2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1223472 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Salih orta sahada olmuyorsa 3-4-1-2 de salih-gedson ile nasıl çıkıyorduk ? Buraya ekstra emirhanda ekleniyor şimdi  :alala: İsimlere çok takılmamak lazım souza dönene kadar necip,atiba,kartal var hoca kesin bir 6 numara ile çıkmak isterse bunları kullanır önüne gedson,emirhan(salih) yapar.Muleka o işi göremezse cenk tosun var.Hasic,Boyd,N'koudou var takımda bunlar gönderilip bir kanat daha alınabilir.Ben çok bir şey deyişeceğini düşünmüyorum açıkcası sistem değişmeyle mantalite değişmez yine yarın dan dun topa vuran topun peşinde koşan bir Beşiktaş göreceğiz.Set hücumu,pas oyunu organize bir şeyler göremeyeceğiz hocanın oyun mantalitesin de bu yok çünkü.
3-4-1-2'de de olmuyor Salih zaten oraya net transfer lazım stopere adam lazım sola adam lazım yani öyle 2 santrafor almayla transferlerin hepsi kampa yetişmiş olmuyor. Ayrıca hoca öyle her topa dan dun vurun demiyordur o durum senin kalite yetersizliğinden yaşanan olay stoperin baskı yiyor oyun kurma becerisi olmadığından ileri vuruyor orta sahada Gedson'un öyle bir meziyeti yok daha çok driblingle çıkmayı tercih ediyor Salih desen ağırlığından kaybediyor bekinin biri hiç oyunda yok zaten diğeri de driblingle iş yapan adam sorunlar bunlar.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2022, 16:36:54 Samet Ç ]

Çevrimdışı DieForYou1903

3-4-1-2'de de olmuyor Salih zaten oraya net transfer lazım stopere adam lazım sola adam lazım yani öyle 2 santrafor almayla transferlerin hepsi kampa yetişmiş olmuyor. Ayrıca hoca öyle her topa dan dun vurun demiyordur o durum senin kalite yetersizliğinden yaşanan olay stoperin baskı yiyor oyun kurma becerisi olmadığından ileri vuruyor orta sahada Gedson'un öyle bir meziyeti yok daha çok driblingle çıkmayı tercih ediyor Salih desen ağırlığından kaybediyor bekinin biri hiç oyunda yok zaten diğeri de driblingle iş yapan adam sorunlar bunlar.

Ben orta sahaya bir transfer beklemiyorum

6 Numara

Souza
Atiba
Necip
Kartal

8 Numara

Gedson
Emirhan
Salih
Emirhan Delibaş

Kanatta beklemiyorum en azından eldekiler elden çıkmadan

Sağ Kanat

Ghezzal
Hasic
Boyd
Kenan

Sol kanat

N'koudou
Cenk
Oğuzhan Akgün
Muleka

Stoper beklemiyorum 

Sağ stoper

Welinton
Necip
Berkay
Serdar (?)

Sol stoper

Saiss
Montero
Emrecan

Sol bek kesin gelir gelmeli ama.

Umut

Bu arada hocanın oyun tarzı o diğer takımlarda oynattığı futbol hep buydu.Bizim stoperler ile filan alakası yok yani yarın 4-3-3 oynayınca pas oyunu,set hücumu filan beklemiyor bizi dan dun uzaklaştırmalar görücez.Bireysel beceriler ile bir şey yaparsak yaparız.

Barnsley stoperler yetersiz değil herhalde burda da dan dun vuruyorlar ?

[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2022, 16:58:55 DieForYou1903 ]
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Orhan_

josef dönene kadar şunu yapsak nasıl olur

emre

rosier welinton emrecan umut

saiss(kartal)

ghezzal emirhan gedson  Cenk(muleka)

weghorst

Valla oluru olmazı bilene sormak lazım da ne oynarsak oynayalım sol bekte Umut içime sinmiyor, en azından 11 oyuncusu olarak. Kanatlarda oyun kurabilecek özellikte bir adam olması elimizi çok rahatlatır. Ben o yüzden Rosier tipinde değilde Adriano tipinde potansiyel birini isterim. Bilmem hatırlar mısınız Adriano baskı yediğimizde çok güzel paralel toplar atıp takım üzerinden yük alırdı. Takımın işini kolaylaştırırdı. He öyle bir adam bulacaksın da paran yetecek de burayı tercih edecek de vs. vs. gibi şeyler de var tabi.

Çevrimdışı Savaş

Bana şu diziliş ve kadro yeter aslında. Josef dönünce bakarız artık yabancı olayına.

Çevrimiçi Samet Demir

Her maç 3 gol yer bu takım
Salih yerine ciğersiz bir 8 numara ile çok can yakar. Weli yerine sais. Solada emrecan olsa kağıt üzerinde iyi olur gibi.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle16

Bana şu diziliş ve kadro yeter aslında. Josef dönünce bakarız artık yabancı olayına.

Gerçekten güzel bir diziliş olmuş.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı murat baltacı

Ben bazoer tarzı gerektiğinde altı numara oynayacak bir stoper şart diyorum sistem falan değil Emrecan geçen sezon kaç maç kaçırmış sais hazırlık kampı yapamadı elimizde olan iki stoperde risk var hadi sakatlık olmadı cezalı olsalar wenilton necip oynayacak olmaz senelerdir olmuyor görüyoruz deniyoruz en yakın örneğini geçen sezon gördük elek oldu defans şimdi josefde yokken bir stoper daha almamız lazım.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi tolga1903

4'lüye falan dönmez bu adam. Geçen sene de sıkışıktığı anlarda 4'lüye döndü maç içinde ama temel felsefesi bu ve bundan tamamen vazgeçmesini kimse beklemesin kaldı ki 4'lüde şu an elinde sağ bek yedeği yok defansif orta saha yok sol bek komple yok bana göre, sol kenar nkudu var kronik sakat ve orada muleka ne verir belirsiz, ofansif orta sahada ghezzal'ın verimsiz olduğu ortada ve ghezzal sağa geçtiğinde onun da yedeği yok şu an için bu takım 3'lüye göre dizayn edilmis durumda muhabirlerin gaz alma çabası biraz bu çıkan haberler.

Çevrimiçi Necmi

Twitter çok eğlenceli. Kendini kanaat önderi gibi görenler, birbirlerine laf çakanlar, kavga edenler, böğürenler, tehdit edenler. Bi rant dönüyor olsa gerek yoksa bu kadar mesai harcanacak şey değil.
bülent usluyu birkaç kez izleyeyim dedim upuzun program yapıyor başında birilerine gömüyor bir sürü goy goy yapıyor mutlaka iyi birşeyler veriyorlardır ama izleyecek sabrın olursa
Bu işi yapacaklarsa daha profesyonel yapsınlar kimse aralarındaki sorunu merak etmiyorki ekran başındamı çözeceklerini sanıyorlar dertleri birbirlerini hedef göstermek sıkıyorlar insanları herkesin bir sıkıntısı var zaten birde onlarınkinimi taşısın onları takip edip pirim kastırmalarını sağlamaya hiç gerek yok

Çevrimdışı KadirA

4 3 3 şuanki kadroya en uygun diziliş.

Saiss sag stoper olabilirse, Emrecan ile ikili, yoksa Welinton Saiss yapılır. 3lü de oynasak 4lü de oynasak sağ stoper ve sol bek ihtiyaç. Sol stoperler takımın en iyi 3 stoperi; Saiss, Montero, Emrecan. Josef gelene kadar ortasaha Gedson-Emirhan-Salih olur. 4 lüye dönünce de pek bişey kazanmıyoruz aslında. Sadece sol bekte yoklukta oynayabilecek bir Umut kazanıyoruz, ortasahada da bir türk oyuncuya yer açılmış oluyor. Muleka sol açık pozisyonunda oynamaz, işeri 3lü maç içinde değişir, başka bir deyişle 4312 ye döner. Aslında bu 3 lü ortasahayı GS çok oynamaya çalıştı, ama beceremediler çünkü ellerinde tempolu oyuncuları yoktu. Bizde Gedson, Josef, Salih, Atiba, Emirhan, hepsi temposu yüksek oyuncular. GS oynayamadı, Berkanla, Taylanla, Cıcaldauyla. Bizim kadro oynar. Salih bile onların elindeki oyunculardan daha tempolu.

Emre
Rosier - Sağ Stoper - Saiss - Sol bek
Salih-Gedson-Emirhan
Ghezzal - Weghorst - Muleka

Çevrimiçi sefaköykartali

Beşiktaş isterse 10-0-0 oynasın stoper almalıdır, sol kanat ve sol bek almalıdır. Nkoudou, Boyd, Welinton ve Montero yu yollamalıdır. 433 oynayacaksa orta saha da almalıdır.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2022, 18:13:04 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Samet Ç

En kötü bir sağ stoper birde btb lazım sol kanat bekten sonra 3-4-3'e dönüyorsa Keny'e gerek kalmadı orta saha daha elzem.

Çevrimdışı DieForYou1903

[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2022, 18:49:38 DieForYou1903 ]
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1553040039315210240

Doğru isim iyi transfer olur.
Fiyatıda epey makul. Sağlık raporları iyi ise gelir inşallah

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Ben orta sahaya bir transfer beklemiyorum

6 Numara

Souza
Atiba
Necip
Kartal

8 Numara

Gedson
Emirhan
Salih
Emirhan Delibaş

Kanatta beklemiyorum en azından eldekiler elden çıkmadan

Sağ Kanat

Ghezzal
Hasic
Boyd
Kenan

Sol kanat

N'koudou
Cenk
Oğuzhan Akgün
Muleka

Stoper beklemiyorum 

Sağ stoper

Welinton
Necip
Berkay
Serdar (?)

Sol stoper

Saiss
Montero
Emrecan

Sol bek kesin gelir gelmeli ama.

Umut

Bu arada hocanın oyun tarzı o diğer takımlarda oynattığı futbol hep buydu.Bizim stoperler ile filan alakası yok yani yarın 4-3-3 oynayınca pas oyunu,set hücumu filan beklemiyor bizi dan dun uzaklaştırmalar görücez.Bireysel beceriler ile bir şey yaparsak yaparız.

Barnsley stoperler yetersiz değil herhalde burda da dan dun vuruyorlar ?

lask'ta 3-4-3 ile topa sahip olarak kazandığı birçok maçı var gelmişin Psv maçını örnek gösteriyorsun ne yapacak Psv'ye karşı köy takımı ile %60-65 topa sahip mi olacak? Championship'te takımların çoğunluğu o tip oynuyor zaten.

Lask gibi köy takımı ile normal sezonda net topa sahip olarak oynadığı maçlar;

Admira 0-1 Lask Topla Oynama 36-64

Lask 1-1 Tirol Topla Oynama 64-36

Sturm Graz 0-2 Lask Topla Oynama 39-61

Lask 7-2 Matterbursg Topla Oynama 61-39

Altach 0-1 Lask Topla Oynama 37-63

Lask 2-0 Austira Wien Topla Oynama 59-41

Lask 1-0 Admira Topla Oynama 65-35

Tirol 0-2 Lask Topla Oynama 37-63

Lask 0-4 Rapid Wien Topla Oynama 58-42

Lask 3-3 Sturm Graz Topla Oynama 71-29

Lask 4-1 Pölten Topla Oynama 58-42

Lask 5-1 Hartberg Topla Oynama 73-27

Bunlarda net olmasada topa sahip olmada üstün olduğu maçlar;

Pölten 0-3 Lask Topla Oynama 45-55

Hartberg 1-2 Lask Topla Oynama 44-56

Ligin normal sezonunda zaten 22 maç oynanıyor ikisi Salzburg'la normal sezonda topa sahip olarak oynadığı 14 maçta 11 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet almış bu da 2.33 puan ortalaması yapar ve dediğim gibi Lask köy takımıydı hücum hattındaki Tetteh şu anda Adana'da Fraiser İtalya Serie C'de Klauss Belçika'da orta sıra takımında oynuyor.

[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2022, 19:51:26 Samet Ç ]

Çevrimdışı celiker1

Fiyatıda epey makul. Sağlık raporları iyi ise gelir inşallah

Evvelki sene ameliyat olmuş ve geçen sene oynamış.Sakatlık sorunu olmazsa iyi oyuncu gerçekten.Bizim N'Kodou nun hücumcu bek versiyonu😀"İyi oyuncu ama çok maç kaçırıyor" gibi
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2022, 19:14:17 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Victor Guzman'ı ve Arthur Masuaku'yu alırsak Josef'in yokluğunda Saiss'i eski mevkii olan öne atıp

Rosier        Guzman        Emrecan     Masuaku

Gedson            Saiss          Emirhan

Ghazzal              Weghorts       Muleka

sahaya çikarım.Kağıt üzerinde güzel duruyor.Emrecan aksamazsa öyle devam eder,aksarsa Josef dönümce yerine geçer,Saiss'i Emrecan'ın yerine atarım.Yerli oyuncu açmak içinde Muleka-Cenk,Rosier-Kenan veya Oğuzhan alternatiflerini kullanırım
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2022, 19:34:20 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Sakatlık geçmişi.

Bana sanki Josef'in diz sakatlığını yaşamış gibi geliyor.Dinlendirerek devsm etmişler hep ve en sonunda ameliyat kararı almışlar sanki
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Bana sanki Josef'in diz sakatlığını yaşamış gibi geliyor.Dinlendirerek devsm etmişler hep ve en sonunda ameliyat kararı almışlar sanki
1 seneden beri de başka bir sakatlık yaşamaması güzel

Çevrimdışı celiker1

1 seneden beri de başka bir sakatlık yaşamaması güzel

O zaten tav ediyor insanı🤟 Mart-Nisan aylarında en yüksek tempo denilebilecek Chalsae,Totttenham maçları var
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

1-2 nokta atışı transfer ile 4-3-3 oynamak için çok güzel kadromuz var.Ah be Valerien hocam gel oynat şu takımı 4-3-3.Tamam 3-4-3 uzmanlık alanın ama hem elimizdeki oyuncuların özelliğinden hemde yerli kuralı yüzünden senin oynatmak istediğin 3-4-3 için yeterli oyuncu kadromuz yok maalesef. Yine ön alanda presini muhakkak yap ama maç içinde ara ara pas oyunu,ara ara uzun oynat şu takıma.Bir kanat bekin çıkarken bir kanat bekini geride bîrakıp yine üçlü kal ama muhtemel Josef(Saiss)-Gedson-Emirhan orta sahası ile orta alan üstünlüğünü rakibe bırakma.
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: