2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1207080 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Leicester Fransa Ligue 1'den 17 milyona yeni bir stoper aldı. + Vestergaard Amartey Evans var. Çağlar'ı kiralarlar mı bize acaba? Kaan Koray falan bonservis ödemektense Çağlar'ın maaşı ödeyelim. Seneye sınır kalkar Çağlar da evine döner. Kaan alsak sınır kalkınca elde kalacak.
5 maçtır yedek ve sadece 1 kupa maçında oynadı. Bu transfer ile oynaması iyice zora girdi. Bir sezonluk alıp oynatsak mükemmel olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

5 maçtır yedek ve sadece 1 kupa maçında oynadı. Bu transfer ile oynaması iyice zora girdi. Bir sezonluk alıp oynatsak mükemmel olur.

Sözleşme uzatmadığı için oynatmıyorlar. Bu nedenle vermezler.

Çevrimdışı joseph35

ben de çok istemiştim ama seneye sözleşmesi bitiyormuş ve sözleşme imzalamadığı için oynatılmıyormuş. bir seneyi bizde kiralık geçirip seneye yaz bonservisi elinde yüklü kontrat kovalaması imkansız. kiralamazlar bir sene kadroda bulundururlar oynatmasalar bile.

Çevrimdışı aunt minnie

Şu Hien’i alabilseydik tam olarak Saiss’in alternatifi olacaktı.En çok konu kaçırdığımıza üzüldüm.

Çevrimdışı Doğukan E.

Ghezzal bugünkü antrenman fotolarındada gözükmüyor nereye kayboldu bu adam

Çevrimdışı ferdi1903

Kenan nasıl milli takıma girdi, nasıl bize transfer oldu ve hatta Schalke nasıl bu adamın transferine ikna oldu çözemedim; çok garip, gizemli birisi
Aynen bende cok kafa yordum bu olaya. Kenan futbol dışında cok karakterli iyi insan olabilir onu bilmiyorum. Ama bu adam nasil topcu olmus? Besiktas kim yakistirmis ise onu derhal kulüpden uzaklastirsinlar

Çevrimdışı levitate

Aynen bende cok kafa yordum bu olaya. Kenan futbol dışında cok karakterli iyi insan olabilir onu bilmiyorum. Ama bu adam nasil topcu olmus? Besiktas kim yakistirmis ise onu derhal kulüpden uzaklastirsinlar

euro 2020'de azerbaycan'da oynadığımız maçları başkan takip ediyordu, o zaman kenan bayağı süre alıyordu, iddia odur ki locada anç çok sinirlenip kazıklanmışız illa bunu alın diye ısrar ettiler falan diye sinirlenip azarlamış milleti

ama o zamanlar transfer için başkanın bizzat görüştüğü, ailesine ziyarete gidildiği haberleri yazılıyordu ilginç işler :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

şenol planının bir parçasıydı büyük ihtimal taraftar şenola tepki koyunca operasyon yarım kaldı başka açıklaması yok mümküm değil futbolun f sinden haberdar olan birinin onu alması şenol bizdeykende onun istediği oyuncuları alsaydık fena şapa otururduk neyseki onun sayesind renklilere girdi şenol istiyor diye astronomik rakamlara atladılar 😂 biz direkten döndük 🤣

Çevrimdışı beno1903

Depay geliyosa gelsin parası benim cebimden çıkmıyor borçlar öyle yada böyle siliniyor burası TR. Gelsinde kanattamı oynacayak nerde oynayacak orasını çözemedim

Çevrimiçi sefaköykartali

Reiss Nelson giriyorlar rotasyon için iyi olur, opsiyonu da düşük olursa Nkoudou yla dönüşümlü oynatırsın.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı savaş altay

Depay geliyosa gelsin parası benim cebimden çıkmıyor borçlar öyle yada böyle siliniyor burası TR. Gelsinde kanattamı oynacayak nerde oynayacak orasını çözemedim
Depay barça'da kalacağını twitter,'dan açıkladı.

Çevrimdışı savaş altay

şenol planının bir parçasıydı büyük ihtimal taraftar şenola tepki koyunca operasyon yarım kaldı başka açıklaması yok mümküm değil futbolun f sinden haberdar olan birinin onu alması şenol bizdeykende onun istediği oyuncuları alsaydık fena şapa otururduk neyseki onun sayesind renklilere girdi şenol istiyor diye astronomik rakamlara atladılar 😂 biz direkten döndük 🤣
Şenol'dan sonra kim olur verdi kenan'a peki..

Çevrimdışı savaş altay

Abi onlar iki maçta dağılır konya maçında bile Valencia kırmızı gördü diye bunalıma girdiler çevremde kaç tane fenerli varsa şike davasına kadar indiler yine hakemler bizi engelliyora bağladılar iki maç kaybetse sezonu kapatır jesusu yollar onlar halbuki geçen sene Trabzon'dan rahatça şampiyonluk alabilirlerdi.
Renkliler'in gözü korkmuş durumda. Şampiyon olduğumuz sezonlar gibi bir hava var züpper lig atmosferinde.

Çevrimdışı aunt minnie

Transfer yapmamanın bedeli ağır olacak.Sergen Yalçın’lı sezonun son maçları gibi bir durum yaşamamız çok olası

Çevrimdışı Nazım Ar

Transfer yapmamanın bedeli ağır olacak.Sergen Yalçın’lı sezonun son maçları gibi bir durum yaşamamız çok olası

Hangi mevkide?

Çevrimdışı underworld

Hangi mevkide?
Gereğinden fazla yapmak bence olumsuz anlamda bozacaktır.
1,5 kulvarda  oynayıversinler ( hatta rotasyonsuz).

Çevrimdışı Nazım Ar

Gereğinden fazla yapmak bence olumsuz anlamda bozacaktır.
1,5 kulvarda  oynayıversinler ( hatta rotasyonsuz).

Yani çok sıkışırsan Saiss yoksa Josef-Emrecan yaparsın yine oynarsın ligi bu kadar büyük görmeyelim lanet yerli kuralı var işte oynatamadıktan sonra Amartey alsan ne olur Denayer alsan ne olur? Wellinton var Berkay var.

Beni korkutan bekler sağ bekte hele kimse yok Rosier'den başka. Kalitesiz bile yok. Necipi oynatsak tandem bozuluyor, Atiba mı oynayacak orada? 

Çevrimiçi Savaş

Stoper almayacaklar sanırım. Kanat alıp kapatacağız.

Necip Welinton Emrecan falan götürücez bi şekil. Bazen 3'lüye döner Rosi - Saiss - Emrecan'da yaparız diye düşünüyor olabilirler.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kursad_Duran

Rosier sakatlanırsa bütün takimin dengesizi bozulur. Bu yüzden Tayfur Bingöl veya Kaan Ayhan’dan birisi kesin gelmesi gerekiyor. Rosier geldi geleli bir yedek alamadık. Şansımıza hiç sakatlanmadı ama gecen sene doğal olarak çok formsuz olduğu zamanlar.

Sol açık icin Paulinho bence en iyi alternatif. Genç ve potansiyelli oyuncu. Maliyeti düşük olur. Sonuçta mukavelesi seneye bitiyor ve sosyal medyada sıkıntılı açıklamar yaptı. Leverkusende çok az oynuyor.

Depay tabiki süper transfer olur ama bu yaşta CL oynamayan ve Türk bir takımı geleceğine inanmıyorum. Zaten Barcanin kadrosu ön tarafta dar. Bence kalır orda.

Etiketler: