Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673292 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Bu tarz fikir cimnastikleri iyi fakat biraz daha anlaşılır olursa daha güzel olacak ben birkaçkere üstüste okumama rağmen anlayamadım.şunu ilgili bir başlık bulup orada daha anlaşılır yazarsan daha güzel olur.birde şu en önemli sezon mevzusunda iki kelam edeyim.en önemli sezonumuz her zaman içinde bulunduğumuz sezondur.bu sezonun bir artısı daha var yuvamızı yapıyoruz. :super: :super: :iscrewy:
42000 kapasitenin ne kadarı kombine satışına açıldı bilgin var mı murat kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

Numaralida 3.tablanin kalan kismi dun betonlanmis bu gece yeni acik ilk tablada betonlanacak inşallah obitasin ay sonuna kadar 2 tabla daha atmasini bekliyorum herangibi sıkıntı olmazsa tabi :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

biraz daha Net olanı isteyeceğim idare edelim Arkadaşlar :)

fotoyu azer bülbül çekmiş

Çevrimdışı ahmet türker

kamera açılacak sanki göz kırpmaya başladı.

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı Tolga

kamera açılacak sanki göz kırpmaya başladı.
galiba akşama kalmadan kamera yayına başlayacak gibi :sevinc
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı onurt

Toplamda 38 tane üst kat testere kirişi bitti geriye 48 tane kaldı.

krişlerde şu an durum eşit gibi. bakalım kim önce bitirecek? :)
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

42000 kapasitenin ne kadarı kombine satışına açıldı bilgin var mı murat kardeşim. :)
Rakip seyirci hariç hepsi açık :D  nereden almak istersen abi.belli bir sayıya ulaşınca kombineyi kapatırlar.tahmini olarak 35 bin.4- 5000 bin kadarını  maç günü için ayırırlar ama bu passo muhabbetinden sonra seneye bu rakamlara çıkılırmı bilemiyorum.en ucuz kombine seneye de 850 TLolursa maç başı 35-40 tTL gibi bir para yapar maç başı .eğer talep olursa hepsini satsınlar bence

Çevrimdışı SDemirsoy

bjk_mabet alıntıdır kamera yer ve açıları  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ahmet türker

Rakip seyirci hariç hepsi açık :D  nereden almak istersen abi.belli bir sayıya ulaşınca kombineyi kapatırlar.tahmini olarak 35 bin.4- 5000 bin kadarını  maç günü için ayırırlar ama bu passo muhabbetinden sonra seneye bu rakamlara çıkılırmı bilemiyorum.en ucuz kombine seneye de 850 TLolursa maç başı 35-40 tTL gibi bir para yapar maç başı .eğer talep olursa hepsini satsınlar bence
hatta ben maç başı 27 lira gibi hesaplamıştım da benim sorduğum hangi rakama kadar kombine satacaklar ,35000 gibi diyorsun yani .murat kardeşim.

Çevrimdışı ahmetx

antalya stadı maratonları fener stadına benzemiş, :D
kale arkası balkon tribünleri loca yapmayı akıl edememiş mimar kardeşimiz. :lol:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı manyak1903

bu pek olası değil şöyle ki:

henüz ne kadar bilet boşta kalacak belli değil. belki açık tribünlerden birinde hiç kalmayacak ama diyelim ki kaldı.

bilet alırken sadece öncelik verecekse çok verimli olmaz. kimse almaz. neden olmaz; 2000 bilet ayrıldı satılacak diyelim. kart 20.000 sattı alma şansı %10 demektir. yani 500 lira verip hiç bilet almama ihtimali de var demektir. tabi bir de normal satışa da ayrılması gereken bilet olacak ki o zaman bu %10 daha da azalabilir.
indirim işine gelirsek o olabilir ancak onda da şöyle bir sıkıntı var: 500 liraya kart aldı ve öncelikli hakkı kullanıp bilet alamayan bir taraftarın %15 indirimi amorti edecek hatta karlı hale getirebilecek kadar alışveriş yapması için 3.5 4bin lira kadar alışveriş yapması lazım. yani bir formayla çıkacak bir durum yok. 12 ayda 4000 lira alışveriş demek ayda 300-350 lira arası bir harcama yapar ki çok kolay ve yapılabilir değil.

açıkçası bana çok mantıklı gelmedi. 500 lira verene kadar 900 verir kale arkası kombinemi alır %10 ve altındaki bilet bulma şansımı yükseltir param ölçeğinde de alışveriş yaparım hem benim için karlı olur hem de kazıklanmışım hissi oluşmaz içinde.
haklı olduğun yerler var özellikle 500 lira alıp bilet bulma şansı %10 olması gibi ,ki 2bin kombine sayısı az geldi.

Demek istediğimi daha açarsam.Bir bizim seneye de paraya ihtiyacımız var.Stat bitince hiçbir şey bitmiyor.

Ben direkt kombine satılmasın diye bile düşünmekteyim.O yüzden böyle bir çözüm yaptım.Kartı almayan kişi 75 liraya alacakken ,çünkü bütün sezon maçların bilet fiyatı önceden açıklanacak.Herkes bilecek.Kartı alan kişi 50 lira ile alacak.almayan kişi 75 lira ile alacak.

20 maçtan hesap edersek bir kişinin ödeyeceği para 75lirax20maç=1500 lira yapıyor. 50 liradan hesap ile 1000 lira yapıyor bir kişi.
ama bunu 1000-1500 kombine yaparsan sabit aynı kişilerden oluşan bir topluluğa satmış olursun.
Yani ilk maça gelen formasını alır daha da bütün sezon almaz belki de.

Burada püf noktalar şunlar , ister kombine sat, ister tekli bileti 75 liradan "indirimsiz" sat , stat her maç dolacak.Buna inanmalıyız önce.
İsteyen tepkisini koysun bir maç izmirden binlerce kişi gelir bir maç ankaradan bir maç erzurumdan bir maç almanyadan bir maç hollandadan.Akın var akın güneşe akın.

Yani doluluk oranında bir kayıp yaşanmayacak,bana göre.%15 indirim kısmında ise şu an aldığın 130 liralık formayı 110 liradan alabileceksin.

İstersen kart senin olsun 130 liradan alacak arkadaşlarına ben de kart var 110 liradan alırız diye söylersin.

İndirimden çok maç önceliği çekecek insanları.Ele güne el açacağımıza ya da kombineyi pahalı yapıp, sadece kombine ve forma ile kalacak 20 bin kişi yerine , 500 lira sat sezon başı gelirin olsun, her maç ayrı kişilere forma sat , vergi derdin de olmasın.

Maça geldiğinde kombinedeki gelir + bütün sezon stada 20 bin "aynı kişileri" değil "farklı kişileri" > illerden gelmek isteyecek veya yurt dışından toplu bir şekilde gelip kartalyuvasını eritecek kapasitedeki gelir kaynaklarının hepsini kullanmalıyız.

Mali yönümüzü düzeltmeliyiz.Mali durumumuz kötü de olsa yapılan yanlışlar da olsa takım Allah'a şükür takır takır oynuyor.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ahmetx

kameraya bağlanmış ,beşiktaşa adanmış hayatlar. :super:

Çevrimdışı darkfather

mabet sağ olsun yeni açıları gördük. hakkı ödenmez bu mabetin.

gel artık yayıınnnn beklemekten ağaç oldukkkkkk  :ebebe:

Çevrimdışı ahmetx

fotolar kamera açısını gösteriyorsa çatı imalatında bir işe yaramayacak.:bawling:

Çevrimdışı Sedat_BJK

yok blog yazarı değilim.şu fikir harbiden kimseyi etkilemedi mi ? ben o zaman bir şey yazmam daha yeminle.Beşiktaş para kazansın diye geniş katılımlı olacak bir düşünce bir fikri bile "forumda" bir fikirle bir düşünceyle desteklemek ya da daha iyisini düşünmek yerine veya olmazsa olmayacağını anlatmak yerine

burada beni konu yaptınız , teşekkür ederim sizlere.Ha tabii bir önceki Necmi abi'ye yazdığım yazıda kaldığınız için birçoğunuz fikirler önemli olmuyor.Savunma mekanizması ve itibarsızlaştırma çalışmaları yine her zaman olduğu gibi devam ediyor.

Cidden okumuyor musunuz burada 3 satırı geçen yazıları ? beni okumayın zaten ama taraftar fikirlerine siz önem vermiyorsanız oturup yönetimlerdekilerin önem vermesini beklemek de yanlış.
arkadasim senin yazinin icerigini uzunlugunu kisaligini elestirmek benim haddime degil. Ama uzun icerikli yazilarimiz icin yeri gelmisken bir oneride bulundum.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı CanEmre

fotolar kamera açısını gösteriyorsa çatı imalatında bir işe yaramayacak.:bawling:
iş o aşamaya geldiğinde tekrar ayarlanır herhalde kameranın açısı
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Tolga

heralde en geç yarım saate yayın açılır :)