2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208346 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

BEn bugün yatar diye bekliyordum bugünde yatırmadıkları için parayı bencede yattı. Acilen dersini verip emirhana gereken yapılmalı ana bu yönetimde o basiret varmı göreceğiz.
belki antrenmanda denemeye almışlardır.istemiyoruz vazgeçtik derseler bir yaptırımı var mı? antrenmanda sakatlansa veya başına bir iş gelse ne olur?
acaba bizimkiler pazarlıkla fiyatı mı düşürmeye çalışıyorlar?

Çevrimdışı Çağrı Öz

Emirhan kalırsa Fikret Orman Teali Cemiyeti:

4.5 iyi paraydı..

Çevrimiçi sefaköykartali

Hem skorer hem dikine gidebilen bir 8 ilaç olur. Oyuncu benzetmesi yapacaksam Sabitzer profili bizim kadromuza cuk oturur. Diğer 8 de Kerem Atakan olur zaten yerli.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2022, 21:56:32 sefaköykartali ]

Çevrimiçi annoca

BEn bugün yatar diye bekliyordum bugünde yatırmadıkları için parayı bencede yattı. Acilen dersini verip emirhana gereken yapılmalı ana bu yönetimde o basiret varmı göreceğiz.
ne dersi. çocuklar mavi tik istemiş küfür edilip gönderilmişler. altyapıda ilgi alaka yok ilgi sıfır. 1-2 ay önce emirhan italyada bireysel antrenman yaparken herkes helal olsun diyordu. oraya gidişi dönüşü konaklaması yemesi içmesi antrenörün fiyatı bunlar emirhanın aldığı parayla karşılanma ihtimali var mı. torino meselesi 1-2 haftalık mesele mi sence muhakkak öncesi vardır. çocuk bedava gitme ihtimali varken yinede kulübe para kazandırıyor. çocuk 1 milyon mu istedi 200-300 bin verilse seve seve imza atar. rıdvan boşuna mı kaçtı ersin niye hala bekliyor imza atmak için. gençlere bakış açısı değştirilmeli.

Çevrimdışı murat

ne dersi. çocuklar mavi tik istemiş küfür edilip gönderilmişler. altyapıda ilgi alaka yok ilgi sıfır. 1-2 ay önce emirhan italyada bireysel antrenman yaparken herkes helal olsun diyordu. oraya gidişi dönüşü konaklaması yemesi içmesi antrenörün fiyatı bunlar emirhanın aldığı parayla karşılanma ihtimali var mı. torino meselesi 1-2 haftalık mesele mi sence muhakkak öncesi vardır. çocuk bedava gitme ihtimali varken yinede kulübe para kazandırıyor. çocuk 1 milyon mu istedi 200-300 bin verilse seve seve imza atar. rıdvan boşuna mı kaçtı ersin niye hala bekliyor imza atmak için. gençlere bakış açısı değştirilmeli.
yönetim  felsefesini az  para üzerine kurmuş.başarısız transferlerin suçlusu da taraftar.başarısızlıkğın suçlusu hakemler.ekonomik suçlu eski başkan.futbolcular art niyetli paragöz.ben bunlar kadar iyi yönetim görmedim.bu kadar başarısızlık içinde sütten çıkmış ak kaşık.

Çevrimdışı BlackEagle16

belki antrenmanda denemeye almışlardır.istemiyoruz vazgeçtik derseler bir yaptırımı var mı? antrenmanda sakatlansa veya başına bir iş gelse ne olur?
acaba bizimkiler pazarlıkla fiyatı mı düşürmeye çalışıyorlar?
BUgün antrenman Emirhan bizim antrenmanda.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı murat

BUgün antrenman Emirhan bizim antrenmanda.
bizim antrenmandaysa neden antrenman yaptırıyorlar öyle veya böyle gitmiş parayı alana kadar antrenmana çıkarmamak lazım.yada git köşede düz koşu yap desinler.

Çevrimdışı Orhan_

Burnu iyi koku alan cursed vardı, o nereye kayboldu?

Forum adina hayirlisi oldu diyelim.

Çevrimdışı Orhan_

gerekirse vaz geçeceksin o beşiktaştan vaz geçmiş her zaman oynayacağı beşiktaş bulamaz ama biz çok emirhan buluruz kimler geldi kimler geçti büyük kulüpsen taviz vermeyeceksin torinonun verdiği parayı teklif etmişiz yinede torinoyu tercih etmiş demekki torinoyu bizden büyük görüyor hani sağlam bir takım istese çocuk haklı derimde beşiktaşa tercih ettiği takıma bak
Yönetim net hatalı bu konuda terettütüm yok ama bu emirhanı haklı yapmıyor beşiktaşa yanlış yaptı bedelini öder ödemelide başkaları bu hatayı yapmasın

Kenctemur var diyorlar. Alayindan iyiymis. Sozlesmesinde cikis maddesi de yokmus ama aldigi para cok astronomik. 6bin tl, yol yemek sigorta fitbolcuya ait.

Çevrimdışı Orhan_

yönetim  felsefesini az  para üzerine kurmuş.başarısız transferlerin suçlusu da taraftar.başarısızlıkğın suçlusu hakemler.ekonomik suçlu eski başkan.futbolcular art niyetli paragöz.ben bunlar kadar iyi yönetim görmedim.bu kadar başarısızlık içinde sütten çıkmış ak kaşık.
Ak kasik deyince aklima benzer bi hikaye geldi. Neyse...

Çevrimdışı Sezgin1903

U17 şampiyonluk maçlarını vermisti çok takip eden olmadı sanırım yarı final ve final olarak 2 maçı izledim TV de şunu soyleyim Berkay kenctemur fark yaratan ve köy siritmadan oynar o kadar yetenekli Berkay kampa gelecek denildiğinde ben o zanlettim ama vardar miş oda iyi ama Berkay kenctemur çok fark yaratır yine izlediğim demir ege tıknaz oda çok iyi gençlerimiz çok iyi menajer olaylarını halledersek 3-5 sene rahatız sonrası Avrupa yaparlar zaten.

Badra iyi demiştim sözleşme imzalanıyor muş tecrübe için kiralanabilir.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Masuaku hayirli olsun. Adriano gibi yardirmasi dilegiyle.

Çevrimiçi Samet Demir

Boşta olan orta saha oyuncuları

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Forumdan şutlandı. İyiydi de her geleni renkli sanması biraz sorun oldu kendisi için

Biraz abartiyordu renkli suclamasini ama iyi cocuktu. Beni de gsli olmakla itham etmislerdi mylife1903 ile. Hey gidi günler. Okuyorsa Gülhan'a buradan selamlar :)

Çevrimiçi sefaköykartali

Emirhan zaten yeni sözleşmesinde az para almıyordu. 4.5 milyon tl maaş aldığını söyleyen de var ayda 200 bin tl kazandığını söyleyen de var. 200-300 bin verilse imza atar diye bişey yok yani. Altyapıdaki diğer çocuklar, A Takıma çıkmadan önce çok az kazanıyor o ayrı bi mesele. Ama fesih bedelini koydurduğu sözleşmede maaşı düşük değilmiş. Yanlış anlaşılmasın,4.5 milyon tl çok para demiyorum, o piyasada saçmasapan adamlara milyonlarca Euro veriliyor haketmedikleri halde, Emirhan da daha fazlasını da hakedecek bir yetenek ama ekmek alacak parası yokmuş gibi gariban edebiyatı yapmaya da gerek yok.     
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2022, 23:21:54 sefaköykartali ]

Çevrimdışı doganay

Emirhan zaten yeni sözleşmesinde az para almıyordu. 4.5 milyon tl maaş aldığını söyleyen de var ayda 200 bin tl kazandığını söyleyen de var. 200-300 bin verilse imza atar diye bişey yok yani. Altyapıdaki diğer çocuklar, A Takıma çıkmadan önce çok az kazanıyor o ayrı bi mesele. Ama fesih bedelini koydurduğu sözleşmede maaşı düşük değilmiş. Yanlış anlaşılmasın,4.5 milyon tl çok para demiyorum, o piyasada saçmasapan adamlara milyonlarca Euro veriliyor haketmedikleri halde, Emirhan da daha fazlasını da hakedecek bir yetenek ama ekmek alacak parası yokmuş gibi gariban edebiyatı yapmaya da gerek yok.   
Aynen katılıyorum alt yapıya futbol oynamayı ogrensin diye giden coluk çocuğa kaç para odenecekti. Benimde tanidklarim var çocuklarini akademiye gönderiyorlar  birde üstüne kendileri para ödüyor. Futboldan çocuk yaşta para kazanılmıyor.
Gerçekten yeteneği olduğunu gösterince A takıma yükselerek pro sözleşme yapılıyor ve iyi para kazanmaya başlıyorlar.
Emirhan'a da yeni sözleşme yapıldı aldığı paradan memnun olmuş demekki imzaladı.
Burdaki hata yönetimin bukadar düşük rakamlı serbest kalma maddesini kabul etmesi.

Çevrimdışı TURKahvesi

Masuaku hayırlı olsun (diğer buram buram kalite kokan transferlerimiz de dahil)
yalnız bir şey diyeyim Masuaku bana göre sağlam yerinde transfer
defalarca youtube'dan izliyorum sol bekimizi içimden diyorum her izlediğimde pozisyon alışını driplinglerini topla çıkışlarını bu oyuncuyu oyun stili olarak geçmişte bir sol kanat oyuncusuna benzetiyordum az düşün çok düşün derken sonunda buldum Santiago Solari Arjantinli sol kanat oyuncusu 20 sene önceki efsane oyuncularından
tekrardan hayırlı olsun ligde fark yaratacaktır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

Muleka, Atiba, Nkoudou, Masuaku, Cisse, Gedson, Rosier ile 7 siyahi futbolcumuz oldu. Gelselerdi Keny ve Cabral da siyahilerdi. Kısmet olmadı ama Bazoer de öyle. fb seviyor diye mi abarttık acaba bu sene:)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı XiaoHan

Yönetimden hiç umudum olmasada bozuk saat bile en nihayetinde 2 kere doğruyu gösterir madem 8 alınacak gitsinler antalyaspordan fernandoyu alsınlar geçen sene baya ilgilenilmişti zaten macera aramasınlar.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi Necmi

U17 şampiyonluk maçlarını vermisti çok takip eden olmadı sanırım yarı final ve final olarak 2 maçı izledim TV de şunu soyleyim Berkay kenctemur fark yaratan ve köy siritmadan oynar o kadar yetenekli Berkay kampa gelecek denildiğinde ben o zanlettim ama vardar miş oda iyi ama Berkay kenctemur çok fark yaratır yine izlediğim demir ege tıknaz oda çok iyi gençlerimiz çok iyi menajer olaylarını halledersek 3-5 sene rahatız sonrası Avrupa yaparlar zaten.

Badra iyi demiştim sözleşme imzalanıyor muş tecrübe için kiralanabilir.
bu yaz turnuvada değilmiydi yurt dışında

Çevrimdışı murat baltacı

Yav bizim yönetim vallaha adam olmaz nkoudu geldiğinden beri ne oynadı ne katkı verdide bu senede kalıyor keny anlamışsın yatırımlık oyuncu al yedekte geliştir yada kiraya ver gelişsin nkoudu iki maç oynayacak diye takımda tutulmamalı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Talisca1903

Etiketler: