2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1222998 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

hükümeti eleştirmek > fetöcüsün sen
Beşiktaş'ın oynadığı oyunu eleştirmek > Şenol Güneş fanısın sen

tam bu noktaya geldi artık her şey
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı worns

mesele hafızasızlık diyorum, kızılacak. ama geçen sekiz maçlık dilimde hocanın ışık vermediğini söyleyenler oluyor. o dönemde de kötü oynamışız.

hocanın elinde darmadağın gerek motivasyon gerek derinlik olarak çok kötü bir kadro vardı.

hoca gelmeden takım neredeyse küme düşecek galatasaray'a 2-0 yenilmişti. hayatımda gördüğüm en silik oyunlardan birini oynamıştık. burada forumda neler yazdığımı ne denli öfkelendiğimi hatırlıyorum. hem de geçen seneki belki de tarihinin en kötü gslerinden birinden bahsediyoruz.

hoca geldikten sonra oynadığımız iki derbiyi hatırlayın. ts ve fb. ts geçen senenin şampiyonu en formda takımı. fb, ikinci yarının en formda takımı değil miydi? biz bu iki maçta da rakiplerimizden iyi değil miydik? iki maçta da penaltı kaçırdık. iki maçta da galibiyete yakın olan taraftık.

ben 4'lü 3'lü bunlara çok takılmam. nihayetinde formasyondur, değişir, gelişir. ama bu takım aynı kadroyla 4lü çıktığı gs'ye ezilip, 3lüyle ts ve fb'ye üstünlük kurmadı mı? hem de daha hoca takımı tanımaya çalışırken, dağınık bir kadroyla..

Çevrimdışı Talisca1903

hükümeti eleştirmek > fetöcüsün sen
Beşiktaş'ın oynadığı oyunu eleştirmek > Şenol Güneş fanısın sen

tam bu noktaya geldi artık her şey
net

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Valerian’ıölümüne savunan bir tane adam yok şurada. Bu forumun biraz dışına çıkınca görürsün Sergen’i ve Şenol’u.

Burada savunulan şey, daha bunlar hazırlık maçıyken, daha resmi maçımız yokken, ortaya koyulan algı, şu Valerien’a yapılan algı, ŞL de sıfır çektiğimiz maçların arkasında Sergen’e yapılmadı. Bu kadar kör olmayın.
sergen gidecek diye nöbet tutulduğu günleri bilmiyorsun galiba hatta bi ara toplantı yaptı yönetimle görüşeceğim diye yerine yeni hoca isimleri baktık hepimiz
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan_

Yuh. Uzun zamandır bu kadar hızlı ilerlememişti forum.

Maçtan önce patates hasadı varmış gibiydi zemin. Rezillik.
Önceki maçlara nazaran pres kalitemiz çok düşük göründü. Hava sıcaklığı-yorgunluk-zemin gibi şeyler üst üste binince bir de kısır bir maç olunca izlerken uyuyakalmışım.

Daha lig başlamadı. Şimdiden geleceği görebildiğini iddia edenler zamanında Abou'yu 5 dakika içinde yerin dibine sokanlarla aynı kafada. 5 resmi maç sabredelim. Belki takım oturmuş olacak ve göremediğimiz şeyleri tek tek yapıyor olacak. Bi sakin yahu, 5 sayfa yazdıracak kadar acayip bir durumda değiliz daha.

Çevrimdışı tuncaboylu

Az maç izlemişsin demek ki. Hiç hücum yapamayan takım mı yok, şutsuz maç bitiren, boşver başka takımları, Beşiktaş’ın bile kaç tane vardır.
20 sene İnönü'deki her maça gittim kardeşim, kimin ne izlediğini tahmin edecek yeterliliğin yok senin.

Okuduğunu da anlamıyorsun, takımın hücum planı yok diyorum.

Öyle maçlar olur ki hücum edemezsin, sahandan çıkamazsın; bunlar ayrı şeyler. Ama bir planın olur, kontraataktır, kanatları kullanmaktır, ortadan ara paslarla gitmektir, uzun forvete top şişirmektir, doldur boşalttır. Maç içinde yapamazın, ayrı bir şey.

Bugün plan neydi hücumda? Ne yapmaya çalıştık. Hiç bir planı yoktu takımın.

O zaman hazırlık maçı için İspanya'da kampa gitmeye ne gerek var, para israfı. Git Bolu'da yap kampını, hazırlık maçını da genç takımınla oyna.

