6. Hafta Beşiktaş 0-1 Başakşehir
6. Hafta Beşiktaş 0-1 Başakşehir

Beşiktaş Forum|6. Hafta Beşiktaş 0-1 Başakşehir Tarih : 12.09.2022 Saat : 19:00 Stadyum : Vodafone Park Hakemler : Halil Umut Meler - Ceyhun Sesigüzel - Kemal Yılmaz - Kadir Sağlam VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6. Hafta Beşiktaş 0-1 Başakşehir  [Okunma sayısı 25974 defa] 6. Hafta Beşiktaş 0-1 Başakşehir

Çevrimdışı goktasoktay

İsabetli şutu yok Başak’ın nasıl bir ezilmek ki bu
Topla oynama yüzdesine bakıp ezbere yorum. Ben başka maç mı seyrettim. Ezildiğimiz yok. Kaç net pozisyona girdik, penaltımız verilmedi yine. Adamların pozisyonu yok. Biraz top dolaştırdılar diye ezildik sanıyorlar.
Adamlar baskıdan iyi çıkıyorlar, bizim pres alanı biraz orta sahaya geriledi bu yüzden. İsabetli paslarına bak, eminim %80 i başağın kendi ceza sahası önündedir.

Çevrimiçi Samet Ç

Hocanın tek hatası Redmond'la başlamaması Necip'e birşey demiyorum zaten ama Talha'nında topla ilişkisi Necip kadar

Çevrimiçi tolga1903

(...)

Nkodou'nun ceza sahasında kaçırdığı pozisyonda el yok.
Duarte ceza sahasında voleybol oynadı penaltı verilmedi.
Ömer Ali denen gevşeğin Nkodou ya vurması en az sarı belki kırmızı kart.

Nkudu biraz zekasını kullanıp yanındaki boş bir weghorst'a verse vardan s.. verecekti o golü zaten.

Çevrimdışı Mehmet57

Klasik Nkoudou var sahada. Ilk iki-uc mactaki Nkoudou ile alakasi yok. Duragan, pozisyonlari olduren, yavas oynayan (hizli kosmak ile farkli bir sey).

Çevrimdışı aunt minnie

Olur da öne geçersek bizden birini atacak veya penaltı verecek Başakşehir’e bakın görün.Görünen köy kılavuz istemez

Çevrimiçi levitate

ezildiğimize falan katılmıyorum, herkes çalım denemese atmıştık şimdiye
bipbipbupbup

Çevrimdışı DieForYou1903

N'koudou,Necip özüne dönmüş ghezzal dönsünde sol kanat redmond olsun sağ kanat Ghezzal.N'koudou yedekten girsin ilk 11 oynayınca cıvıyor.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Berkay'ı bugün beğendim. İlk müdahaleleri çok iyi ve oldukça hızlı.
Biraz çağdışı ama Berkay'ı direk Biglia'ya veririm. Biglia'yı kitlersek diğerleri doğaçlamaya başlayacak.

Çevrimiçi COB

Başakşehir net bizden iyi. Baskı yapmayı denedik ama Başakşehir o baskıdan kolay çıktı, sonrasında oyuncular baskı yapmaktan vazgeçti. Başakşehir bizi kendi yarı sahasına çekip Keny'ye uzun top atıp oradan Keny-Traore ikilisi ile tehlike yaratmaya çalıştı. Keny baya yıprattı ama ciddi tehlike vermedik.

Sağ kanadımız Muleka'dan dolayı çalışmıyor. Orta sahada Salih ile Gedson karşı tarafa üstünlük kuramadı ve bunun sebebi de Berkay'ın çok geride oynaması. Masuaku-Nkodou ikilisi de etkisiz. Weghorst'u pozisyona sokamıyoruz.

Ikinci yarı takımın sahaya ağırlığını koyması lazım. Taraftarın da laylaylom yerine karşı takım üzerinde baskı kurması lazım.

Çevrimdışı can1903

Ya necibin olacak saha içinde ya da berkayın. İkisi birden hiç çekilmez bi hal alıyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

takım bildiğin 3-5-2 diziliyor bu arada, rosier false back nanesinden yapıyor mulekada sağa geçiyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

Berkay çok savunma içine giriyor Olmaz önde eksik kalıyoruz yapma hocam baskı yapmaya çalışırken çok bozuyor bizi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ya necibin olacak saha içinde ya da berkayın. İkisi birden hiç çekilmez bi hal alıyor.

Berkay bugün oldukça iyi, Necip ise fabrika ayarlarına dönmüş gibi.

Çevrimiçi levitate

necip 3-4 maç iyi oynar sonrakinde batırarak durumu resetler, sanırsam reset maçı bu maç
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

necip 3-4 maç iyi oynar sonrakinde batırarak durumu resetler, sanırsam reset maçı bu maç

+Nkudu

Çevrimdışı murat baltacı

İnsan azmanı Kenny’i tutamıyoruz.Berkay’a acıyorum
İşte bu tarz fiziki oyuncular işin isac hien alabilseydik süper olacaktı at tayfuru beke sais isac yap yerler keny falan
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi sEuL

Necip’in ne oldugunu herkes biliyor, farkli beklentiler icine girmeye gerek yok Necip icin. 2. yari daha iyi oynamasi dilegi ile

Çevrimdışı murat baltacı

Nkoudu radmond necip Talha değişikliği olurmu ilki kesin olmalı
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi levitate

bu mantıken kırmızı falan değil mi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı aunt minnie

Çevrimiçi sEuL

Resmen kendi sahamizda dayak yiyoruz ve rakibin bir tane sarisi yok, gercekten inanilmaz

Çevrimdışı goktasoktay

Dostlar, arkadaşlar Allah aşkına bu HUM a istanbulda ankarada artık nerde yaşıyorsa hiç mi denk gelen yok!!!

Çevrimdışı ferdi1903

Etiketler: