Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685657 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Ben burdayim hic biyere gitmedim izliyorum sizi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurt

19 kasım 2013, 19 kasım 2014 arası değişim inanılmaz. Şu değişime bakınca büyük emeği bir kez daha görüyorum. Allah emeği geçenlerden bir kez daha razı olsun.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

aynen öyle böyle art niyetli iftiracı adamlar alınmamalı
Halkın haber alma özgürlüğü var, o adamlar gazetelerin muhabiri. Neyse ben susayım, konunun hakimi @Fatih o anlatsın.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı ALI RIZA

Herkes gitmiş.  :) Ortalık bana  kaldı.
yoruldular muhabbet ede ede :) 00.00 kadar zamanları var  :evillol:

Çevrimdışı Kartal Ç

yoruldular muhabbet ede ede :) 00.00 kadar zamanları var  :evillol:

hazır yeni ileti yağmıyorken bi temizlik yap istersen :evillol: malum lig başlıyor server ferahlasın :D

Çevrimdışı WarrChief

bu konu çok iyi düşünülmesi gereken konu biz bir dernek iz nasıl olacak ki de klübü satacaklar .bu konudan anlayanların açıklama yapması lazım ki anlayalım ve tartışılsın değerli kardeşim. :)

kesinlikle abi katılıyorum,, zaten amac kulaga su kacırmak:)) yavas yavas sindire sindire:)) yalanladılar ama nasıl yorumlandıgına baglı,, fanatikte bazı keliemeler varki bariz sekilde dusunuldugunu bize gosteriyor.. dusunuyor olmak yeter zaten ki bence cok olumlu olur cunku hesap verebilirlik sorabilirlik söz konusu olur ve işte o zaman insaattan futbola atlanılamaz:)) yoneticilerinde artık yapıcakları sorgulanır oalcak bu bizim için milat olur ve ben sonuna kadar bunu destekliyorum... rivayete gore varlıkları vakıf acılacagından oraya tasıyıp kalan borsadaki kaynakları tüket fulyayı sat :D buradan gelecek milyar tllerle klubu sil bastan yarat:D alın size ütopik sonuc:D
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 22:12:59 WarrChief ]

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal Ç

bu konu çok iyi düşünülmesi gereken konu biz bir dernek iz nasıl olacak ki de klübü satacaklar .bu konudan anlayanların açıklama yapması lazım ki anlayalım ve tartışılsın değerli kardeşim. :)

Abi zaten burda satış konusunun dillendirildiği şey beşiktaş jimnastik klübü değil. dediğin gibi dernek o zaten. mevzu derneğin sahibi olduğu 5 şirketten biri olan beşiktaş futbol yatırımları san. tic. aş.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

kesinlikle abi katılıyorum,, zaten amac kulaga su kacırmak:)) yavas yavas sindire sindire:)) yalanladılar ama nasıl yorumlandıgına baglı,, fanatikte bazı keliemeler varki bariz sekilde dusunuldugunu bize gosteriyor.. dusunuyor olmak yeter zaten ki bence cok olumlu olur cunku hesap verebilirlik sorabilirlik söz konusu olur ve işte o zaman insaattan futbola atlanılamaz:)) yoneticilerinde artık yapıcakları sorgulanır oalcak bu bizim için milat olur ve ben sonuna kadar bunu destekliyorum... rivayete gore varlıkları vakıf acılacagından oraya tasıyıp kalan borsadaki kaynakları tüket fulyayı sat :D buradan gelecek milyar tllerle klubu sil bastan yarat:D alın size ütopik sonuc:D

Algı  yönetimi???   Mi  acaba.Bekleyip görmek lazım.Camia hassastır böyle konulara.Okadar da kolay değil.

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bu arada  gündüz de  sormuştum ama cevap alamadım.Bu testere kirişlerde kullanılan I profilin ebatı nedir?Kaçlık yani.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bu arada  gündüz de  sormuştum ama cevap alamadım.Bu testere kirişlerde kullanılan I profilin ebatı nedir?Kaçlık yani.
Onu Mabet bilir abi.Ama bizimkiler biraz büyük diğer stadlarınkine göre
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

şuan ki yönetimin fulyayı satacak gücü yok he tabi ileride başka bir yönetim bunu yapabilir ki ben olmamasından yanayım orası ayrı tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Onu Mabet bilir abi.Ama bizimkiler biraz büyük diğer stadlarınkine göre

Deniz epey büyük fotoğrafta  gördüğüm kadarıyla.Yanında insan var ebatları  kıyaslıyayım dedim çıkaramadım. :) .Ülkemizde bu denli büyük malzemeleri tedarik etmek bile inanılmaz sıkıntılı.Tecrübelerimle  sabit.  :tabe:

Çevrimdışı Fatih

Böyle adamları yarın yine idmana alıyorlar.

Almayacaksın, bi daha yanlış haber yapmayacak.
Yalan yanlis haberi muhabirler degil yayin yonetmenleri yapar... Muhabirleri cezalandirmak yerine gazeteler cezalandirilmali... Vodafone arenada ki insaattaki emekci neyse gazetede ki emekci de odur... Cezalandirmayi da mantikli bir sekilde yapmak gerekir... Idmana almamakla toplantilara cagirmamakla verilecek ceza kendi reklamini kapatmak olur...

2 aydir TSYD'nin bultenine gore en cok konusulan ve haber yapilan kulup gs olmus... gsyi kotu bir sekilde medya elestirse de reklamin iyisi kotusu olmaz diyip kendini bir sekilde her platformda soz ettirmen lazim... Ne kadar konusulursan o kadar populer olursun... Ne kadar populer olursan o kadar taraftar kazanirsin...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

şuan ki yönetimin fulyayı satacak gücü yok he tabi ileride başka bir yönetim bunu yapabilir ki ben olmamasından yanayım orası ayrı tabi.
Fulyayı satmak güç meselesi değil de kimse tercih etmez şu anki durumda.Bizim yaptığımız anlaşmaya göre fulyada %67 Beşiktaşın %33 ü müteahhitin olacaktı.2 tane 36 kata müteahhit çöktü bize de 24 kat verdi.Yani yüzyılın kazığını yedik.Ama bu tabi ki orda kalmaz.Eğer bu ülkede adalet varsa o davayı kazanırız..
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 22:41:24 Deniz ]

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Yalan yanlis haberi muhabirler degil yayin yonetmenleri yapar... Muhabirleri cezalandirmak yerine gazeteler cezalandirilmali... Vodafone arenada ki insaattaki emekci neyse gazetede ki emekci de odur... Cezalandirmayi da mantikli bir sekilde yapmak gerekir... Idmana almamakla toplantilara cagirmamakla verilecek ceza kendi reklamini kapatmak olur...

2 aydir TSYD'nin bultenine gore en cok konusulan ve haber yapilan kulup gs olmus... gsyi kotu bir sekilde medya elestirse de reklamin iyisi kotusu olmaz diyip kendini bir sekilde her platformda soz ettirmen lazim... Ne kadar konusulursan o kadar populer olursun... Ne kadar populer olursan o kadar taraftar kazanirsin...
Fatihçim iyide bu yol da  doğru  değilki  bana göre.Popülizm gözboyar ama asla kalıcı  değildir.Hatta günlük bile olmayabilir.Aslolan kalıcılıktır.Oda doğru yöntemler kullanıp doğru yolda  ilerleyip sürekli başarılar  kazanmaktan  geçmez mi??

Çevrimdışı Deniz

Deniz epey büyük fotoğrafta  gördüğüm kadarıyla.Yanında insan var ebatları  kıyaslıyayım dedim çıkaramadım. :) .Ülkemizde bu denli büyük malzemeleri tedarik etmek bile inanılmaz sıkıntılı.Tecrübelerimle  sabit.  :tabe:
Abi bizim stad depreme çok dayanıklı yapılıyor maşallah  :) .Diğer stadların kirişlerine bakınca incecik kalıyor bizimkinin yanında  :)

Çevrimdışı Efe

obitaşın arkadaki tablasıda baya büyüdü şuan 2 tabla üzerinde çalışıyorlar ama 5.tabla içinde iskele kurulumu başlamış ay sonuna kadar 3 tabla atacaklar gibi görünüyor yeni açıkta son tribün tablası aralık ilk haftası bitecek gibi sonra ki 1.5 ay testere imaltlarını izleyeceğiz otoparkla beraber :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

bende katılıyorum buna sonra medyada neden bjk hiç konuşulmuyor diye hayıflanıyoruz büyük kulüpler heryerde bizdeki kadar olmasa da medyanın iftiraları,suçlamaları ile uğraşırlar evet kabul ediyorum fb ve gs ye göre bize daha acımasızlar ama buna da gereken sertliği yerinde ve zamanında göstermek gerekiyor diye düşünüyorum kısacası bunlara alışmamız lazım maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Fulya davası Beşiktaş'ın namus davasıdır.Eğer bu davayı kazanırsak 5 sene içinde emin olun Türkiyenin en zengin avrupanın sayılı zengin kulüplerinden birisi oluruz.