2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1220655 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

Sampdoria ile oynayacağımız hazırlık maçının daha belirleyici ve yok gösterici olacağını düşünüyorum taraftarımız önünde en azından 1-2 günlük istirahat sonrası takımın biraz daha derli toplu olacağını gelecek için umut olup olmadığını hissedebileceğiz gibime geliyor
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Hocada eğerdi sistem sistem diyorsa sisteme uymayan futbolcular ile direk vedalaşmalıyız. Onları oyuna soktuğu sahada oldukları her an hocaya eksi yazar

Çevrimiçi Samet Ç

siz valerien aşığı olmuşsunuz Beşiktaş bu kadar yetersiz₁ bir hocayı haketmiyor izlediğiniz gördüğünüz şu rezil futbolu yerli hoca oynatsa çoktan tefe koymuştunuz destekmiş felan bunlar hiç inandırcı değil aman yerli hoca gelmesin özellikle Şenol Güneş takım başarısız olsada umurunuzda değil
Ben Valerien aşığı falan değilim sadece hazırlık maçında oynanan topla hoca eleştirmem gönderin demem Şenol'u örnek vermemin sebebi belli o zamanda hazırlık maçlarında kötüydük ve bir tane eleştirim olmamıştır. Asıl siz Şenol aşığısıniz acaba Şenol boşta olmasa ortalığı bu kadar yangın yapar mıydınız?

Çevrimiçi Samet Demir

Ne Şenolmuş ya. Nereye baksam heryerde adı zikrediliyor. Bu dakikadan sonra bende gelmesini istiyorum. Gelsinde bende devre arası Sergen furyasına katılayım.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Ben Valerien aşığı falan değilim sadece hazırlık maçında oynanan topla hoca eleştirmem gönderin demem Şenol'u örnek vermemin sebebi belli o zamanda hazırlık maçlarında kötüydük ve bir tane eleştirim olmamıştır. Asıl siz Şenol aşığısıniz acaba Şenol boşta olmasa ortalığı bu kadar yangın yapar mıydınız?
evet yapardım bu kadar kötüsüne katlanmak zorundamıyız hiç birşey yok oyun namına doldur boşaltın makyajlısı Beşiktaşa hocamı yok şenol olmaz baskası olur

Çevrimdışı Talisca1903

demekki hiç hazırlık maçı izlememişsin
Yeni kurulan her takım başı kesik tavuk gibidir hazırlık dönemleri böyle geçer çünkü her sene yeni takım kuruyoruz bunun ne sistemle nede hocayla alakası var lig başlar planlar sonra ortaya çıkar iyimi kötümü görürüz şimdi millet doğmamış bebeğe don biçiyor
Hayalinizde olumsuzluk belirliyorsunuz sonra bu sürü mantığıyla büyüyor olmayan sorun bile sorun olur böyle
Yeni bir sezon yeni bir sistem yeni hoca yeni oyuncular elini çırpınca real mi olacak sanıyorsunuz bir takım sistemi üç maçta öğrenemez belki gerçek anlamda ikinci yarı oturacak belkide ilk maçtan itibaren çalışacak mekanizma ne olursa olsun eleştiri zamanı şu an değil
asıl siz real  sanıyorsunuz herhalde 2 stoper daha 2 bek daha orta saha bizde böyle bir paramı var

Çevrimdışı DieForYou1903

Bir sol bek ve sağ stoper gelse de hiçbir şey değişmeyecek.Hocanın oyun manteletesi böyle yol yakınken hocaya teşekkür edip yollar ayrılmalı kadroya yazık olacak yoksa.Bir tane set hücumu yok,pas yok,orta yok son maç tek necip orta açtı bir orta.Avcının oyununu izliyor gibiyim o da sürekli kale önünde pas yaptırırdı kale önünde bile pas yapardık orta açtırmazdı 90 dakikada kaleye tek şut atıp macı bitirirdik bunda pas'ta yok defansdan dan dun vurarak cıkıyoruz ilerde basıyoruz bir şeyler yapmaya calısıyoruz madem öyle yapıcaz orta sahayı tamamen kaldıralım 4 santrafor oynayalım orta saha diye bir şey olmasın madem pas oyunu yok set hücumu yok.Büyük takım böyle oynamaz oyun içinde dinlenme yapmıyoruz koca 90 dakika deli danalar gibi koş koş olmaz.Herkes gerçeğin farkına varması lazım oyuncularda bu oyundan memnun değil bence Ghezzal,Rosier.Takımı kendi haline bırak hocayı başından al bu kadar oynar zaten hatta daha fazlasını oynarlar.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hazırlık maçlarında kadrosunu dahi tamamlayamadan bu kadar hakarete varan eleştiri?
Lig başlayınca olacakları düşünmek istemiyorum. Allah hocanın yardımcısı olsun.

Çevrimdışı Talisca1903

çalıştığı hiçbir takımda yılını dolduramadan kovulmuş adamı koca Beşiktaşa hoca yaptılar 13 maçtır izliyoruz oyun diye sunduğu şeyi hiç birşey yok ortada en kötüsü en ufak bir umut kırıntısıda yok.Takımın yıldızını bile futbola küstürdü adam buna Talisca getirsen mundar eder atar bir köşeye

Beşiktaştan kıymetli kimse yok benim için bugün itibariyle inşallah gönderilir yapacak olan gelir başarısız olan kimseye destek felanda verilmez koca camiaya hocamı yok

Çevrimdışı DieForYou1903

Valerien İsmael

Lask linz : 50 maç 31 galibiyet 6 Beraberlik 13 mağlubiyet.1.98 puan ortalaması.
Nürnberg : 14 maç  4 galibiyet 2 beraberlik 8 mağlubiyet.1.0 puan ortalaması.
Wolfsburg : 17 maç 6 Galibiyet 1 beraberlik 10 mağlubiyet.1.12 puan ortalaması.
Barnsley : 44 maç 25 galibiyet 6 beraberlik 13 mağlubiyet.1.84 puan ortalaması.
West bromwich : 31 maç 12 galibiyet 9 beraberlik 10 mağlubiyet.1.45 puan ortalaması.
Beşiktaş : 8 maç 3 galibiyet 4 beraberlik 1 mağlubiyet.1.63 puan ortalaması.(Geçen sezon)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

çalıştığı hiçbir takımda yılını dolduramadan kovulmuş adamı koca Beşiktaşa hoca yaptılar 13 maçtır izliyoruz oyun diye sunduğu şeyi hiç birşey yok ortada en kötüsü en ufak bir umut kırıntısıda yok.Takımın yıldızını bile futbola küstürdü adam buna Talisca getirsen mundar eder atar bir köşeye

Beşiktaştan kıymetli kimse yok benim için bugün itibariyle inşallah gönderilir yapacak olan gelir başarısız olan kimseye destek felanda verilmez koca camiaya hocamı yok

Gasperini Atalanta' da ilk maçlarında ne yapmış bir bak istersen.

Çevrimdışı Talisca1903

Gasperini Atalanta' da ilk maçlarında ne yapmış bir bak istersen.
kıyasladığın adama bak gerek yok bakmaya baktığım yeter herkesin bir fikri var benimki olumsuz saçma sapan sistemini değiştirene kadar

Çevrimdışı Nazım Ar

Hoca en başarılı döneminde Barnsley ile 44 maçın 25 ini kazanmış, nereden baksan 55-56 gol atmış, takımı üst lige çıkaramamış ama tee playofflara taşımış bu vizyonu eleştirmek için sence 15 maç yeterli mi? En az bir 30 maç görmeliyiz bence. Ben en kötü bizim de playofflara kalacağımıza ikna oldum.

En başarılı dönemini bizde tekrar etse bile yine de ligde şampiyon olamayacağız büyük ihtimalle ama olsun. Hele bir oturtalım, 3 lü sistemin sayısız faydaları var. Benim araştırıp bulduklarım bunlar ama ülsere, fıtığa, akneye falan da iyi geliyormuş diyen var. Bunlar için 1 sezon daha feda etmişiz çok değil.

3'lü sistemin faideleri:

1. Attığın goller 2 gol sayılır
2. Aldığın galibiyete 6 puan verilir
3. Genç futbolcularının sözleşmeleri süresiz otomatik uzar
4. Dünya yıldızları sende oynamak için ceplerinden para verirler
5. Hakemler aleyhine hata yapamaz
6. Ligde şampiyon olamasan dahi şampiyonlar ligine direk katılırsın

Kısacası sabredersek 2023 ten sonra uçuşa geçiyoruz. Necip ile yapılan gizli anlaşmanın süresi de bitiyor. Ver yetkiyi gör etkiyi!
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2022, 14:18:52 Nazım Ar ]

Çevrimdışı Talisca1903

Hoca en başarılı döneminde Barnsley ile 44 maçın 25 ini kazanmış, nereden baksan 55-56 gol atmış, takımı üst lige çıkaramamış ama tee playofflara taşımış bu vizyonu eleştirmek için sence 15 maç yeterli mi? En az bir 30 maç görmeliyiz bence. Ben en kötü bizim de playofflara kalacağımıza ikna oldum.

En başarılı dönemini bizde tekrar etse bile yine de ligde şampiyon olamayacağız büyük ihtimalle ama olsun. Hele bir oturtalım, 3 lü sistemin sayısız faydaları var. Benim araştırıp bulduklarım bunlar ama ülsere, fıtığa, akneye falan da iyi geliyormuş diyen var. Bunlar için 1 sezon daha feda etmişiz çok değil.

3'lü sistemin faideleri:

1. Attığın goller 2 gol sayılır
2. Aldığın galibiyete 6 puan verilir
3. Genç futbolcularının sözleşmeleri süresiz otomatik uzar
4. Dünya yıldızları sende oynamak için ceplerinden para verirler
5. Hakemler aleyhine hata yapamaz
6. Ligde şampiyon olamasan dahi şampiyonlar ligine direk katılırsın

Kısacası sabredersek 2023 ten sonra uçuşa geçiyoruz. Necip ile yapılan gizli anlaşmanın süresi de bitiyor. Ver yetkiyi gör etkiyi!
:lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı can1903

Mesele 3'lü, 4'lü meselesi değil adamın oyuna bakış açısı, oynatma tarzıyla ilgili sıkıntı var. 4-1-4-1 oynatsa da 4-3-2-1 oynatsa da bu adamın öyle ben Beşiktaşım, top bende olsun rakibi yorayım diye bir fikri yok. Maalesef balık baştan kokar, umarım biz yanılırız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı DieForYou1903

Mesele 3'lü, 4'lü meselesi değil adamın oyuna bakış açısı, oynatma tarzıyla ilgili sıkıntı var. 4-1-4-1 oynatsa da 4-3-2-1 oynatsa da bu adamın öyle ben Beşiktaşım, top bende olsun rakibi yorayım diye bir fikri yok. Maalesef balık baştan kokar, umarım biz yanılırız.

Evet tam olarak mesele bu hocanın oyun mantalitesi bu.4lü oynasada yine topu rakibe verip topun peşinden koşturtacak takımı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

kıyasladığın adama bak gerek yok bakmaya baktığım yeter herkesin bir fikri var benimki olumsuz saçma sapan sistemini değiştirene kadar

Dediğimi anlamadığını düşünüyorum. Neyse çok önemli değil.
Sonuçta takımın başında hoca var ve iklim izin verirse bir 5 maç izleriz herhalde.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Serdar ozur dilemis. Onerdigimiz 5 yillik yeni kontrati kabul ederse affedilcekmis (a spor)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Nazım Ar

Serdar ozur dilemis. Onerdigimiz 5 yillik yeni kontrati kabul ederse affedilcekmis (a spor)

Hayırlısı, imzalarsa ve menajerinden ayrılırsa neden olmasın? Emek var bu oyuncularda x takımdan almaya kalksan 2 milyon euro, Beşiktaşın 10 lirasını bile sokağa atmamak lazım.

Çevrimdışı gorilla

Yahu çocuğu cezalandıracağımıza mükafatlandırıyoruz. Yaptığını bırak, yetenek olarak Beşiktaş kapasitesinde bir adam değil ki bu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hocayı yeme çalışmalarına çabuk başlamışlar, ömrü çok uzun olmayacak.

Rıdvan Yılmaz, 6.5 milyon Euro bedelle Rangers'a transfer olarak altyapıdan yetişip en yüksek bonservis bedeli ödenen oyuncu rekorunu kırdı.

Kariyerine yurtdışında devam etmek isteyen genç oyuncu, ayrılık kararını tamamen kariyer odaklı aldı. Ancak Rıdvan Yılmaz'ın özellikle bu sezon için ısrarlı bir şekilde ayrılmak istemesinde Valerıen Ismael'in sistemi de etkili oldu. Rıdvan'ın 3-5-2 sistemine yatkın olmadığını ve bu sistemin kariyerine ivme kazandırmayacağını düşündüğü öğrenildi.

Sergen Yalçın döneminde adını herkese duyuran ve milli formayı sırtına geçiren Rıdvan'ın ayrılık kararındaki önemli bir etken de Beşiktaş'ın saha içinde yaşadığı değişimler...

Çevrimiçi COB

Allah Ismael'in yardımcısı olsun.

Inşallah şans yanımızda olur da ilk haftaları az kayıpla geçeriz, yoksa bu ülkenin taraftar mantalitesinde sabır diye birşey yok. Geçen yıl oyuncuları yuhalayan taraftar, bu yıl Ismaeli de yuhalar.

Inşallah psikolojik olarak bu mantalitenin üstesinden gelir.

Çevrimdışı BlackEagle16

@can1903 içeride durumlar nasıl alınan mağlubiyetten ziyade kötü oyun ile alakalı hocadan rapor istendi mi ? Yönetimin bu şekilde bir aksiyonu varmı?

Çevrimdışı BlackEagle16

Allah Ismael'in yardımcısı olsun.

Inşallah şans yanımızda olur da ilk haftaları az kayıpla geçeriz, yoksa bu ülkenin taraftar mantalitesinde sabır diye birşey yok. Geçen yıl oyuncuları yuhalayan taraftar, bu yıl Ismaeli de yuhalar.

Inşallah psikolojik olarak bu mantalitenin üstesinden gelir.
İlk haftaları kayıpsız geçeceğimizi sanmıyorum. Gerçekten anormal biieyler var takımda. Son maçta herkes gergindi mesela. Geçen sene hoca geldiğinde oynanan maçlarda da havlu atmış bir Beşiktaş vardı ama oyun alışkanlığı devam ediyordu. Maalesef bende hocaya inananlardandım. İnancım zayıflamaya başladı. Tek çıkış ilk haftaları kayıpsız geçmek ve futbolcuların oyun alışkanlığının ritminin geri gelmesi. Umarım herşey iyi başlar.

Çevrimiçi Samet Demir

15-16 Şampiyon olduğumuz sezon ki hazırlık maçları...

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: