çalıştığı hiçbir takımda yılını dolduramadan kovulmuş adamı koca Beşiktaşa hoca yaptılar 13 maçtır izliyoruz oyun diye sunduğu şeyi hiç birşey yok ortada en kötüsü en ufak bir umut kırıntısıda yok.Takımın yıldızını bile futbola küstürdü adam buna Talisca getirsen mundar eder atar bir köşeye
Beşiktaştan kıymetli kimse yok benim için bugün itibariyle inşallah gönderilir yapacak olan gelir başarısız olan kimseye destek felanda verilmez koca camiaya hocamı yok
Hoca en başarılı döneminde Barnsley ile 44 maçın 25 ini kazanmış, nereden baksan 55-56 gol atmış, takımı üst lige çıkaramamış ama tee playofflara taşımış bu vizyonu eleştirmek için sence 15 maç yeterli mi? En az bir 30 maç görmeliyiz bence. Ben en kötü bizim de playofflara kalacağımıza ikna oldum.
En başarılı dönemini bizde tekrar etse bile yine de ligde şampiyon olamayacağız büyük ihtimalle ama olsun. Hele bir oturtalım, 3 lü sistemin sayısız faydaları var. Benim araştırıp bulduklarım bunlar ama ülsere, fıtığa, akneye falan da iyi geliyormuş diyen var. Bunlar için 1 sezon daha feda etmişiz çok değil.
3'lü sistemin faideleri:
1. Attığın goller 2 gol sayılır
2. Aldığın galibiyete 6 puan verilir
3. Genç futbolcularının sözleşmeleri süresiz otomatik uzar
4. Dünya yıldızları sende oynamak için ceplerinden para verirler
5. Hakemler aleyhine hata yapamaz
6. Ligde şampiyon olamasan dahi şampiyonlar ligine direk katılırsın
Kısacası sabredersek 2023 ten sonra uçuşa geçiyoruz. Necip ile yapılan gizli anlaşmanın süresi de bitiyor. Ver yetkiyi gör etkiyi!