Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677486 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy Kuzey trübününden bilet var gidebilecek arkadaş varmı boş kalmasın.
tamam abi halledicem şimdi

Çevrimdışı merttokeer

çapadan nasıl gidebilirim stada bu konuda bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı SDemirsoy

çapadan nasıl gidebilirim stada bu konuda bilgisi olan var mı?
Hocam Çapadan Emniyet Metrosuna Geç oradan Kirazlı Aracına Bin oradan Metrokent durağı son durak zaten orada inin yürüme mesafesinde  :ok:

Çevrimdışı WarrChief

@Necmi  abi ne sorucam,, simdi bu biten prekastların oldugu yerlere merdivenler yerleştirilmeli diye dusunuyorum?? bence zamanı geldi birde onun içni zaman kaybetmeyelim?? kabayı ocak bası gibi bitiriceklerse bunuda bence yapmaları gerek sekteye ugratmasın??

Çevrimdışı cisse557

Ne zormuş be resimsizlik. Sigarayı bırakanlar gibiyim.

Çevrimdışı merttokeer

Hocam Çapadan Emniyet Metrosuna Geç oradan Kirazlı Aracına Bin oradan Metrokent durağı son durak zaten orada inin yürüme mesafesinde  :ok:
eyvallah benim de kafamda öyle gitmek vardı da haritadan baktım biraz uzak gibi geldi direk otobüs var mıdır diye bi sorayım dedim yine :D :D

Çevrimdışı SDemirsoy

eyvallah benim de kafamda öyle gitmek vardı da haritadan baktım biraz uzak gibi geldi direk otobüs var mıdır diye bi sorayım dedim yine :D :D
yok direkt oraya metroyla on numara zaten ama biraz yürüyebilirsin :D

Çevrimdışı Abu Ali Imran

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 23 Kasım 2014 Resimleri için tıklayınız (139 Resim )  :busted_cop:

Çevrimdışı erty

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg102896#msg102896 date=1416745958]
Vodafone Arena 23 Kasım 2014 Resimleri için tıklayınız (139 Resim )  :busted_cop:
[/quote]

Teşekkürler mustafa biraz keyif yapalım  :claps:

Çevrimdışı Abu Ali Imran

[/quote]

Ben senden hizli ciktim  :kop: :kop: ellerine ayaklarina saglik cok tesekkur ederiz  :super: :super:

Çevrimdışı MUSTAFA_

[/quote]

Teşekkürler fotolar için  :claps: :claps: :claps:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ALI RIZA

[/quote]
wayttt mustafa resimleri yüklemiş avatarı da değiştirdim Yasaklı Link[/member] teşekkürler :bandit:

Çevrimdışı Efe

@Efe eski açık kalan 3 tane testere kiriş için hala iskele kurmadılar .özel bir sebebi mi var.orası dönüş mü oluyor.
zannetmiyorum diger isler fazla oldugu icin baslamadilar bence hafta ici 2 kiris icin daha iskele kurulur ay sonuna kadar 2 kiris daha biter bence eski acikta
Şampiyon Beşiktaş JK

Eline sağlık Mustafa, profil resmin de bir harika  :tabe:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

arkadaşlar site maalesef sorun çıkardığından sunucu taşıma işlemini gerçekleştiremedik vodafonearena.gen.tr yeni adresim olacak bundan böyle şimdilik mevcut site üzerinden devam edeceğiz hepinize saygılarımı sunuyorum  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

tam istediğim fotolar...! Yasaklı Link[/member] heleki uzaktan eski açık uzaktan çekim...!
Obitaş 15 ocak gibi stattan ayrılır...! bu hız süper tribünler tablaları biterse direk otopark a geçerler 1 ay da da orayı bitirirler ki orada avantajlılar kolonlar hazır...! tabla atıp kat çıkacaklar..!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

tam istediğim fotolar...! Yasaklı Link[/member] heleki uzaktan eski açık uzaktan çekim...!
Obitaş 15 ocak gibi stattan ayrılır...! bu hız süper tribünler tablaları biterse direk otopark a geçerler 1 ay da da orayı bitirirler ki orada avantajlılar kolonlar hazır...! tabla atıp kat çıkacaklar..!

@ALI RIZA  hergün çekerim aslında ama işe geç kalıyorum mecburen pazar günleri çekebiliyorum gidersem eğer :)

Çevrimdışı Efe

Evt obitas tablalarda isi baya ilerletmis en arka tabla bitmek uzere cicekler 3.tablayi bitirmis betonlamis yandaki ufak bolumde bu gun biter gibi gorunuyor isler gayet iyi gidiyor numaralida ust kat testerelere ay basi baslayacak gibi gorunuyor ayni kapalidaki gibi olacak hizli gider insallah :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

[/quote]

Yaptığın iş çok büyük...  :claps:

Çevrimdışı Sezai

Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/11/vodafone-arena-23.11.2014-040.jpg
Fotoğraf efsane olmuş abi , ellerine sağlık  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg102906#msg102906 date=1416747563]
@ALI RIZA  hergün çekerim aslında ama işe geç kalıyorum mecburen pazar günleri çekebiliyorum gidersem eğer :)
[/quote]
hafta sonları daha iyi :) heycanı alıyor süper görünüyor stat oradan tam bir mabet dıştan bakınca insan korkuyor...!

@AŞO kardeşimle geliyoruz maça, 50 tane lukoil kart var, hepinize vereceğiz almayanı döveriz haberiniz olsun  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK