2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1223468 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

şu anda beş veren götürür 1500 dakika oynarsa 20 m ye çıkacakmış

Arda eminim ciddiye bile almaz Torino'nun teklifini. Altyapıda napıyorlarsa bu çocuklara hepsi Beşiktaş'tan ayrılmaya can atıyor. Hepsi Beşiktaş düşmanı menajerlerin elinde.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı 38life

Çebi'yi tanıyan ve burayı okuyan biri varsa iletsin. Yarından itibaren Çebi mecbur kalmadıkça sokağa çıkmasın.

Çevrimdışı XiaoHan

Ortalık karıştığında klasik transfer ile ayıp örtüp taraftarın gazını alıp ortalığı süt limana çevirme hamlesi yakındır.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi Samet Demir

Biraz umudum vardı. Ne umut kaldı nede keyif

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle16

şu anda beş veren götürür 1500 dakika oynarsa 20 m ye çıkacakmış
Züğürt tesellisi gelen parayı Arda’ya mı bassak !
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Necmi

Asgari ücret verselermiş.şaşırmadım hiç.
asgari ücret verilirmi zırt pırt artıyor kulübümü batıracaksın üç yıl sonra asgari üçret olacak 20 binlira 😳

Çevrimiçi annoca

Yazıklar olsun. Bu olay baş götürür.

Çevrimiçi levitate

twitter'da sövüldükçe her dakika pay artıyor, 15 diye başladı 30 oldu şimdi
bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

Ortalık karıştığında klasik transfer ile ayıp örtüp taraftarın gazını alıp ortalığı süt limana çevirme hamlesi yakındır.
Bu gerçekleşirse hiç bir hamle bunları kurtaramaz abi en büyük destekçileriydim çok ümitliydim bu yönetimden borçlar konusunda yönetim konusunda. Ama bu hamleyi yönetim yöneten biri yapmazzz bu hatayı abi !

Çevrimiçi Necmi

zaten yarın için bir transfer haberi bekleniyordu maç var diye pazartesine kayar diye düşünmüşdüm
Şimdi maçı kazanmak yönetim için şart oldu

Çevrimdışı BlackEagle16

Biraz umudum vardı. Ne umut kaldı nede keyif

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Al benden de o kadar

Çevrimdışı bjkozy

Bari 1 sezon dogru durust izleseydik su cocugu satilmadan.

Çevrimdışı caner.eryigit

Vah Beşiktaşım vah.
Daha neler duyacağız ne rezillikler.

Çevrimdışı Savaş

Yarın sezonun açılışı yönetimin kapanışı olabilir.

Çok ters zamana geldiler. Kaos var yarın.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sefaköykartali

4.5 a Emirhanı serbest bırakacak sözleşmeyi kim, hangi akıl, hangi fikir imzaladıysa Ajdin Hasic' ı elinden kaçıran dinamo personeli gibi yaka paça gönderilsin.

Çevrimdışı BlackEagle16

Yarın sezonun açılışı yönetimin kapanışı olabilir.

Çok ters zamana geldiler. Kaos var yarın.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın tribünlerde hiç istedikleri rüzgar esmeye bilir gerçekten çok ters bir zamana geldi.

Çevrimiçi annoca

Yönetim gitsin﹗ sesleri şimdiden kulağımda hele ki birde kötü oyun gelirse vay halimize. Yönetimi takdir ediyordum şu gençleri idare etme konusunda resmen batırdılar.

Çevrimdışı BlackEagle16

Kim ne derse desin Fikret orman bu klübü marka seviyesi en yüksek zamanlarını yaşattı şimdi ise orlardan çokkk uzaktayız.

Çevrimiçi Necmi

Arda eminim ciddiye bile almaz Torino'nun teklifini. Altyapıda napıyorlarsa bu çocuklara hepsi Beşiktaş'tan ayrılmaya can atıyor. Hepsi Beşiktaş düşmanı menajerlerin elinde.
iki senedir yönetim eleştirirken herkes karşımda duruyordu oyuncular kaçıyor diye iki sene önce söyledim millet güldü ben eleştirirken beni fikretci yapanlara müstahaktır bunlar beşiktaşa yazık oluyor ama burdaki birçok insan hak etti bunları daha geldikleri an olacakları gördüm kendilerini menejerlere düşman ediyorlar bedeli ağır olacak dedim nitekim para eden bütün oyuncuları bedava kopardılar elimizden para etmeyenleride kontratları bitene kadar tuttular bize maaşları ödettiler
Lafa gelince beşiktaşın bir kuruşunu sokağa atmıyorlar
Ben bunları şimdi söylemiyorum iki sene önce söyledim bütün forum şahit

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Gün geçmiyor ki şu koca çınarda bambaşka bir rezillik yaşanmasın.
Muhtar olamayacak adamlar şu kulübe başkan oluyor.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Mevcut durumu ihmal zannedenler var ama iş öyle değil. Oyuncunun maaşı düşük olsun diye serbest kalma maddesini düşük tutmuşlar. Daha yüksek bir serbest kalma maddesi daha yüksek bir maaş demek. İki taraf da risk aldı ama kazançlı olan oyuncu oldu.

Tacirlikte basiretli olmayı arar kanun. İyi bir tacir öngörülü olmalıdır. Günü kurtarma adına böyle riskler alınmamalıydı.

Çevrimdışı BlackEagle16

iki senedir yönetim eleştirirken herkes karşımda duruyordu oyuncular kaçıyor diye iki sene önce söyledim millet güldü ben eleştirirken beni fikretci yapanlara müstahaktır bunlar beşiktaşa yazık oluyor ama burdaki birçok insan hak etti bunları daha geldikleri an olacakları gördüm kendilerini menejerlere düşman ediyorlar bedeli ağır olacak dedim nitekim para eden bütün oyuncuları bedava kopardılar elimizden para etmeyenleride kontratları bitene kadar tuttular bize maaşları ödettiler
Lafa gelince beşiktaşın bir kuruşunu sokağa atmıyorlar
Ben bunları şimdi söylemiyorum iki sene önce söyledim bütün forum şahit
Ne yakan söyleyim haklısın abi o zamanlar yazmıyordum okuyordum ve çokta kızıyordum sana bu yönetim iyi işler yapıyor diyordum. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.!

Çevrimdışı kahyaoglueren

Rezalet kere rezalet. Bakalım suçu kime yıkacaklar bu sefer. Her seferinde buldular birilerini.

Yarin kaos olmaz tribünde. Çünkü biletl fiyatları hazırlık maçına göre o kadae fazla ki 2000 bilet satılmış.
Buradan bile gelir elde edemiyorlar. Geçen sene de bilet politikasi aşırı yanlışti. Milyonlar kaybettik.

Çevrimdışı BlackEagle16

Mevcut durumu ihmal zannedenler var ama iş öyle değil. Oyuncunun maaşı düşük olsun diye serbest kalma maddesini düşük tutmuşlar. Daha yüksek bir serbest kalma maddesi daha yüksek bir maaş demek. İki taraf da risk aldı ama kazançlı olan oyuncu oldu.

Tacirlikte basiretli olmayı arar kanun. İyi bir tacir öngörülü olmalıdır. Günü kurtarma adına böyle riskler alınmamalıydı.
İşin sonunda günüde kaybettik geleceğide!

Etiketler: