2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1217725 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu anda en az 2 orta saha transferi gerekiyor bize. Ama biz almayız tabiki de.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Abi her harekete faul çalıyor. O kadar hazırlık maçı izledik bir tek mainz maçı hakemi biraz sıkıntılıydı geldik yine bu allahın belası adamları izliyoruz ne futbol cahili iğrenç hakem şu ligin hakemleri ya

Çevrimdışı murat baltacı

Ersin bir sal bizi be kardeşim sakat numarası falan yap yada sende kafileyi katıl avrupaya koş
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Sinan23

4 ilk 11 adam lazım. 2 de yedek.

Çevrimiçi Mehmet57

Kartal’i begenmedim. Bu gosterdikleri ile Besiktas’da bir geleceginin oldugunu dusunmuyorum.

Takima en az 2 tane orta saha lazim. Iyi bir 6, iyi bir 8.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ciddi ve sağlam bir ekibe karşı oynuyoruz. Genel olarak takımı beğendim ben.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

Salih ve Kartal birlikte oynamaz.

Çevrimdışı murat baltacı

Kartal çok ağır ve ürkek bu yaşta depar atıp gidemedi sağdan Ümraniye'de devam etsin bir sene daha süper ligde daha iyi gözlemleriz. 

Adamların stoperi her topa hamle yapıyor bizimkiler bulamadı şöyle stoper Allah'ın imtahani gibi Necip wenilton montero izliyoruz
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Kartal’i begenmedim. Bu gosterdikleri ile Besiktas’da bir geleceginin oldugunu dusunmuyorum.

Takima en az 2 tane orta saha lazim. Iyi bir 6, iyi bir 8.
Evet Kartal şu an bizim seviyemizde gözükmüyor malesef.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı murat baltacı

Bu hakemlere devrim değil dinamit koymak lazım isimler değişiyor yönetim aynı adam weghorstu her pozisyonda toplue topsuze indiriyor hakeme hala weghorstu uyarma derdinde yeter kardeşim oynat şu oyunu zaten fazlasıyla duruyor oyun sende zaman geçirmek için elinden geleni yapıyorsun bizim lige üst ligden gelen yabancılar hakemleri çözene kadar iki sene geçiyor
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sEuL

4 ilk 11 adam lazım. 2 de yedek.
Sol kanat bek’i bekliyoruz zaten, stoperde alinacak, Kartal ile olmaz maalesef belki rotasyonda olur ama ilk 11 cok zor, oraya bir oyuncu alinir mi bilemiyorum. Ismail Yuksek gibi sapkadan tavsan cikar mi diye bekliyordum Kartal - Abdullah Aydin ikilisinden ama olmayacak gibi. 2 transfer garanti gibi (baskan kendi acikladi). Gerisi firsat transferi denen transferimsi seyden belki olur.

Çevrimdışı KadirA

Oynanan futbol fena değil. Wolves daha ciddi bir rakipti, ilk 25 dk onlara karşı olan futbolumuz daha iyiydi.

Kartalı çok merak ediyordum. Yeteneği var ama özgüveni eksik. Oynadıkça iyi bir alternatif olur. Ayrıca Oğuzhan için kim ne düşünüyor bilmiyorum ama, pır pır teknik bir oyuncu, savunmasını da bir tık ilerletirse Umuttan çok çok faydalı olur.

Ersin yine sabote etti takımı. Emre alır formayı. Normal gol ye canımı ye, ama her maç böyle 4.lig kalecisi gibi de gol yeme yahu.

Çevrimdışı murat baltacı

Takım fena değil rakip çok sert oynuyor hoca kartal yerine Emirhan ersin yerine Emre wenilton yerine Emrecan koysa hem geriden oyun kurar hem orta sahada karşılık verebiliriz.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi gokhans

Oğuzhan hiç sırıtmadı maşallah.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Şu anda en az 2 orta saha transferi gerekiyor bize. Ama biz almayız tabiki de.
bize acil kaleci lazım

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kartal için oluşan beklentiyi çok anlamıyorum.
Kartalın biraz press altinda, o baskıdan çıkabilecek yeteneği yok. Sprint ile hizlanarak da çıkamaz. Fiziği ise yetersiz.

Baskı yokken stoperlerin arasına girip oyun yonlendirir,  iyi uzun top atar, duran top kullanır. Gecen sene Umraniyede genelde böyleydi.

Çevrimdışı sEuL

Bu hakemlere devrim değil dinamit koymak lazım isimler değişiyor yönetim aynı adam weghorstu her pozisyonda toplue topsuze indiriyor hakeme hala weghorstu uyarma derdinde yeter kardeşim oynat şu oyunu zaten fazlasıyla duruyor oyun sende zaman geçirmek için elinden geleni yapıyorsun bizim lige üst ligden gelen yabancılar hakemleri çözene kadar iki sene geçiyor
Aynen, adamin sahada otoritesi yok bir kere. Kimse takmiyor, en bastan kartlarini cikarsa bu kadar sertlikte olmayacak. Avantaj oynatmasinida bilmiyor, nasil gececek butun sezon bunlarla

Çevrimiçi Necmi

Oynanan futbol fena değil. Wolves daha ciddi bir rakipti, ilk 25 dk onlara karşı olan futbolumuz daha iyiydi.

Kartalı çok merak ediyordum. Yeteneği var ama özgüveni eksik. Oynadıkça iyi bir alternatif olur. Ayrıca Oğuzhan için kim ne düşünüyor bilmiyorum ama, pır pır teknik bir oyuncu, savunmasını da bir tık ilerletirse Umuttan çok çok faydalı olur.

Ersin yine sabote etti takımı. Emre alır formayı. Normal gol ye canımı ye, ama her maç böyle 4.lig kalecisi gibi de gol yeme yahu.
kaleci değilki ne yapsın suç onda değil onu beşiktaşın kalesine koyanda

Çevrimdışı levitate

ersin elini kaldırsa topu tutarmış :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Oğuzhan hiç sırıtmadı maşallah.
Kademe anlayisi pek yok, arkasina kolay adam kaciriyor, topla basit oynamayida sevmiyor pek. Ciddi bir rakibe karsi oynuyoruz ve ilk kez bek olarak deneniyor. Umut’a nazaran baya iyi, sacma pas hatalari yok, diri ve hizli gorunuyor. Umarim kendisinden iyi bir bek alternatifi cikarabiliriz.

Çevrimiçi Necmi

Koşuyor ama boşa topu kurtarmak için hamle bile yapmıyor sadece girişini izliyor

Çevrimdışı Sezgin1903

Kartal zaten yavaş adam Beşiktaş seviyesinde değil malesef kartalı çıkar aynı pozisyonda Delibaş oynat bak nasıl oynuyor ghezal gününde olmamasına rağmen atakların çoğu oradan çünkü yeri orası takım weghorst u nasıl topla bulusturacagini cozememis daha kenardan ortalarda ya weli yada muleka wout dan önde olduğu için onlar vuruyor Oğuzhan Akgün evet potansiyel var ama işine saygın Yok bağcıklarını bile bağlamadan oynuyorsun bu gençlerin kafasına yazık

Çevrimiçi Necmi

ersin elini kaldırsa topu tutarmış :D
hiç kaldırmıyorki havadan gelen bütün toplarda böyle daha öncede söyledim bunu ben sadece seyrediyor kaleyi tutarsa gol oluyor

Etiketler: