Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6672295 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı manyak1903

arkadasim senin yazinin icerigini uzunlugunu kisaligini elestirmek benim haddime degil. Ama uzun icerikli yazilarimiz icin yeri gelmisken bir oneride bulundum.
açıkça söylemek gerekirse ben bunun için bir bölüm de istemiştim.Normalde kendimi çekiyorum yazmayacağım diyorum ama sonra Beşiktaş bu, kim derse desin yazayım ,daha iyisini düşünen varsa veya yanlışım varsa düzeltsinler diye salıyorum , sonra başıma bela alıyorum  :evillol:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimiçi Necmi

Yeni acikta tabla betonu olabilir dedi dersiniz :evillol:
yeni açıkta bu gece tabla betonu var söylemeye unuttum gerçi söylemeyede gerek yok zaten sen anlarsın @Efe  :evillol:

Çevrimdışı yldrmaydn

haklı olduğun yerler var özellikle 500 lira alıp bilet bulma şansı %10 olması gibi ,ki 2bin kombine sayısı az geldi.

Demek istediğimi daha açarsam.Bir bizim seneye de paraya ihtiyacımız var.Stat bitince hiçbir şey bitmiyor.

Ben direkt kombine satılmasın diye bile düşünmekteyim.O yüzden böyle bir çözüm yaptım.Kartı almayan kişi 75 liraya alacakken ,çünkü bütün sezon maçların bilet fiyatı önceden açıklanacak.Herkes bilecek.Kartı alan kişi 50 lira ile alacak.almayan kişi 75 lira ile alacak.

20 maçtan hesap edersek bir kişinin ödeyeceği para 75lirax20maç=1500 lira yapıyor. 50 liradan hesap ile 1000 lira yapıyor bir kişi.
ama bunu 1000-1500 kombine yaparsan sabit aynı kişilerden oluşan bir topluluğa satmış olursun.
Yani ilk maça gelen formasını alır daha da bütün sezon almaz belki de.

Burada püf noktalar şunlar , ister kombine sat, ister tekli bileti 75 liradan "indirimsiz" sat , stat her maç dolacak.Buna inanmalıyız önce.
İsteyen tepkisini koysun bir maç izmirden binlerce kişi gelir bir maç ankaradan bir maç erzurumdan bir maç almanyadan bir maç hollandadan.Akın var akın güneşe akın.

Yani doluluk oranında bir kayıp yaşanmayacak,bana göre.%15 indirim kısmında ise şu an aldığın 130 liralık formayı 110 liradan alabileceksin.

İstersen kart senin olsun 130 liradan alacak arkadaşlarına ben de kart var 110 liradan alırız diye söylersin.

İndirimden çok maç önceliği çekecek insanları.Ele güne el açacağımıza ya da kombineyi pahalı yapıp, sadece kombine ve forma ile kalacak 20 bin kişi yerine , 500 lira sat sezon başı gelirin olsun, her maç ayrı kişilere forma sat , vergi derdin de olmasın.

Maça geldiğinde kombinedeki gelir + bütün sezon stada 20 bin "aynı kişileri" değil "farklı kişileri" > illerden gelmek isteyecek veya yurt dışından toplu bir şekilde gelip kartalyuvasını eritecek kapasitedeki gelir kaynaklarının hepsini kullanmalıyız.

Mali yönümüzü düzeltmeliyiz.Mali durumumuz kötü de olsa yapılan yanlışlar da olsa takım Allah'a şükür takır takır oynuyor.

teoride güzel ama pratiğe oturtmak imkansız. dediğim gibi 20.000 kart diyorsan en azından 2.000 bilet öncelikli satışa koyman gerekir bir de normal satışa koymalısın ki ayrım olmasın.
toplam 4.000 bilet üstünden yapalım pratiği. yarısı öncelikli yarısı normal. öncelikli için de alan sonraki 3 maç alamasın diyelim. böyle bir ortamda da yaklaşık 5 maça öncelik hakkı olur ki 500 lira verilmez.
hadi yine dediğin gibi kartla alışverişte arkadaşlarına da kullanabiliyor olacak diyelim bu seferde gayriresmi olarak yuvadaki tüm ürünlerde %15 indirim yapmış olursun. bunun bir sınırı olmazsa kulüp zarar eder. düşünsene ben 500 liraya kart aldım gittim yuva önüne bir maç günü kart almayana dedim ki ver bana 10 lira senin forma 130dan 110a düşsün. ya da 5 lira ver 20 lira indirimi kap. hooop ben 1000 lira kazandım kulüp 4 bin lira kaybetti. o yüzden eşe dosta almak olmaz. zaten kimlik ibrazı olmadan o kartı da kullandırmamak gerekir. sonuç olarak o kart hele de 30-35 bin kombine civarı satılırsa 20.000 satmasını geçtim 1000 satarsa öpüp başa koymak gerekir.

Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

yeni açık arka tablalara beton dökümü olur herhalde  :alala:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

biraz daha Net olanı isteyeceğim idare edelim Arkadaşlar :)

@SDemirsoy   güzel kardeşim benim beklentilerim dahilinde..Olsun..yani dembaba beklerken fevzi filan değil.. hepsine varız..nihayetinde  emek sarfedilmiş..

Çevrimdışı Burak

Kameranın yeri özellikle şu anda ki iş ağırlığının olduğu kısmı göstermesi itibari ile güzel olmuş umarım yayın kalitesi mabetin attığı resimlerde ki gibi kaliteli çıkar

Çevrimdışı ahmetx

krişlerde şu an durum eşit gibi. bakalım kim önce bitirecek? :)
kalan tablalara bakacak olursak obitaş işi kolayladı bana göre.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

hatta ben maç başı 27 lira gibi hesaplamıştım da benim sorduğum hangi rakama kaTLyapar.her maçar kombine satacaklar ,35000 gibi diyorsun yani .murat kardeşim.
Ahmet abi bir türk takımının sezon boyunca 60 maça çıkması nadir bir olay.ortalama bir hesap yaparsak 17 lig+ 4 kupa+ 5 avrupa 26 maç yapar .buda yaklaşık 35 tl  yapar normal bir insan en azından 2-3 maçı kaçırmasıda doğaldır.(tatil ,sağlık,düğün,iş) bu fiyatlara bence satabileceği en yüksek sayıda kombineyi satabilirler.sistem bu şekilde devam ederse benim kanaatim kulüpler çok zor durumda kalırlar ama uzun vadede bu passo lig belki deülke futbolunun çıkış yolu olabilir.ama daha yöneticiler yaptıkları yanlışların farkına varabilmiş değiller.nbüyük bir reform lazım ama o reformu yapabilecek yöneticiler şu an başta olanlar değil.bu gidişle tamamen yıkmadanda düzenin değişeceği yok.passoya tek destek çıkması gereken taraftar bizleriz stadımız için.yoksa aslındaen mmantıklı olan passo ile tribün boykotudur.keçi boynuzu tadında bir lig için birbirini yiyen bir toplum olduk ve birileri devamlı bu kirli oyunda destekleniyor.oyunu oyun gibi oynamaya çalışan tek büyük kulüp ise devamlı bsltalarla doğranıyor.bilmiyorum belki deyanlış düşünüyorumdur veya genel olarak doğru oolsa da yanlış yerden gitmişimdir.

Çevrimiçi Necmi

fotolar kamera açısını gösteriyorsa çatı imalatında bir işe yaramayacak.:bawling:
belki çatı için çatı kolonlarınada bir tane koyarlar kimbilir :alala:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Mabet'in paylaştığı fotoğrafı kopyalamışsın şimdi herkesin yüreği kalkacak @aktar_ismail abi  :D

Canlı yayın açıldı mı ?

Açılmadı daha benimki hayal aşamasında henüz  :D

Çevrimdışı ahmetx

inşallah diyelim :tabe:

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı darkfather

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta bu gece tabla betonu var söylemeye unuttum gerçi söylemeyede gerek yok zaten sen anlarsın @Efe  :evillol:
zeki abi soyledi abi caktirmiyorum ama belliydi zaten :) :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy   güzel kardeşim benim beklentilerim dahilinde..Olsun..yani dembaba beklerken fevzi filan değil.. hepsine varız..nihayetinde  emek sarfedilmiş..
eyvallah abi.. Seda Hanıma Buradan Teşekkürler... @yoksul

Çevrimdışı harunmustak

arkadaşlar zemin için alttan ısıtma olacak mı?
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimiçi murat

Belki şuradada küçük bir kamera vardır çatı için( ressam bob rose)  :evillol: :kop:

Çevrimdışı manyak1903

teoride güzel ama pratiğe oturtmak imkansız. dediğim gibi 20.000 kart diyorsan en azından 2.000 bilet öncelikli satışa koyman gerekir bir de normal satışa koymalısın ki ayrım olmasın.
toplam 4.000 bilet üstünden yapalım pratiği. yarısı öncelikli yarısı normal. öncelikli için de alan sonraki 3 maç alamasın diyelim. böyle bir ortamda da yaklaşık 5 maça öncelik hakkı olur ki 500 lira verilmez.
hadi yine dediğin gibi kartla alışverişte arkadaşlarına da kullanabiliyor olacak diyelim bu seferde gayriresmi olarak yuvadaki tüm ürünlerde %15 indirim yapmış olursun. bunun bir sınırı olmazsa kulüp zarar eder. düşünsene ben 500 liraya kart aldım gittim yuva önüne bir maç günü kart almayana dedim ki ver bana 10 lira senin forma 130dan 110a düşsün. ya da 5 lira ver 20 lira indirimi kap. hooop ben 1000 lira kazandım kulüp 4 bin lira kaybetti. o yüzden eşe dosta almak olmaz. zaten kimlik ibrazı olmadan o kartı da kullandırmamak gerekir. sonuç olarak o kart hele de 30-35 bin kombine civarı satılırsa 20.000 satmasını geçtim 1000 satarsa öpüp başa koymak gerekir.
bu arada hep 2000 yazmışsın.bunu yaparsak kombine olmayacak, onu da hesaba kat.
20.000 bilet neyse onu alacaksın.Yani normal bilet gibi ama indirimli.Sadece bu sene kombinesi olanlara 500 liralık kart ücretsiz verilir ve %15 yerine %20 indirim hakkı olur 75 liralık bileti 50 değil eski kombineli olduğu için 40 liraya alır.Bir de 1 kişiye 2 biletten fazla satılmamalı.

Bu sene kombine alanların çektiklerine karşılık az bile bu indirim oranı.

Senin dediğine maalesef açık bir yönü var ama onu da kapamak zor değil.Dediğin gibi kimlik istenir.O kartı olmayan zaten maça giremeyecek ki : ) yer mi kalır.
Şöyle düşün biletler satışa çıktı ve sadece kart alanlar tüketti 50 liradan.75 liralık satılacak bilet kalmadı.hep 50 75 yazıyorum ama bu da değişebilir ama bu gayet uygun.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı TURKahvesi

arkadaş ben bu @aktar_ismail'i döverim  :) (80'lı yıllarda Zeki Alasya'nın triplerine girmiş gibi hissettim kendimi sana karşı veya Metin Akpınar'ın o meşhur Osmanlı tokadı vari gibi bir girişmek istedim sana  :evillol:)

yapılır mı bu bize İsmail yüreğimiz fena dalgalandı  :ebebe:

Çevrimdışı TØLGA

bjk_mabet alıntıdır kamera yer ve açıları  :bandit: :bandit:
obitaşı gene dışlamışlar o tarafı göstermiyor kamera açısı heralde fotolarda yok :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

abi bu kamerayı biz döndürmücez dimi kendisi dönecek :D