Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682073 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Bize ŞL finali vermezlerse onlar kaybeder  :bandit: :bandit: :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

360 ScoreBoard yap cidden CL finali alırsın ama çatı kadar maliyetli bir iş.Sponsor kandırabilirsek olurdu anca ama onun treni çoktan kaçtı bugün anlaşsan stadın açılmasına yine yetişmez üretimi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı manyak1903

evet evet cok guzel bir kısaltma buldum bundan sonra boyle diyorum :lol: :ok: tskkur
rica ederim , değmez.asıl ben sevindim bilgi işe yaradı.

evet buyuk ihtimalle buda detaylarda vardır buyuk ihtimalle bununda bir standardı vardır  ona gore malzeme secimi vs yapılıyordur ama biz standardı istemiyoruzki:)) diğerlerinden ayrıldıgımız bir nokta olmalı artık onuda nasıl yaparlar merakla bekliyoruz :ok:
aynen.mesela atmosfer iyi olacak.ee zaten bunu gittiğimiz her yerin atmosferini değiştirerek gösterdik  :evillol:

akustik kısmı kafamı karıştırıyor. iyi olacak denince , okuduğum birkaç şeyde,tiyatronun ayrı akustiği olur(ses arkada sıralarda daha iyi duyulsun diye) , dublaj yerinin akustiği sesi yansıtmayacak şekilde (izlerken çevre ses duyulmaması için) , konser akustiği yine tiyatroya benzer şekilde( bir noktadaki sesin bütün her yerde aynı algılanması için)

benim akustik dediğimde aklıma gelen ise ,
1- eski stadımızdaki rekoru geçebilecek miyiz ?
2- kapalıda beşiktaşım benim biricim sevgilim yapıldığında veya kartal gol gol dediğimizde TV sesini kısmak zorunda kalmak
ya da Aldırma kartal dediğimizdeki gibi kükreye kükreye gelecek mi ?

atmosfer başka akustik başka.yoksa eski açığın önündeki kurulan sahnenin konserde bütün stadı dolaşmasıyla ilgilenmiyorum.He biz rekoru kıracak şekilde yapılsın sonra ondan da yapılsın o başka : )

@bjk_mabet

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Efe

niye abi olimpiyat stadına verdiler ya liverpool milan  :evillol: :evillol:

O yüzden daha vermezler işte  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı manyak1903

bu arada akan zamanı durdurmak böyle olsa gerek.

şimdi gece olup yatmıştık.23:00 bekle bekle geçmiyor.Zamanı durdurmayı bulduk forumca  :evillol:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Fatih

Arkadaşım, lütfen Erdal Cömert gibi gazatecilere itibar etmeyiniz. Her söylenene lütfen inanmayınız. Sonuçta güzel bir fikir ortaya atılıp şahane bir kampanya yapılmış. Bizim yapmamız gereken taraftar olarak katkıda bulunmak.
Erdal soru sordugu zaman baskan laf doktu zaten, sacma sapan soru sorma diye.. Aslinda sordugu soru cok mantikliydi.. Bu sayede kulube ne kadar para giricek haberimiz oldu...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ucanlaz

Arkadaşlar tanıtım demişken şu ankette de Beşiktaş,Olcay Şahan ve Vodafone Arenayı işaretlersek sevinirim.Spor kanallarını siz bilirsiniz ama şahsi görüşüm işaretlemeyin kimlerin neye hizmet ettiği az çok biliniyor. http://turkiyesporadamlari.com/anket/13-geleneksel-turkiye-spor-adamlari-odulleri/

Haydi beyler oylar Vodafone Arena'ya  :busted_cop:

Çevrimdışı Deniz

Haydi beyler oylar Vodafone Arena'ya  :busted_cop:
Konya Torku Arena (39%, 7.843 Oy)
Vodafone Arena (39%, 7.756 Votes)

çok az kalmış bir el atın beyler
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı denizaydogdu

bu arada akan zamanı durdurmak böyle olsa gerek.

şimdi gece olup yatmıştık.23:00 bekle bekle geçmiyor.Zamanı durdurmayı bulduk forumca  :evillol:
hahah cok ii bir tespit :) her akşam @bjk_mabet  23 bekleyın desin zaman gecmesin :D
Kartal

Çevrimdışı Efe

[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 22:11:58 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Hadi Kartallar Oylar :

Fikret Orman

Olcay Şahan

Beşiktaş

Vodafone

Vodafone Arena ya :claps:

Çevrimdışı Mehmet Volkan

Sabahtan beri bu kadar güzel haberden sonra sağ bek için Erdem Özgenç haberi almak :s20: :s20:

Çevrimdışı Ozan E.

Sabahtan beri bu kadar güzel haberden sonra sağ bek için Erdem Özgenç haberi almak :s20: :s20:
Kaynak neresi :/

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı izorlu85

oyumu verdim

ama destege ihtiyaç var

Vodafone Arena (39%, 7.771 Votes)
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Tolga

50000 civarı diye biliyorum minimum
aynen en az 50.000 olması lazım ş.ligi için uefa için de 42.000
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı halvetifarazi

bildiğim kadarıyla uefa cl finali bir stada vermesi için o stadın elit katagoride olması gerekiyor. bu katagoriye girmek için başta kapasite olmak üzere bir takım koşullar var. fotoğrafçılar için ayrılan alan, basın odası vs vs. sanırım bizim stad bu kriterelerin bazılarına uymadığı için elit katagoride değil. en başta kapasite engel. o yüzden vodafone arena'da cl finali mümkün değil arkadaşlar.

Çevrimdışı asi_kartal

Arkadaşlar bugün stadı gezme şansı olanlar biraz anlatabilir mi ? Mustafa arkadaşımız sıra sayılarını biraz az buluyordu sonuçta her gün resim çekmeye gidiyor sizce içeriden nasıl gözüküyor ? :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı idil

Vodafone Arena (39%, 7.756 Votes)

çok az kalmış bir el atın beyler

Hem bilgisayardan hem telefondan oyladım 👍👍
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez