2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1211097 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Beşiktaş camiasına orta parmak gösterip küfür etmiş,para için tüm rakiplerinde dolaşıp tekrar bu kulübün kapısının içinden girerken Sergen Yalçın’a tek kelime etmiyenler burada şimdi duyar kasmasın.Süleyman Seba’dan sonra sadece Beşiktaş’ta değil Türk futbol camiasında bitti o duyarlar.Biz para vereceğiz ve sahaya çıkan gladyatörle bizi eğlendirecek,sevinderecek!Gerisi boş,geçiniz!O gladyatörlerden son zamanlarda gördüğüm en iyisi olan Aboubacar izlemesini en istediğim şu an!

Bu arada duyar kasmaya çalışanlar;Bir iddaya göre kulubümüzün ikinci başkanı cumhuriyet başsavcısıyken elinde başbakana karşı şantaj kaseti olan mafya liderini emir ile hukuksuzca aklamış.Ağzını açanı duymadım daha?Söz meclisten dışarı,ne demişti o mafya lideri? Kahpesiniz laaan siz!

Neyse hukuksuzsa açılan hakaret davasından bıktım artık.En son cumhurbaşkanı yardımcısı yorumunun altına “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış” yazdım diye dava açtı düşünün artık.Aile bireylerinden biri başta Thy larından   26 bin olmak üzere dört ayrı kurumdan totalde minumum 130 bin maaş almasına sinirlenip yazmıştım bu arada.
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2023, 22:16:41 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Gel artik Abou. Cabuk gel ama.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2023, 23:01:43
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı Talisca1903

Abouyu tüm medyaya yazdırdılar alamazsak büyük tepki çekerler

Çevrimiçi yaço58

bayadır yazmıyordum ama yönetime yazıklar olsun valerian ismeal kim ki Beşiktaşımıza layık gördüler geçen sene geldi yarım devre ne başardı ki sezona onunla devam ettik bizim göremediğimiz ne gördüler çıksın söylesinler ya  şu berbat sarışınlar bizden nasıl yukarıda olur aklım almıyor gram top oynamıyorlar bizim puan olarak üzerimizdeler ve 2 derbide de top oynamadık ismael ile şimdi yapılması gereken devre arası hocaya istediğini vermek wegho gidiyorsa aboudan iyisini devre arası almak zor o yüzden abou iyi olur nwakeme ve fernando ile nokta atışı isimler şart ceyhun kazancının da bir vasfı yok boşuna kulüpte yer işgal etmesin emrecan ve kerem atakana 4milyona yakın para verdik kimsenin göremediği ne gördüler anlayamıyorum umarım yükselişe geçeriz seri galibiyetler gelir

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2023, 00:35:30
  • Beylikdüzü-İstanbul

Çevrimiçi Samet Demir

bayadır yazmıyordum ama yönetime yazıklar olsun valerian ismeal kim ki Beşiktaşımıza layık gördüler geçen sene geldi yarım devre ne başardı ki sezona onunla devam ettik bizim göremediğimiz ne gördüler çıksın söylesinler ya  şu berbat sarışınlar bizden nasıl yukarıda olur aklım almıyor gram top oynamıyorlar bizim puan olarak üzerimizdeler ve 2 derbide de top oynamadık ismael ile şimdi yapılması gereken devre arası hocaya istediğini vermek wegho gidiyorsa aboudan iyisini devre arası almak zor o yüzden abou iyi olur nwakeme ve fernando ile nokta atışı isimler şart ceyhun kazancının da bir vasfı yok boşuna kulüpte yer işgal etmesin emrecan ve kerem atakana 4milyona yakın para verdik kimsenin göremediği ne gördüler anlayamıyorum umarım yükselişe geçeriz seri galibiyetler gelir

Kardeşim mevzu VI değil al Şenol Güneş geldi ne değişti. Yine herşey eski tas eski hamam. Ben VI gitmesini istemiyordum çünkü kim gelirse gelsin bu yönetim ile değişen çok birşey olmayacaktı. Ki şuan öylede duruyor. Güçlü bir yönetim olsa Şenol Güneş ilk 2 senesini bize tekrar yaşatabilirdi. Ama bu şartlarda çok zor.

Weghorst'un gol sevincini ve maç sonunu iyi izle. Şimdi sakin kafa insan daha iyi analiz ediyor. Maç anında tiyatro izlemişiz. Adam gol attı hiç bir oyuncu yanına gitmedi. Maç sonu teknik ekip ile vedalaştı. Şimdi yönetimin de bize şirin gözükecek açıklamalar yapıyor. Yok izin vermezsek gitmez diye. Adam gitti hatta hafta sonu derbide bile oynar. Bakalım haftasonu kadroda yeni forvetimiz olacak mı?

İşi uzatmadan Abuyu alırlarsa bir nebze içim soğur. Yoksa işler yönetim adına çok daha kötüye gidecek..

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Sinan23

Aboubakar inşallah gelir.

Gelmezse adı çıkanlardan andy delort super forvet. Hem havadan hem yerden.

Diğeri Paul Onuachu. 201 golcü istemiyorum.

10 numara için Aboubakar ile anlaşacak isim:

Çevrimiçi Samet Ç

Aboubakar inşallah gelir.

Gelmezse adı çıkanlardan andy delort super forvet. Hem havadan hem yerden.

Diğeri Paul Onuachu. 201 golcü istemiyorum.

10 numara için Aboubakar ile anlaşacak isim:

Paul Onuachu Allah korusun.

Çevrimdışı murat baltacı

Abou nwakame Fernando bu üçlü yada bu ayarda direk katkı yapacak oyuncular şart sais gitmek istiyorsa orayada Nelson tarzı hamleli defansı toparlayacak birini bulmalıyız saisin ismine yakışır bir katkısını göremedik daha. Gedsona yazık oluyor yanında atibanin eski hali olsa her takıma üstünlük sağlarız.

gs bu oyunla şampiyon falan olamaz fenerin düşmesi işimize geldi gs ile içerde oynayacağız fenerde son haftadan önce gs şampiyon yapmamak için elinden geleni yapar önemli olan bizim toparlanmamiz dele yerinede iyi bir oyun kurucu bulabilirsek şampiyonluk zor değil rakiplerin hali ortada.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Sol bek için transfer yapmışız sanırım.

https://www.transfermarkt.com.tr/gabriel-suazo/profil/spieler/385105

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Manchester United, Wout Weghorst'u kadrosuna katmak için anlaşma sağladı. Beşiktaş, yaklaşık 3 milyon euro kazanacak. (Fabrizio Romano)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2023, 21:29:23
  • Beylikdüzü-İstanbul
Beşiktaş'ta 6 yabancıyla yollar ayrılıyor.

Weghorst
Saiss
N'Koudou
Dele Alli
Masuaku
Montero (NTV Spor)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2023, 21:31:24
  • Beylikdüzü-İstanbul

Çevrimdışı aunt minnie

Abubakar haberleri taraftarın ağzına bal çalma amaçlı.Weghorst’a saçma sapan bir sözleşme imzalattırdılar bi taraflarında patladı,taraftara afyonu vermeye çalışıyorlar.

Weghorst gider,santrafor falan da alamazlar bunlar.Klüp her yıl defalarca transfer skandalı yaşıyoruz.Artık bıktırdı tepki falan da yok,yönetim taraftara dümdüz aptal muamelesi yapıyor

Çevrimiçi Samet Ç

Talisca'da gelse keşke eski topçuların dönüp dolaşıp tekrar gündeme gelmesini sevmiyorum ama bu ikisi çok farklı seviye bizim lig için.

Çevrimiçi Samet Demir

Abubakar haberleri taraftarın ağzına bal çalma amaçlı.Weghorst’a saçma sapan bir sözleşme imzalattırdılar bi taraflarında patladı,taraftara afyonu vermeye çalışıyorlar.

Weghorst gider,santrafor falan da alamazlar bunlar.Klüp her yıl defalarca transfer skandalı yaşıyoruz.Artık bıktırdı tepki falan da yok,yönetim taraftara dümdüz aptal muamelesi yapıyor
VI de gitti taraftar için tepki gösterecek kimse kalmadı.

Çevrimiçi tolga1903

Weghorst çok iyi futbolcu, bizde de iyi işler yaptı geldiğinden beri. Ancak tüm maçları 90 dakika izleyen biri olarak hiçbir zaman "işte bu" dedirtmedi bana weghorst. Bir kere boyu yüzünden çok yavaş kalıyor, boyuna oranla hava topu kazanma oranı da son derece düşüktü. Hem vi hem de geldikten sonra şenol güneş takımları ona sıkıştığı anda uzun vurdu, o ise kendisine gelen uzun topların bir çoğunda dokunamadı bile açar izler tekrar maçları inanmayan. (bu konuda hayatımda gördüğüm en kötü futbolcu batshuayi'dir, onunla kıyaslarsak baya iyi hava toplarında ama genel anlamda bence yetersizdi)

Weghorst takım için iyi bir bağlantı oyuncusu da olmadı hiçbir zaman, hücumda top tutamamamızın temel sebeplerinden birisi ghezzal'in yokluğu ise diğeri bu adamın bağlantı olamamasıydı bizde bile bu konuda yetersiz kalmışken merak ediyorum manu nasıl kullanacak onu (hoş o bağlantıyı kimle yapacak o da soru isareti ama adı geçen aboubakar mesela bu konunun uzmanıdır larin gökhan töre ile oynarken bile bir şekilde hazılardı onlara topu aldığında pozisyonu)

Ama weghorst'un bir konuda a clas olduğunu kabul edelim adam muhteşem bir ön alan prescisi. Batshuayi gibi 3 maç yapıp bırakmadı oynadığı her maç kasımpaşa maçı 96.dakikasi dahil adam bir kez vazgeçmedi bunu yapmaktan. İşte bu pres gücü ve ortalama üstü bitiriciliği de ona manu yolu açtı umarım orada da başarılı olur kendisi özel bi karakterdi. 

Çevrimiçi tolga1903

Aboubakar'a gelince. Para meseleleri yüzünden mi oynamadı cidden mi sakattı hala bilmiyoruz bir çoğu inanmıyor bu herife ben de inanmayan taraftayım ama her şey bir yana bu adamın bu ligde yarattığı etkiyi icardi bile yaratamaz. Evet bir sezonda çıkıp 30 gol atmaz ancak öyle kritik anlarda atıyor veya attırıyor ki cidden özel anlar için yaratılmış ya adam. Çıkıyor brezilya'ya karşı da atıyor fener'e deplasmanda da atıyor oyunun artık iyice sıkıştığı biz bunları açamayız dediğimiz bir anda(son sezonu kasımpaşa maçı ilk yarının son anlarında) adamın sanki içinden geçip arkadaşına da attırıyor.

Büyücü gibi cidden eğer gelir de sakatlık vs bahane etmez oynarsa varlığı şahsen weghorst'dan daha heyecan verici benim için ama istemeyene saygı duyarım ve haklıdır abou bizi yarı yolda bırakmıştır ve güvenilmez bir adamdır, yönetim getirecekse aynı kabusu tekrar yaşatmamak adına çok mantıklı bir sözleşme yapılmalıdır.

Çevrimdışı Necmi

Aboubakar'a gelince. Para meseleleri yüzünden mi oynamadı cidden mi sakattı hala bilmiyoruz bir çoğu inanmıyor bu herife ben de inanmayan taraftayım ama her şey bir yana bu adamın bu ligde yarattığı etkiyi icardi bile yaratamaz. Evet bir sezonda çıkıp 30 gol atmaz ancak öyle kritik anlarda atıyor veya attırıyor ki cidden özel anlar için yaratılmış ya adam. Çıkıyor brezilya'ya karşı da atıyor fener'e deplasmanda da atıyor oyunun artık iyice sıkıştığı biz bunları açamayız dediğimiz bir anda(son sezonu kasımpaşa maçı ilk yarının son anlarında) adamın sanki içinden geçip arkadaşına da attırıyor.

Büyücü gibi cidden eğer gelir de sakatlık vs bahane etmez oynarsa varlığı şahsen weghorst'dan daha heyecan verici benim için ama istemeyene saygı duyarım ve haklıdır abou bizi yarı yolda bırakmıştır ve güvenilmez bir adamdır, yönetim getirecekse aynı kabusu tekrar yaşatmamak adına çok mantıklı bir sözleşme yapılmalıdır.
valla iki kere geldi ikisindede şampiyonluğun baş mimarı oldu onun olayı gol atmak değil takımı başka bir hale getiriyor tek başına ateşliyor evet oynamadı ama arka planda hep liderlik yaptı takıma adam gibi sözleşme yapsalardıda oynatsalardı üçün beşin hesabını yapıp kendilerini uyanık sanıyor sonra bu duruma düşüyorlar sorarsan beşiktaşın kuruşunu harcatmamak için yapıyorlar ama borcu üç yılda üçe katladılar

Çevrimdışı murat baltacı

Weghorst iyi adam ama abou başka ne kadar son sezonunda bizi yalnız bırakmış olsada yönetiminde o süreci yanlış yönettiginin altını çizelim adamla saçma sapan bir anlaşma yapmışlar iş ortaya çıkmış adam diyelimki sözleşmesi uzamasın en azından kendi istediği şartlarda uzasın diye sakata yattı yönetim olarak görüşüp sen topunu oyna o anlaşma iptal şampiyon olalım istediğin şartlarda anlaşmayı yapalım deseler o iş o kadar çıkmaza girmez şampiyonluk riske atılmazdı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Mertin bu performansı ve abou işi heyecanlandırıyor beni seneler sonra atanla tutan işi tamam gibi hatta muleka cenk performansıda artar abou ile gedson gibi kalite bir orta sahamızda var yanına iyi bir orta saha aldikmi iyide bir kanat Şenol güneşte laz modunu açarsa işler değişir gs top oynamadan lider oldu fenerin defolari var loser moda geçtiler iyi takviyelerle üç beş maç aldikmi işler değişir.
BeŞiKtAşK

Etiketler: