Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682427 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

Istediginiz kisimlar varsa soyleyin cekeyim hemen
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı WarrChief

lansman saat kaçta bjk tv açık şu an vermiyor

10-11 arasında yapılacak yani birazdan baslar yayın

abi nerden buluyon böyle şeyleri :)
burada efendimiz  BEŞİKTAŞ diyor dimi İsmail  :claps:

10-11 arasında yapılacak yani birazdan baslar yayın
sağol kardeşim teşekkür ederim  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

ben siliyim bari kalabalık etmesin :) teşekkürler fotolar için  :claps:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimdışı SDemirsoy

burada efendimiz  BEŞİKTAŞ diyor dimi İsmail  :claps:
Evet öyle diyor, Samet'e kızdım birisi ona Beşiktaş'ın boş beleş şirketlerle işi olmadığını söylemeliydi  :lol:
Lukoil dünyanın en büyük petrol şirketlerinden biridir, böyle bir şirketle sponsorluk bizim için gurur kaynağı olmalı bence, bu kampanyaya sadece 10bin Beşiktaş'lı destek verse 1 yılda dehşet para toplanır.

Lukoil Vikipedi

Rusya'nın 2. en büyük ve dünyanın 12. en büyük petrol üretim şirketi. 2007'de YUKOS hisselerinin Rosneft tarafından satın alınmasına kadar, Lukoil Rusya'nın en büyük petrol üretim şirketi olmuştur.

Lukoil, Türk akaryakıt pazarının yüzde 5’ini kontrol eden Akpet'in tamamını 500 milyon dolardan biraz fazla bir rakama Aytemiz grubundan aldı.

Beşiktaş Lukoil karta hemen başvurmak için:

http://www.lukoil.com.tr/

Çevrimdışı SDemirsoy

Evet öyle diyor, Samet'e kızdım birisi ona Beşiktaş'ın boş beleş şirketlerle işi olmadığını söylemeliydi  :lol:
Lukoil dünyanın en büyük petrol şirketlerinden biridir, böyle bir şirketle sponsorluk bizim için gurur kaynağı olmalı bence, bu kampanyaya sadece 10bin Beşiktaş'lı destek verse 1 yılda dehşet para toplanır.
abi niye kızdın ilk defa duydum o yüzden benim başıma bir kere bir olay geldi yine büyük bir akaryakıt firmasından canım yandı adamların koyduğu yakıtın içinden su çıktı

Söylediğin tüm kelimelerin altına imzamı atarım  :ok: merak etme o imzayı samet te atacak  :evillol:

Çevrimdışı testerekiriş

Bu Asla Veda Değil !

Çevrimdışı demir_kArtAl

valla ben, reklamı gördüğüm akşamın sabahı aldım kartı, zaten parasını verdiğim benzinden Beşiktaş'ıma bi fayda dokunacaksa niye almayayım. Cebinizden bi lira çıkmadan Beşiktaşımıza katkı yapacaksınız bundan iyi fırsat mı olur.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı WarrChief

yayın  basladı vodafone karakartalmıs:))

valla ben, reklamı gördüğüm akşamın sabahı aldım kartı, zaten parasını verdiğim benzinden Beşiktaş'ıma bi fayda dokunacaksa niye almayayım. Cebinizden bi lira çıkmadan Beşiktaşımıza katkı yapacaksınız bundan iyi fırsat mı olur.

Hem de %4 indirimli benzin mazot alıyoruz, içme de yanında yat  :evillol:

Benim işime çok iyi yaradı özellikle bu iş, bazen çok mazot lazım oluyor karışımlar için  :evillol:

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı SDemirsoy

Söylediğin tüm kelimelerin altına imzamı atarım  :ok: merak etme o imzayı samet te atacak  :evillol:
atarız abi inşallah :D büyük bir firma yüzünden hatta ismini de vereyim PO  askerliğimi 20 ay fazlası yapabilirdim az kalsın :D @panky

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı tedd

BJK TV'nin yayın içeriği gayet güzel bir yolda ilerliyor.
Ama bu yayın kalitesi neden bu kadar düşük?
Canlı yayında sanki youtube tan buffer yapıyor gibiyiz :S
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı tedd

Vodafone CEO'su : "İlk başlarda stad altyapısı için 5 m euro yatırım yapacağımızı söylemiştik.
Ancak şu ana kadar yaptığımız altyapı yatırımı 10 m euroyu buldu!"
The most eastern of the west, the most western of the east