2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208759 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sEuL

zararın nerrsinden dönersek kardır.

Katiliyorum, Ozzi'de oldugu gibi 10 sene beklemedik en azindan. Bonservissiz geldi sanirim, geldi begenmedik fazla bekletmetmeden gonderdik. Zorluk cikarmadigi icin kendisine tesekkurler, kendisine bundan sonraki spor yasaminda basarilar dileriz.   :bandit:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Az önce dinledim aynen bunları söyledi

Memphis Depay: "Weghorst'la görüşmedim. Beşiktaş'ı kimseye sormama gerek yok. Onlar Türkiye'nin en büyüğü. Çok havalı, still sahibi bir kulüp. O büyülü statta futbol oynamak için sabırsızlanıyorum."

(MARCA)

Çevrimdışı DieForYou1903

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Doğukan E.

Depayın imkanı yok gibi bence. Murat özen hiç bişey dedimi depayla ilgili?

Çevrimdışı Kursad_Duran

Biraz araştırdım. Depay Barcada şu an net 5 milyon EUR alıyor. Bu gece Chelseaye transferi olmazsa belki bir fırsat doğabilir ama yinede Barçada kalma ihtimali daha yüksek. 

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Depay'ın haftalık brüt ücreti 200b euro seviyesinde.
İspanya' da vergi oranı %45
Yıllık eline net geçen 5.5m euro seviyesinde. Eğer Barca oyuncuyu oynatmayacaksa ücretini yarı yarıya kırışabiliriz.

Peki gerek var mı, bence yok. Bir çöplüğe bir horoz yeter.
Chelsea' dan Kenedy çok daha net bir hedef olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Twitter ve instagram Depay konusunda yangın yeri olmuş. Come to besiktas akını başlamış yine.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

bir gün girmedik neler olmuş böyle kenan gitmiş Depay gelecek felan

Çevrimdışı aunt minnie

Defansta elle tutulur tek adam Saiss.O da sakatlanırsa Necip-Welinton oynayacağız.PTT stoperi Necip’i bile kesemiyor onu fasülyeden sayıyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

3-5 güne Depay alırız kapatırız transferi bence.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Defansta elle tutulur tek adam Saiss.O da sakatlanırsa Necip-Welinton oynayacağız.PTT stoperi Necip’i bile kesemiyor onu fasülyeden sayıyorum.

Kesinlikle.
Saiss'i yedekleyecek iyi bir stoper lazım. Türk falan olmasa da olur.

Çevrimdışı Talisca1903

kenan gayet güzel bir veda ile adam gibi ayrılmış yolu açık olsun istese yatarak parasını alırdı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kenan Karaman helal olsun!
Futbolculuğuna laf söyleyebiliriz ama adam gibi adam çıktı.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bir yerli savunma ve tayfuru alalım kapatalım, depay aşırı lüks kaçar

Çevrimiçi Necmi

Bir şey dememe gerek yok, kim bilir ne kadarını ödedik kalan maaşının
kalan maaşını va alacaklarını bırakmış bu arada ajax ın antrenmanını izledim ersin ne kurtarışlar yaptı öyle 😂😂😂

Çevrimiçi Necmi

Bir yerli savunma ve tayfuru alalım kapatalım, depay aşırı lüks kaçar
arada lüksde lazım
Fener şampiyonluk cepte sezonunu açtı bu senede gereğini yapmak lazım artık

Çevrimiçi levitate

depay igden bizi takiplemiş?
bipbipbupbup

Çevrimiçi NioHH

Bizi bulamadım ama bir sürü oyuncumuzu takibe almış yada önceden vardı. Cenk ten Atiba ya, Dele den Gedsona, Weghorstu saymıyorum bile

Çevrimdışı DieForYou1903

Beşiktaşın hesabı yok.

Atiba,Cenk,Dele,Wegorst takiplemiş bunları önceden mi yaptı yeni mi bakılamıyor mu ?
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı joseph35

Leicester Fransa Ligue 1'den 17 milyona yeni bir stoper aldı. + Vestergaard Amartey Evans var. Çağlar'ı kiralarlar mı bize acaba? Kaan Koray falan bonservis ödemektense Çağlar'ın maaşı ödeyelim. Seneye sınır kalkar Çağlar da evine döner. Kaan alsak sınır kalkınca elde kalacak.

düzeltme: seneye sözleşmesi bitiyormuş Çağlar'ın. Kiralamazlar o halde. Keşke sözleşmesi devam etse ve performans kaynaklı yedek bırakılma olsaydı. kiralardık o zaman.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2022, 23:50:18 joseph35 ]

Çevrimdışı murat baltacı

arada lüksde lazım
Fener şampiyonluk cepte sezonunu açtı bu senede gereğini yapmak lazım artık
Abi onlar iki maçta dağılır konya maçında bile Valencia kırmızı gördü diye bunalıma girdiler çevremde kaç tane fenerli varsa şike davasına kadar indiler yine hakemler bizi engelliyora bağladılar iki maç kaybetse sezonu kapatır jesusu yollar onlar halbuki geçen sene Trabzon'dan rahatça şampiyonluk alabilirlerdi.

BeŞiKtAşK

Etiketler: