra oraya sokarlarmı bilem. :)

Çevrimdışı tayfun

defile izlemeye gittiğinde yanına kombinenide götürürsen kombinenle birlikte izlemiş olursun :evillol: :evillol:
:kop: :kop: :kop:
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi herşeyi anladımda ŞAFT ODASI onu anlamadım :evillol: :evillol:
 şaftı kayanlara ordamı müdahale ediliyo :evillol: :evillol: :evillol:
sen o odaya çok gidersin gibime geliyor aralıktan sonra şaftınız fena kayacak :kop: :kop:

Çevrimdışı Oktay

sen o odaya çok gidersin gibime geliyor aralıktan sonra şaftınız fena kayacak :kop: :kop:
abi odayı ondanmı ilk başta hazır ettiler :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

bana mankenlik bile yapabilirsin  :lol:dediler ama kombineyi aldıktan sonra oraya sokarlarmı bilem. :)
Ahmet abi hoş geldin formu geriye döndürdüğümüzde seni kaybettik diye korktum ilk sana baktım yerinde duruyormusun diye :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yan pas yapan futbolcuları rehabilete etmek için de kullanılabilir şaft odası  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

3 gün geriye gittik ama Obitaş hala yerinde duruyor işte bu hep OBİTAŞ ın sağlamlığından  :evillol: :evillol: @aktar_ismail

Mesai biter bitmez yağmur başlayacak gibi, şanslıyız bugün  :)

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı bjkfatih63

Ahmet abi hoş geldin formu geriye döndürdüğümüzde seni kaybettik diye korktum ilk sana baktım yerinde duruyormusun diye :D
necmi abi forumun ihtiyarı olmamak için hemen baktın değil mi  :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Senin her yere giriş iznin olmalı bence abi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail bu şaft odası hakkında sen nediyosun :D :D

Çevrimdışı ahmet türker

dün hayatimda ilk defa bu kadar bilgisayar başında kaldım  :tabe:boynum belim koptu bu öğle bir baktım herşey uçmuş ,misafirlik zor zanaat :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

@Necmi Abinin Affına sığınarak atıyorum bu capsi :)  @aktar_ismail @Oktay şaftı bilen var mı ?

Çevrimdışı ahmet türker

anladığım kadarı ile baharatçısın galiba .benim dedem baharatçıydı semt pazarlarında ,bende çocukken tatillerde  ve hafta sonları baharatçılık yaptım zeytin yağlı dolma baharatını ve diğer baharatları hala yapıyorum tabi evde ,