Çevrimdışı Talisca1903

mesele hafızasızlık diyorum, kızılacak. ama geçen sekiz maçlık dilimde hocanın ışık vermediğini söyleyenler oluyor. o dönemde de kötü oynamışız.

hocanın elinde darmadağın gerek motivasyon gerek derinlik olarak çok kötü bir kadro vardı.

hoca gelmeden takım neredeyse küme düşecek galatasaray'a 2-0 yenilmişti. hayatımda gördüğüm en silik oyunlardan birini oynamıştık. burada forumda neler yazdığımı ne denli öfkelendiğimi hatırlıyorum. hem de geçen seneki belki de tarihinin en kötü gslerinden birinden bahsediyoruz.

hoca geldikten sonra oynadığımız iki derbiyi hatırlayın. ts ve fb. ts geçen senenin şampiyonu en formda takımı. fb, ikinci yarının en formda takımı değil miydi? biz bu iki maçta da rakiplerimizden iyi değil miydik? iki maçta da penaltı kaçırdık. iki maçta da galibiyete yakın olan taraftık.

ben 4'lü 3'lü bunlara çok takılmam. nihayetinde formasyondur, değişir, gelişir. ama bu takım aynı kadroyla 4lü çıktığı gs'ye ezilip, 3lüyle ts ve fb'ye üstünlük kurmadı mı? hem de daha hoca takımı tanımaya çalışırken, dağınık bir kadroyla..
o gs maçı önder karaveliye yazar takımın tüm as oyuncularını kesip çıkmıştı sahaya

Çevrimdışı tuncaboylu

okuduğunu anlamıyorsun kardeşim skala iyi demedim elinde o gün 2 oyuncun var hocanın verdiği bir görev var biri bunu yapıyor diğeri yapamıyor yapamayanı oynatmamasından daha doğal ne var
Anlamıyor, uğraşma.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

çünkü Valerien savunmuyorlar Şenol Güneş gelmesin savunuyorlar bunun içinde Valerien başarısız olmuş olmamış önemli değil Beşiktaş yenilse de öenmli değil yeterki Şenol Güneş gelmesin

Dolaylı cevaba gerek yok. Sizin tabirinizle ölümüne Valerien' ciyim ama değil.
Benim savunduğum nokta şu;
Bu adam henüz istediği sistemi ortaya koyacak bir kadro ile sahaya çıkmadı.
Takım şu an ölümüne yükleme safhasında
Bu kadar sıcak bir yer ve topun her yere değdiği noktada sektiği bu kadar saçma bir stadta (bunu kim nasıl organize ediyor anlamıyorum.)

Henüz ortada adamı eleştirecek net argüman yok ama yok sistem yanlış yok bilmem ne.
Yahu bir bekleyin, zaten merak etmeyin 5 maçta kayıp yaşarsa bu iklim onu yaşatmaz ve istediğiniz olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

net

okuduğunuzu anlamaya çalışırsanız alakası olmadığını anlayabilirsiniz.

Çevrimdışı Talisca1903

sergen gidecek diye nöbet tutulduğu günleri bilmiyorsun galiba hatta bi ara toplantı yaptı yönetimle görüşeceğim diye yerine yeni hoca isimleri baktık hepimiz
ilk başta ben yazdım yahu sergen saldığında çekilmez olur göndereceksin futbolcuğunda yöneticiye çık sen oynamış adamdır saldığında diye

Çevrimdışı KadirA

Hoca değişikliğinden beri ortaya bir tane pozitif argüman koymayanlar(yarım pozitif argüman da mı olmaz), bile bile giydirenler, bugün kendileri laf oyunu yaparak ‘ama biz şunu yapmadık’ diyorlar.

Tekrarlıyorum: Komedi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bazıları Twitter'da hocaya sallayanlara kızıp, burada kötü futbolu eleştirenlere gömüyor.

Çevrimdışı worns

Dolaylı cevaba gerek yok. Sizin tabirinizle ölümüne Valerien' ciyim ama değil.
Benim savunduğum nokta şu;
Bu adam henüz istediği sistemi ortaya koyacak bir kadro ile sahaya çıkmadı.
Takım şu an ölümüne yükleme safhasında
Bu kadar sıcak bir yer ve topun her yere değdiği noktada sektiği bu kadar saçma bir stadta (bunu kim nasıl organize ediyor anlamıyorum.)

Henüz ortada adamı eleştirecek net argüman yok ama yok sistem yanlış yok bilmem ne.
Yahu bir bekleyin, zaten merak etmeyin 5 maçta kayıp yaşarsa bu iklim onu yaşatmaz ve istediğiniz olur.

kesinlikle. zaten iş buradaki tartışmalara da kalmaz. rıdvan, 3'lü türkiye'de olmaz der. yerli teknik direktör çetesi medyada-sosyal medyada şaha kalkar. destekçisi falan da olmaz. çatır çutur yerler, adamın azıcık tökezlemesine, üç dört maç işlerin yoluna girmemesine bakar her şey.

bari hazırlık kampında yemeye kalkmayın yahu adamı. daha ikinci kamp bitmeden yerine hoca bakanlar var. :)

Çevrimiçi tolga1903

Benim merak ettiğim şu. 3 stoperli 2 kanat bekli 2 merkez orta sahalı bir yapımız var öyle değil mi. Necip'in sağ çizgiye kadar gelip orta açtığı bir sekans vardı hani, ha keza montero da sık sık oynadığı maçlarda rakibin yarı alanını geçip sürekli ceza sahasina yüksek gönderiyor. Şimdi ben bir muhabir olsam valerian ismael'e ilk şunu sorarım; iyi de stoperin oyuna aktif katılımından sağlamak istediğin faydayı gerçek bir hücuma yönelik oyuncu ile neden sağlamaya çalışmıyorsun? Neden 5 metre önüne pas veremeyen necip gidip orta açmak zorunda olsun ki dünyada her takım buna muhtaç mı? Niye 3'lü 4'lü orta sahalara karşı 2 merkez orta sahayla sayısal üstünlük bırakıp rakibi daha geride konumlanan ve görece daha ağır stoper oyuncularıyla karşılamaya çalışmak zorundasın? 3 stoper+ 2 kanat beki öndeki oyunculara göre daha düşük ofansif katkı ve daha az yetenek setine sahipken onları hücumun bir parçası yapmaya çalışmanın teorik anlatısı nedir? 

Valerian ismael'i dünyanın en muazzam eğitimini almış ve en zeki teknik adamı kabul etsek bile izaha muhtaç bir sürü şey var futbol anlayışında, bunu sorguladığım için futbol cahili addedilmekten gocunmam ama izlediğim şeylerin mantıksızlığına karşı argüman hala göremiyorum burada. Kimse kimseyi ikna etmek zorunda da değil yanlış anlaşılmasın ama sorgulayan herkes de şenolcu o cu bu cu değil bilinsin istiyorum.

Çevrimiçi levitate

üst üste ikinci maçı da izleyemedim

ee naptık? buralar yine yangın yeri herkes vs atıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/DeportesReports/status/1552021749335674880

vay sabah yazdım adamı, akşama haberi çıkmış :)

tam bizlik oyuncu aslında. ben beğenirim. bu paralara bırakacaklarını sanmam ama.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

vay sabah yazdım adamı, akşama haberi çıkmış :)

tam bizlik oyuncu aslında. ben beğenirim. bu paralara bırakacaklarını sanmam ama.

Sözleşmesinin son senesi, belki oradan koparılabilir.

Çevrimdışı underworld

Perşembenin gelişi çarşambadan belli.
Lige havlu atmadan uzlaşarak yolları ayıralım.

Çevrimdışı Talisca1903

şu an transfer durdurulsun bu takım uygun hocayla(josef hiç dönmezse 1 orta saha denerse onada gerek yok) şampiyonluğa oynar benim futbol görüşüme göre benim futbol görüşümün tersindeki arkadaşlara  göre en az 3 ki yetmeyecek 5 adam lazım
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2022, 23:14:35 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Biz ismael gitsin Şenol gelsin demiyoruz demagoji yapmayın boşuna burası Beşiktaş transferler sana erkenden verilip sana şans verildiyse onu en iyi şekilde değerlendirmek zorundasın
Hangi transfer erken geldi? Defansda 2 haftadan beri necip oynadı.

Orta dasalih ya da gedsonda sakatlanırsa ne olacak?

Rosierin yedeği yok?

Sol bek yok?

Sağ stoper yok?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı worns

Sözleşmesinin son senesi, belki oradan koparılabilir.

doğru, oyuncu ayrılmak isterse satalım diyebilirler. sözü edilen paralar çıkılır bu oyuncu için bence. ismi geçenler arasında en net oyuncu.

hatta ben bunları alsak derdimizi çözer ama maliyetleri fazla olur diyerek ismini anmıştım.

Çevrimiçi Samet Demir

şu an transfer durdurulsun bu takım uygun hocayla(josef hiç dönmezse 1 orta saha denerse onada gerek yok) şampiyonluğa oynar benim futbol görüşüme göre benim futbol görüşümün tersindeki arkadaşlara  göre en az 3 ki yetmeyecek 5 adam lazım
Transferle durmuş vaziyette zaten abi :) 10 gün sonra maçımız var hala sağ stoper ve sol bek yok. Gedson ya da salihe birşey olsa orta saha oyuncun yok.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: