Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330113 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Stajyer muamelesi yapmış resmen😎

Çevrimdışı sozkul

Ceyhun Kazancı'dan tut başkana hatta fenerlilere bile ayar verdi hiç değişmemiş Şenol Güneş. Çebi'nin suratı ondan asıktı toplantı boyunca yolda yürüyordum ihtiyacımız var dediler geldim cümlesi Ceyhun Kazancı'ya söylediklerinden daha ağırdı bence.

Şenol hocanın en sıkınıtılı yanı, kendini filozof gibi gördüğünden herkese basın toplantılarında ayar vermekten çekinmiyor. Yahu dur yeni geldin, CK'ya arkada ayar ver ama sonra gelip ne yaptığını basın toplantısında söyleme, ayıp oluyor.
Çocuksu tavırlar bunlar, sıkıntılı. bence verilen parayı az bulmuş, gerildiği bişey var Şenol hocanın. Hızlı girdi bu defa..
Milli takımda yıllık 3 milyon alıyordu o aklında kalmış olabilir.
Başkan sana kibarlık etmiş, ne diye gelip bunu açık ediyorsun. Özel konuşma hem. Dilim varmıyor bu tavrın karşılığı olan kelimeyi kullanmaya.

Bu sürecin sorumlusu CK, VI'yı getirdi ve bu sürecin sorumlusu oldu. Bak nasıl geçirdi lafı, adam kadronun hakkı verilmedi diye transferlerini savunmaya çalışmış. Neymiş transfere çok takılıyormuş, gerçekten ayıp.

Az laf geçirmedi zamanında FO'ya o iyi dayanmıştı. Bakalım şimdi ne olacak.

Çevrimdışı levitate

Bu arada iletisim ekibi bence sınıfta kaldı.

1 video o da son dakikada ortalama altı bir video ile geçtik.
bence orada bir mevzular döndü gibi
bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

Hocanın yönetim üstünde bir ağırlığı olduğunu gördüm. Umarım tekrardan başarılı olur. Pazar günü stadda olanlar ile coşkulu bir galibiyet bekliyorum. Takımı atesleyecek olan taraftarıdır. Ümraniye maçı GS maçı öncesi tam bir moral maçı olmalı umarım coşkulu oyun ve farklı galibiyet alırız. Yolumuz uzun Başarılar Beşiktaş
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Demir

Hocaya son seneki tavrı ve gidişi nedeniyle çok kızgın ve kırgınım. Bugün heyecanlı gördüm kendisini. İnşallah kendisini affettirir.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol hocanın en sıkınıtılı yanı, kendini filozof gibi gördüğünden herkese basın toplantılarında ayar vermekten çekinmiyor. Yahu dur yeni geldin, CK'ya arkada ayar ver ama sonra gelip ne yaptığını basın toplantısında söyleme, ayıp oluyor.
Çocuksu tavırlar bunlar, sıkıntılı. bence verilen parayı az bulmuş, gerildiği bişey var Şenol hocanın. Hızlı girdi bu defa..
Milli takımda yıllık 3 milyon alıyordu o aklında kalmış olabilir.
Başkan sana kibarlık etmiş, ne diye gelip bunu açık ediyorsun. Özel konuşma hem. Dilim varmıyor bu tavrın karşılığı olan kelimeyi kullanmaya.

Bu sürecin sorumlusu CK, VI'yı getirdi ve bu sürecin sorumlusu oldu. Bak nasıl geçirdi lafı, adam kadronun hakkı verilmedi diye transferlerini savunmaya çalışmış. Neymiş transfere çok takılıyormuş, gerçekten ayıp.

Az laf geçirmedi zamanında FO'ya o iyi dayanmıştı. Bakalım şimdi ne olacak.
Sergen Hoca gittiğimde gelecekti Canın yazdığına göre 2 sefer bekletmişler ayıp etmişler

Bence iyi konuştu öyle olmadan olmuş gibi üst perdeden konuşursan gelir bir LaZrail nerede olduğunu hatırlatır
Her başarıda bangır bangır konuş işler sıkıştığı piyasadan kaybol Hoca taşın altına elini koydu patronun kim olduğunu da göstermek zorunda yoksa nasıl yönetecek

Ne şiş yansın ne kebapla olmuyor gördük işte
Taraftar şampiyonluk istiyor belli ki hocada

Çevrimiçi COB

Hoca'nın başarıya ihtiyacım var sözü beni motive etti doğrusu.

Çevrimdışı sozkul

Sergen Hoca gittiğimde gelecekti Canın yazdığına göre 2 sefer bekletmişler ayıp etmişler

Bence iyi konuştu öyle olmadan olmuş gibi üst perdeden konuşursan gelir bir LaZrail nerede olduğunu hatırlatır
Her başarıda bangır bangır konuş işler sıkıştığı piyasadan kaybol Hoca taşın altına elini koydu patronun kim olduğunu da göstermek zorunda yoksa nasıl yönetecek

Ne ayıp'ı yahu? kaç hocayla ilişkiye geçildi, olmadı mı bu işler böyle.
Kulüpte mangır yok, belki pahalı geldi adam o zaman. Şimdide belliki ANÇ iyi pazarlık etmiştir, bu işin üç gün sürmesi onu gösteriyor.

Diyelimki haklısın, adamı bekletmişler ayıp etmişler, ilk günden hınç çıkarıp milleti germenin ne alemi var, bazı şeyler içerde kalır. çocuk gibi rövanşist duygularla hareket eden bir adamıda ben kabul etmekte zorlanıyorum.
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2022, 16:26:39 sozkul ]

Çevrimiçi Samet Demir

Bekleyecek tabi. Koskoca Beşiktaş kulübü. Kapısında mı yatacaktık. Hey Allahım ya. Böyle olması iyi olmuş. Hocanında burnu sürtmüş. Yaylada bolbol düşünmüş. Oda kendince hatalarını anlamış.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hocaya son seneki tavrı ve gidişi nedeniyle çok kızgın ve kırgınım. Bugün heyecanlı gördüm kendisini. İnşallah kendisini affettirir.

Ben tavır ve mimiklerini itici buldum. Kendini tanrı parçacığı, seçilmiş kişi moduna sokmuş ilk günden.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı GreenBook

Ceyhun Kazancı'dan tut başkana hatta fenerlilere bile ayar verdi hiç değişmemiş Şenol Güneş. Çebi'nin suratı ondan asıktı toplantı boyunca yolda yürüyordum ihtiyacımız var dediler geldim cümlesi Ceyhun Kazancı'ya söylediklerinden daha ağırdı bence.
Başkanın suratının asık olmasının sebebi ceyhun kazancı ve şenol hoca meselesi
Ama mesele tatlıya bağlandı gibi görünüyor ama hoca herkes yerini bilsin mesajını verdi
Ceyhun beye teşekkür edilmesi konusunda epey ısrarcıyım

Çevrimdışı GreenBook

Ben tavır ve mimiklerini itici buldum. Kendini tanrı parçacığı, seçilmiş kişi moduna sokmuş ilk günden.
Hocamızı kötülemeye gerek yok
Okadar olsun açıklamasında da söylediği gibi başarısız olan gider derken kendini de kastetmiştir
Kimse kendisini dev aynasında görmez burası Beşiktaş kişilerin ego tatmin etme yeri olamaz
Şenol hocanın kıymeti bilinmeli tabiki eleştirilecek ama kötülemeden ezmeden incitmeden

Çevrimdışı GreenBook

Kulübü Hocayı o raddeye getirip, aboubakar taliscayı almayıp her sene yeni oyuncu getirip hocanın dengesini şaşırtanlar suçludur aslında
 kulübü borç batağına sokanların hiç mi suçu yok ?
Herşeyden önce kendine özgüvenli istekli tuttuğunu koparan bi tip şenol hocamız

Çevrimdışı GreenBook

Hocanın yönetim üstünde bir ağırlığı olduğunu gördüm. Umarım tekrardan başarılı olur. Pazar günü stadda olanlar ile coşkulu bir galibiyet bekliyorum. Takımı atesleyecek olan taraftarıdır. Ümraniye maçı GS maçı öncesi tam bir moral maçı olmalı umarım coşkulu oyun ve farklı galibiyet alırız. Yolumuz uzun Başarılar Beşiktaş
Yönetim hocanın işini nekadar ciddi yaptığını görüyor biliyor ona emanet ediyor takımı
Güzel sezon olacak şampiyon yapacak bu hoca bizi

Çevrimdışı Talisca1903

Bekleyecek tabi. Koskoca Beşiktaş kulübü. Kapısında mı yatacaktık. Hey Allahım ya. Böyle olması iyi olmuş. Hocanında burnu sürtmüş. Yaylada bolbol düşünmüş. Oda kendince hatalarını anlamış.

onun burnu sürtsün bunun canın sıkılsın sonuç Beşiktaş 20 yıl sonra Avrupa’ya gidemesin ligde geri düşsün
Valeriene para Önder Hocaya para Avcıya tazminat ne güzel pazarlık aynı Aboubakar olayı gibi 3-5 hesabı yap milyonlar aksın gitsin
Hoca işime karştırmamın mesajını net verdi hakemlere medyayada ben buradayım muhatabınız benim dedi adam full konsantre gelmiş daha ne yapacak
İyi o zaman kazanınca çıksın konuşulsun mağlubiyetlerde piyasamdan kaybolsun bu lige uygun konuşma tarzı Burdur bence adam başarı istiyor

Çevrimiçi Samet Demir

Kulübü Hocayı o raddeye getirip, aboubakar taliscayı almayıp her sene yeni oyuncu getirip hocanın dengesini şaşırtanlar suçludur aslında

Ben özellikle ANÇ başkan olduğu ve Sergen hoca ile şampiyon olduğumuz senede dahil ana problemin yönetimde olduğunu söyledim.

Çevrimiçi Samet Demir

onun burnu sürtsün bunun canın sıkılsın sonuç Beşiktaş 20 yıl sonra Avrupa’ya gidemesin ligde geri düşsün
Valeriene para Önder Hocaya para Avcıya tazminat ne güzel pazarlık aynı Aboubakar olayı gibi 3-5 hesabı yap milyonlar aksın gitsin
Hoca işime karştırmamın mesajını net verdi hakemlere medyayada ben buradayım muhatabınız benim dedi adam full konsantre gelmiş daha ne yapacak
İyi o zaman kazanınca çıksın konuşulsun mağlubiyetlerde piyasamdan kaybolsun bu lige uygun konuşma tarzı Burdur bence adam başarı istiyor

Şenol Güneş laf edince mi fark ettiniz yönetimin yetersizliğini. Neyse şu zamanda gelmesi iyi oldu. Her halükarda Beşiktaşım kazanacak. En kötü top yekün hepsinden kurtuluruz.

Hocanın şuan süslü laflarına karnım tok benim. CK yerine kendi az konuşsun sahada göstersin kendisini zira son senesi yeterince ata sözü işittik ondan.

Ayrıca FO zamanı futbolcuların maaşları ödenmemiş, istediği transferler olmamış diye bahaneleri vardı. Şuan elinde bahanede yok. Eksiksiz bir kadro var. Hepsinin de maaşı ödenmiş birşekilde hemde. İnşallah bize ilk 2 senede izlettiği futbolu tekrar izletir. O zaman bizde tekrar alkışlarız.

[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2022, 16:20:44 Samet Demir ]

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetim Sergen hocada ve V.I de olduğu gibi takımı ve hocayı yanlız bırakırsa hocanın işi dahada zorlaşır.

Taraftar olarak bizlerde Şenol Güneş sayesinde kenetlenmiş durumdayız. Şampiyon olmamak için hiç bir bahanemiz kalmadı. 7 puan fark şu zamanda kapatılmayacak bir fark değil. O yüzden elimizden geldiğince desteklemeliyiz.

İsimler geçici Beşiktaşım kalıcıdır.

Çevrimdışı Talisca1903

Yönetim Sergen hocada ve V.I de olduğu gibi takımı ve hocayı yanlız bırakırsa hocanın işi dahada zorlaşır.

Taraftar olarak bizlerde Şenol Güneş sayesinde kenetlenmiş durumdayız. Şampiyon olmamak için hiç bir bahanemiz kalmadı. 7 puan fark şu zamanda kapatılmayacak bir fark değil. O yüzden elimizden geldiğince desteklemeliyiz.

İsimler geçici Beşiktaşım kalıcıdır.

Renkli başındakilerin surat ifadesine bir bak kardeşim o zaman daha iyi anlatsın neden Şenol Güneş istediğimizi Şampiyonluk koşumuz başladı kimse durduramaz bizi en zor maçımız da Ümraniye maçı
O maçı alıp rüzgarı bir doldurdukmu kimse tutamaz bizi

Çevrimiçi Samet Demir

Renkli başındakilerin surat ifadesine bir bak kardeşim o zaman daha iyi anlatsın neden Şenol Güneş istediğimizi Şampiyonluk koşumuz başladı kimse durduramaz bizi en zor maçımız da Ümraniye maçı
O maçı alıp rüzgarı bir doldurdukmu kimse tutamaz bizi
Renkliler beni ingilendirmiyor abi. Biz istersek şampiyon oluruz. Bu sene hiçbir takımın uçup kaçtığı yok. JJ'u o kadar övüyorlar biz İsmael hoca ile 3 puan alıyorduk az daha. Keza Başakşehir ve TS maçlarıda aynı şekilde.

Çevrimdışı murat baltacı

Ceyhun kazancının ayrılması neden isteniyorki hoca zaten işime karıştırmam dedi hocanın eksik yanı zaten oyuncu portföyü ve transfer kısmı Ceyhun kazancıda bu konuda iyi kurulan kadrodan görüyoruz zaten ikiside işini yapsın başarılı olalım macera aramaya ne gerek var.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı can1903

Kankilerinizi toplayın idmana bakalım sokuyor mu tesise? Orası Beşiktaş tesisleri elini kolunu sallayan onun bunun kankası olan giremez  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sozkul

Ceyhun kazancının ayrılması neden isteniyorki hoca zaten işime karıştırmam dedi hocanın eksik yanı zaten oyuncu portföyü ve transfer kısmı Ceyhun kazancıda bu konuda iyi kurulan kadrodan görüyoruz zaten ikiside işini yapsın başarılı olalım macera aramaya ne gerek var.

:claps: :claps: :claps: :claps:

Çok doğru, o ben Güneş'im diye övünüyor bıraksın o çocukta ben kötü transfer yapmadım filan diyebilsin.
Bunlarıda basın önünde tartışmasınlar ama lütfen...
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2022, 17:57:56 sozkul ]

Çevrimdışı sozkul

Alıntı
Ahmet Nur Çebi: "Hocam parayı çok sevdiğime dair bir şaka yaptı. Aslında çok da haklı. Ben kendi paramı harcarım ancak konu Beşiktaş'ın parasıysa çok dikkat etmek zorunda olduğumu biliyorum."

Bu doğruysa tahminimde doğru. Umarım Şenol Güneş'in az para alıyorum kırgınlığı uzun sürmez. Ve bu ilişkiyi zehirlemez

Çevrimdışı sozkul

Kankilerinizi toplayın idmana bakalım sokuyor mu tesise? Orası Beşiktaş tesisleri elini kolunu sallayan onun bunun kankası olan giremez  :evillol:

Bugüne dek herkes giriyor muydu diyorsun? bilmediğim için soruyorum.

Etiketler: