2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1220499 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Yönetim bir yola çıkmaya karar vermiş. Planlamasını yapmış. Şu ana kadar planlamaya uygun hareket ediyor. Başarılı olurlarsa Beşiktaş çok kazançlı olacak. Başarısız olurlarsa bir sene daha çöpe atılmış olarak gidecekler. Yönetimi en çok eleştirenlerden birisi olarak en azından ilk geldiklerinde söylediklerini yaptıkları ve sözlerinin altını doldurdukları için saygı duyuyorum. Ama söylemlerine ve tavırlarını tasvip etmiyorum. Tabi orası ayrı.

Yönetimin yalakası olarak görülen kişiler de Valerien'i eleştiriyor deyim gerisini sen anla :)
Mustafa şunu söyle kardeşim ne oynuyoruz hayır futbolcular sabote ediyor desem o da yok gedson ghezzal rosier adamlar yırtınıyor wego görüyruz didişiyor ayağına kafasına top değmiyor adamların ekrandan izlerken 15 dk kadrana girmiyorlar gedson yırtınıyor top kayıplarıyla bitiyor her şey yahu biz bu başarısız adamın neyine destek çıkalım takım elden gidiyor ahenk bir bozulursa nasıl toplayacağız

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mustafa şunu söyle kardeşim ne oynuyoruz hayır futbolcular sabote ediyor desem o da yok gedson ghezzal rosier adamlar yırtınıyor wego görüyruz didişiyor ayağına kafasına top değmiyor adamların ekrandan izlerken 15 dk kadrana girmiyorlar gedson yırtınıyor top kayıplarıyla bitiyor her şey yahu biz bu başarısız adamın neyine destek çıkalım takım elden gidiyor ahenk bir bozulursa nasıl toplayacağız
Ben de siz ne görüyorsanız görüyorum. Ama resmi maçları bekliyorum. Valerien şu ana kadar sahaya istediği on birini süremedi. Hala denemeler ve yamalarla uğraşıyor. Kanat bek ve stoper konusunda ciddi sıkıntılarımız var. Stoperlerimizin teknik kapasitesi düşük olduğundan dan dun ileri vurup duruyorlar. Özellikle son maç yarı sahamızdan çıkamadık. Ama bir önceki maçın ilk 15-20 dakikası da ışık saçmıştık. Şu ana kadar skor yorumculuğu dışında bir yorum yapmak için erken. Resmi maçları görelim. Daha iyi fikir ediniriz. Tabi kötü oynayıp skoru alırsak bile zaman kazanmış oluruz. Onun için skora yönelik oynarız diye düşünüyorum. Alışma sürecinin kısa olacağını düşünmüyorum. Neredeyse takımı sıfırdan kurup bunu beklemek de saçma. Bekleyip göreceğiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Ben de siz ne görüyorsanız görüyorum. Ama resmi maçları bekliyorum. Valerien şu ana kadar sahaya istediği on birini süremedi. Hala denemeler ve yamalarla uğraşıyor. Kanat bek ve stoper konusunda ciddi sıkıntılarımız var. Stoperlerimizin teknik kapasitesi düşük olduğundan dan dun ileri vurup duruyorlar. Özellikle son maç yarı sahamızdan çıkamadık. Ama bir önceki maçın ilk 15-20 dakikası da ışık saçmıştık. Şu ana kadar skor yorumculuğu dışında bir yorum yapmak için erken. Resmi maçları görelim. Daha iyi fikir ediniriz. Tabi kötü oynayıp skoru alırsak bile zaman kazanmış oluruz. Onun için skora yönelik oynarız diye düşünüyorum. Alışma sürecinin kısa olacağını düşünmüyorum. Neredeyse takımı sıfırdan kurup bunu beklemek de saçma. Bekleyip göreceğiz.
geldiğinden beri oynadığı tek oyun ts maçı ondan sonraki 12 maç bana hiç iyi gelmedi birde inatçı haftaya lig var ne yapacan bekin yoksa yine böyle saçma sapan çıkıp çağdaş hocaya şov mu yaptıracaksın

Çevrimiçi COB

Artık hazırlık maçlarını bile skor üzerinden yorumluyoruz.

Sezon başladığında kötü skorlar alırsak ta ben söylemiştim demenin peşinde olacak bazıları. Hiçbir sistem 2 haftada oturmaz, hele hele 3-5-2 gibi bir sistemi oturtmak vakit alacak. Daha transfer dönemi bitmedi ve takıma yük bindirildi, kısacası bu performans ve skorlar normal, fazla kafaya takmayın.

Ilk 5 hafta puan kayıplarında meydanları terk etmemek lazım. Bir yola girdik, transferler bir plan dahilinde yapılıyor, bize düşen takıma ve hocaya destek olmak. Bu sancılı süreci umarım az hasarla atlatırız.

Çevrimdışı Talisca1903

Artık hazırlık maçlarını bile skor üzerinden yorumluyoruz.

Sezon başladığında kötü skorlar alırsak ta ben söylemiştim demenin peşinde olacak bazıları. Hiçbir sistem 2 haftada oturmaz, hele hele 3-5-2 gibi bir sistemi oturtmak vakit alacak. Daha transfer dönemi bitmedi ve takıma yük bindirildi, kısacası bu performans ve skorlar normal, fazla kafaya takmayın.

Ilk 5 hafta puan kayıplarında meydanları terk etmemek lazım. Bir yola girdik, transferler bir plan dahilinde yapılıyor, bize düşen takıma ve hocaya destek olmak. Bu sancılı süreci umarım az hasarla atlatırız.
skordan bağımsız takım hiç birşey oynamıyor 2-0 yensen ne olacak göz göre kuru bir inat uğruna neden başarısızlığa destek olalım gönder gitsin yapacağı getir

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol ile bizde olduğu süre boyunca sezon öncesi 15-16 hazırlık maçı oynamışızdır toplasan 3 galibiyetimiz vardır hemde o maçlarda şuankinden daha kötü oynamışızdır ama kimse bu kadar yangın yapmıyordu ortalığı garip ayrıca Valerien ligin ilk 5 haftasında minimum 13 puan toplar.

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol ile bizde olduğu süre boyunca sezon öncesi 15-16 hazırlık maçı oynamışızdır toplasan 3 galibiyetimiz vardır hemde o maçlarda şuankinden daha kötü oynamışızdır ama kimse bu kadar yangın yapmıyordu ortalığı garip ayrıca Valerien ligin ilk 5 haftasında minimum 13 puan toplar.
siz valerien aşığı olmuşsunuz Beşiktaş bu kadar yetersiz₁ bir hocayı haketmiyor izlediğiniz gördüğünüz şu rezil futbolu yerli hoca oynatsa çoktan tefe koymuştunuz destekmiş felan bunlar hiç inandırcı değil aman yerli hoca gelmesin özellikle Şenol Güneş takım başarısız olsada umurunuzda değil

Çevrimiçi COB

skordan bağımsız takım hiç birşey oynamıyor 2-0 yensen ne olacak göz göre kuru bir inat uğruna neden başarısızlığa destek olalım gönder gitsin yapacağı getir

Hazırlık maçında tiki-taka yapmamız zor. Adı üstünde hazırlık maçı.

Çevrimiçi annoca

Skor önemli değil, kimsede skora bakmıyor. 90 dk ne yaptık biz. Rakip hatası sayesinde atılan bir gol birde emirhanın içeriye kat edişi bu kadar. Dereyi geçerken at değiştirilmez. Çıktık bir yola sonu hayrola.

Sola rıdvan kalsaydı yetersiz olurdu iyi ki gitti. bizim sola en az rosier kadar iyi birini almak lazım. Saiss ayakları iyi denmişti ama bu maç pek öyle gözükmedi. Bazoer-mert müldür- kaan ayhan üçünden biri acil getirilmeli. 3-5-2 güzel sistem, iyi futbol ama onun içinde iyi oyuncu gerek. Hızlı ve ayakları iyi defans, ciğersiz bekler…. Rosier ilk yarı iyiydi ikinci yarı inş kampın verdiği yorgunluktan bozmuştur. Geri hattan biri kart cezalısı olursa veya sakatlık olursa mecbur yedekleride benzer nitelikte olmalı malesef bu sistemin bugı belli.

En büyük sıkıntımız ise ghezzal gibi bir kreatif oyuncudan faydalanamamak. Hocanın ilk bu işi çözmesi lazım bence.

İsmael hoca ya vezir olucak ya rezil olucak. Başarısız olursa bir sezonumuz gidecek sanki her sezon şampiyon oluyoruz ama başarılı olursa bu işin arkası gelir.

Çevrimiçi annoca

Şenol güneşe sallıyanlar var ama bu öfkeyi bir türlü anlamıyorum.

4 yılda - 2 şampiyonluk - uefa çeyrek final - şampiyonlar ligi gruplardan namağlup grup birinciliği. ki şampiyon olamadığı o 2 sezonda da son haftalara kadar yarışın içindeydik. Derbi önceleri ya atiba ya talisca ya da başka kritik bir oyumcumuz saçma sapan bir şekilde cezalı duruma düşürülürdü, diğer hakem hataları falan o konulara girmiyorum. Adamın ilk verdiği röportajda şunu demişti transferlerden önce maaşları zamanında yatırın ama yönetim ne yaptı gecikmeler şaçma sapan transferler kendilerini reklam etmler takımın önüne atmalar her mikrofona konuşmalar. Benim yaşım 28 öncesini görmedim duyduğumu biliyorum. Gördüklerim arasında takımımızın en iyi hocası şenol güneştir. İstenilen oyuncuları alınsaydı yönetim arkasından iş çevirmek yerine yanında dursaydı şu an belkide 4. yıldızımız olucaktı.

Birde şundan vazgeçin yok bilicin sermayesini yemiş. Bilic kim ya ne başarısı var. Korkaklığından 2 defansif orta saha ile çıkan paso defansif oynayan derbilerde varlık bile gösterememiş şansına hırvatistan milli takıma sayesinde ismini birazcık duyurmuş birisi bu kadar fazlası değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Skor önemli değil, kimsede skora bakmıyor. 90 dk ne yaptık biz. Rakip hatası sayesinde atılan bir gol birde emirhanın içeriye kat edişi bu kadar. Dereyi geçerken at değiştirilmez. Çıktık bir yola sonu hayrola.

Sola rıdvan kalsaydı yetersiz olurdu iyi ki gitti. bizim sola en az rosier kadar iyi birini almak lazım. Saiss ayakları iyi denmişti ama bu maç pek öyle gözükmedi. Bazoer-mert müldür- kaan ayhan üçünden biri acil getirilmeli. 3-5-2 güzel sistem, iyi futbol ama onun içinde iyi oyuncu gerek. Hızlı ve ayakları iyi defans, ciğersiz bekler…. Rosier ilk yarı iyiydi ikinci yarı inş kampın verdiği yorgunluktan bozmuştur. Geri hattan biri kart cezalısı olursa veya sakatlık olursa mecbur yedekleride benzer nitelikte olmalı malesef bu sistemin bugı belli.

En büyük sıkıntımız ise ghezzal gibi bir kreatif oyuncudan faydalanamamak. Hocanın ilk bu işi çözmesi lazım bence.

İsmael hoca ya vezir olucak ya rezil olucak. Başarısız olursa bir sezonumuz gidecek sanki her sezon şampiyon oluyoruz ama başarılı olursa bu işin arkası gelir.
Skor önemli değil deniliyor ama skor her şeyden çok önemli ülke şartlarında. Kazandığın müddetçe dokunulmazsın ülkede. Taraftar daha ilk hazırlık maçında geri düştüğümüzde başladı bu o gelsin, bu gitsin deme işlerine. Skoru çevirdikten sonra sesler kesildi. Ligde de aynısı olacak. Puanlar kazanılıp üst sıralarda kaldığımız müddetçe kimse ağzını açamayacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

iki pas yapamayan bu kadar berbat bir takım ben hiç hatırlamıyorum bu takımın bir planı yok mahhale maçlarında bile bizim bir taktiğimiz oyun planımız oluyor teknik çocuğa adam markajı sağdan bizim hızlı çocuğu kaçırmak gibi
demekki hiç hazırlık maçı izlememişsin
Yeni kurulan her takım başı kesik tavuk gibidir hazırlık dönemleri böyle geçer çünkü her sene yeni takım kuruyoruz bunun ne sistemle nede hocayla alakası var lig başlar planlar sonra ortaya çıkar iyimi kötümü görürüz şimdi millet doğmamış bebeğe don biçiyor
Hayalinizde olumsuzluk belirliyorsunuz sonra bu sürü mantığıyla büyüyor olmayan sorun bile sorun olur böyle
Yeni bir sezon yeni bir sistem yeni hoca yeni oyuncular elini çırpınca real mi olacak sanıyorsunuz bir takım sistemi üç maçta öğrenemez belki gerçek anlamda ikinci yarı oturacak belkide ilk maçtan itibaren çalışacak mekanizma ne olursa olsun eleştiri zamanı şu an değil

Çevrimiçi Samet Demir

Takımda kim var top oynayacak abi anlamamakda ısrar ediyorsun. 10 tane adamdan 5 tanesi ile tiki taka yapamazsın. Sürekli 6-7 stoper var diyorsun da bu 6-7 adamla bırakın 3 stoperi 2 tane bile 11 oyuncusu çıkaramazsın. Yetersizler çünkü.

O kadar yorum yapılmış kimse oyuncu kondisyonlarından bahsetmiyor. Yorulmak bilmeyen Rosierin bile posası çıkmış. Sanki şampiyonlar ligi elemesinde yenildik. Geçen sene bu kadar yaygara koparmadınız.

Rıdvanın gideceği gün yüzü gibi ortadayken hala yerine adam gelmedi. Kimse bunu yazmıyor tabi hocaya sallamak kolay. Sağ stoperin yok yerine necip oynuyor. Bunu yazan yok. Rosierin yedeği yok. Solda kanat altarnatifin yok. Orta saha da normal şartlarda salih gedson ile dönüşümlü oynarlar. Yanlarına iyi bir 8 numara şart. O kadroda var mı yok.

Yani 3-4-1-2 oynuyoruz yönetim hocaya yardımcı olmuyor. Hoca dün ne diyor CK ile çare bulmaya çalışıyoruz. Hoca takım içerisinde üretken olmaya çalışıyor alt yapıdan adam kullanmaya çalışıyor fakat çok umursanan bu konu görmezden geliniyor. Ayrıca Bu sistem oyunu. İyi oyuncularla oynanan sistem oyunu. İyi oyuncumuz yok bizde kolay olanı yapıp hocaya sallıyoruz.

İlk defa bir sistem kurulmak isteniyor. Biraz destek olmak çok mu zor. Emin olun bu sistem desteklenirse sadece biz değil Türk futbolu da kurtulacak. Önderlik yapmış olacağız. Saçma sapan yerli adamlar TD olmayacak ülkede.

Hepsini geçtim biz ne yaparsak yapalım bu adam bu sene takım başında. Destek olmamız lazım. Takımı sabote etmememiz lazım.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Şenol güneşe sallıyanlar var ama bu öfkeyi bir türlü anlamıyorum.

4 yılda - 2 şampiyonluk - uefa çeyrek final - şampiyonlar ligi gruplardan namağlup grup birinciliği. ki şampiyon olamadığı o 2 sezonda da son haftalara kadar yarışın içindeydik. Derbi önceleri ya atiba ya talisca ya da başka kritik bir oyumcumuz saçma sapan bir şekilde cezalı duruma düşürülürdü, diğer hakem hataları falan o konulara girmiyorum. Adamın ilk verdiği röportajda şunu demişti transferlerden önce maaşları zamanında yatırın ama yönetim ne yaptı gecikmeler şaçma sapan transferler kendilerini reklam etmler takımın önüne atmalar her mikrofona konuşmalar. Benim yaşım 28 öncesini görmedim duyduğumu biliyorum. Gördüklerim arasında takımımızın en iyi hocası şenol güneştir. İstenilen oyuncuları alınsaydı yönetim arkasından iş çevirmek yerine yanında dursaydı şu an belkide 4. yıldızımız olucaktı.

Birde şundan vazgeçin yok bilicin sermayesini yemiş. Bilic kim ya ne başarısı var. Korkaklığından 2 defansif orta saha ile çıkan paso defansif oynayan derbilerde varlık bile gösterememiş şansına hırvatistan milli takıma sayesinde ismini birazcık duyurmuş birisi bu kadar fazlası değil.
şampiyon olduğu sene defolup gitmesini istedim ikinci şampiyonlukta yine defolup gitmesini istedim dört kez şampiyon olsak yine isterdim
Beşiktaşlı olupda bu adama öfke duymayanı da ben anlamıyorum  dünya kupasında beşiktaşlı oyuncuları oynatmamak için kırk takla attı o zaman nefret ettim milli takıma gitmesi önemli değil ama tüm camiaya yalan söylemesinidrmi sindiriyorsunuz beşiktaşın oyuncusu ikrn bir kez bile çağırmadığı caneri ayrıldığı gün çağırmasınımı sindiriyorsunuz bu oynayan her oyuncuya sinyaldir beşiktaşta oynarsan milli olamazsın demektir dört yıl çalıştırmış iki şampiyonluk almış kendisininde tek başarısı bu ama beşiktaşın adını unuttu sırf avrupada başarı elde etmek için ligi sallayıp bizi şampiyonluktan etti fenerle dört yıl boyunca kin tutup bizi düşürdüğü durum ortadayken milli takıma gittiği an fenerin yalamadık yerini bırakmadı beşiktaş şenolsuzda şampiyon olurdu o bize birşey vermedi biz ona şampiyon hoca ünvanı verdik
Şu adamı beşiktaşa istemenizi miğdem kabul etmiyor 120 km koşan takım aldı 90 km koşan takım bıraktı biliçin bıraktığı kondisyonu yüksek takımla götürdü son iki yılında ortada koşacak takatta bir takım yoktu
Dünyada hocamı kalmadı dönüp dolaşım beşiktaşı gram sevmeyen adamın peşinde koşuyorsunuz 

Çevrimiçi Necmi

Takımda kim var top oynayacak abi anlamamakda ısrar ediyorsun. 10 tane adamdan 5 tanesi ile tiki taka yapamazsın. Sürekli 6-7 stoper var diyorsun da bu 6-7 adamla bırakın 3 stoperi 2 tane bile 11 oyuncusu çıkaramazsın. Yetersizler çünkü.

O kadar yorum yapılmış kimse oyuncu kondisyonlarından bahsetmiyor. Yorulmak bilmeyen Rosierin bile posası çıkmış. Sanki şampiyonlar ligi elemesinde yenildik. Geçen sene bu kadar yaygara koparmadınız.

Rıdvanın gideceği gün yüzü gibi ortadayken hala yerine adam gelmedi. Kimse bunu yazmıyor tabi hocaya sallamak kolay. Sağ stoperin yok yerine necip oynuyor. Bunu yazan yok. Rosierin yedeği yok. Solda kanat altarnatifin yok. Orta saha da normal şartlarda salih gedson ile dönüşümlü oynarlar. Yanlarına iyi bir 8 numara şart. O kadroda var mı yok.

Yani 3-4-1-2 oynuyoruz yönetim hocaya yardımcı olmuyor. Hoca dün ne diyor CK ile çare bulmaya çalışıyoruz. Hoca takım içerisinde üretken olmaya çalışıyor alt yapıdan adam kullanmaya çalışıyor fakat çok umursanan bu konu görmezden geliniyor. Ayrıca Bu sistem oyunu. İyi oyuncularla oynanan sistem oyunu. İyi oyuncumuz yok bizde kolay olanı yapıp hocaya sallıyoruz.

İlk defa bir sistem kurulmak isteniyor. Biraz destek olmak çok mu zor. Emin olun bu sistem desteklenirse sadece biz değil Türk futbolu da kurtulacak. Önderlik yapmış olacağız. Saçma sapan yerli adamlar TD olmayacak ülkede.

Hepsini geçtim biz ne yaparsak yapalım bu adam bu sene takım başında. Destek olmamız lazım. Takımı sabote etmememiz lazım.

sistemi geçtim bütün takımlar yatarak sezona giriyor sonra avrupada kıytırık takımlar üstümüzden geçiyor herkes ilk defa kamp nasıl olmalıyı gördü biliçde böyleydi bizim ülkeyi kasdediyorum en büyük handikapımız bu gelen yabancı hocalar az zorlayınca revire dönüyor o yüzden zorlamıyorlar çark kurulmuş dönüyor herkes yatarak para kazanıyor avrupaya çıkıncada biz üzüldüğümüzle kalıyoruz başarılı olmasını o kadar istiyorumki şampiyon olmak için değil şu futbol düzenine çomak sokulsun diye istiyorum geçen sene pereyrayı yediler ona sallayanlara bak şimdi ismaele sallayanlar aynı kişidir çünkü düzeni bozacak şey istemiyorlar takımlar avrupaya gidemiyor umurlarında değil sistemin hiç önemi yok dünya futbolu çok hızlı oynanıyor ismaelin kamp boyunca öğretmeye çalıştığı şey bu koş ayağında top tutma hızlı döndür topu kaptırmaktan korkma bas al topu dünya bunu oynuyor çünkü biz elli tane yan top yapalım birinci bölgede sonrada şu kadar top bizde kaldı şu kadar pas yaptık diye istatistikle övünelim kimse çok pas yapman yirmi yirmibeş pasla rakip kaleye gitmen başarı değil demiyor sonra üç pasla golü yediğimizde kime çatacağımızı şaşırıyoruz
Ben hocayı sırf çalışmasından bile desteklerim başarı olur olmaz sonra bakılacak konu bu sezon böyle geçecek sezon içinde hoca değişse ne olacak başarılı olamazsa öylede böylede gider sezon hoca değişirse dahamı iyi olacak kursun takımını oynatsın görelim renkli basın bu kadar yaygara koparttığına göre iyi yolda olduğumuz kesin

Çevrimiçi sefaköykartali

Merak etme, bulurlar bir Bangladeş'li
Yönetime nerden sallasam diye kendini bu kadar parçalama, ilgilenilen adamı bir dakika izlemeden sırf Iraklı diye yönetime sallamak cidden acayip iş. Aynı zamanda da ırkçılık.

Çevrimiçi sefaköykartali

3-4 tane hazırlık maçıyla yangın yapan adamlara Şenol getirsen 4-5 maç o da tökezlerse bu sefer de Sergen diye kafa ütülemeye başlarlar. Eylule kadar bu kadrodan en az 6-7 oyuncu değişir. Daha savunma üçlüsü birlikte bir maça çıkamamış, kadrodaki 4 5 mevkide yamayla oynuyoruz hazırlık maçıyla adam yemeye kalkıyorlar.

Eksikleri kapatalım, ligin ikinci üçüncü haftası tam kadroyla oyun hazırlık kampından farksız olursa başlarım eleştirmeye.

Çevrimdışı underworld

Şenor güneş boşta olduğu sürece gölgesi İsmail'i bırakmaz.
İnatlaşmaya gerek yok.
İsmail ile sözleşmeyi fesih eden yönetim şenor güneş ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Çevrimiçi Samet Demir

Şenor güneş boşta olduğu sürece gölgesi İsmail'i bırakmaz.
İnatlaşmaya gerek yok.
İsmail ile sözleşmeyi fesih eden yönetim şenor güneş ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.
Şenol gelmez bize o konuda içim rahat. En az 2.5 milyon ister bizimkilerde o kadar para veremez. Para yoksa Şenolda yok.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Orhan_

Afaki bir başarısızlık yarattınız şimdi de niye destek olalım diyorsunuz. Peki ben sana henüz ligin başlamadığını, henüz resmi maç oynanmadığını ve dolayısıyla ortada henüz bir başarısızlık olmadığını söylesem? Bu demek değildir ki bu adam çok başarılı olacak. Sadece henüz belli değil. Belli değil. Değil belli. 2 hazırlık maçıyla ortalığı yangın yerine çevirdiniz.

Çevrimdışı Orhan_

bu adama uyup stoper felan almasınlar orta saha alsınlar nasıl olsa er geç  gidecek bu  yeni gelen orta sahasız kalmasın zilyon tane stoper oldu yeter

weli montero saiss emrecan nejip berkayda var etti6 7, alacaz

Necip stoper değil. Eksiklikten dolduruyor orayı. Berkay ilk defa çıkıyor bu seviyeye. Emrecan ya da Berkay zorunluluk ya da kupa maçı olmazsa aynı anda sahaya çıkartılmaz. Orası 6 değil 4. Orta saha alalım demişsin. Madem zibilyon stoperimiz oldu, nicelik niteliğin önüne geçti, istersen eldeki orta sahaları bir say.

Çevrimdışı Orhan_

4'lu sistemi bile oturtmak zaman aliyor kadro yeniyse, 3'lunun daha cok cok zamani var.

Kimse farkinda degil gibi konusuyor ama ileri 5li ilk defa beraber oynuyor, sadece Ghezzal gecen seneden kalma.

As stoperlerin biri daha oynamadi, Sol kanat bekin yok. Bu sistemde kanat-beklerin islemiyorsa ortaya sikisirsin, ne top yapabilirsin ne top kazanabilirsin.
Sagda Rosier cok dengesiz, solda ne ofans de defans katkisi verebilen Umut/Boyd oynadi. Yonetimin acilen orayi iki transferle bitirmesi lazim, yoksa cok erkenden havluyu atariz.
Katılıyorum. Daha oturmamış bir yapı üzerinden bu kadar yıkıcı konuşmanın bir faydası yok. Lige eksik başlarsak yönetime yazarız. Lige tam başlayıp da istediğimizi göremezsek o zaman hocayı eleştirmeye başlarız da ortada daha belirgin bir durum yok.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bu adamlarla 4 lü de oynasan dsğişen birşey olmaz ilk pozisyonun gol olur.

Ben çalışmanın başarı getireceğine inananlardanım. Hocanın sisteminede disiplininede saygı duyuyorum. Ama arkadaşların eleştirilerini de kulak arkası etmemek lazım gerçekten dün takım bişry oynamadı. Evet çok eksiğiz takım olamadık ama sahada 11 futbolcu var ve çok kopuktu En azından ileri üçlüden daha kreatif bir hareketlilik beklerdim onuda oyuncuların hava sıcaklığına bitsefe gitsek düşüncesine bağlamak istiyorum. Yoksa lig başlasın bu şekilde 5. Haftayı göremez hoca
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Hoca madem 343 oynamıcaktı 3412 yapacaktı Alex texiarıyı kampta görmek gerekrdi
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Etiketler: